Acil iş aranıyor. ( günde en az 6 saat pc basındayım)

wildwood

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar. başlıkta da belirttiğim gibi günde en az 6 saat pc basındayım. makale yazabilirim. Video edit yapabilirim çok profesyonel olmasa da.( en azından eşleşene takılmayacak kadar ). Ya da sizin yaptırabileceğiniz işler varsa elimden geldiğince denerim. (ödemeyi çalışma bittikten sonra da alabilirim güven problemini aşmak için...) ya da bot karşılıgında çalışabilirim. Zaten bot alıcam :). Herkese bol kazançlar.

sana ref olabilecek sağlam birisini bulursan bana bi ulaş

tanıdıgım kimse yok zaten yeni üyelerdenim. msjda da belirttiğim gibi ödemeyi iş bitiminden sonra da alabilirim. benim için problem değil. Ama baska bi konuda güven sorunuysa onun için şuan kimseyi ref gösteremem... sadece yıllardır kullandıgım telefonumu. skype vs verebilirim.

tanıdıgım kimse yok zaten yeni üyelerdenim. msjda da belirttiğim gibi ödemeyi iş bitiminden sonra da alabilirim. benim için problem değil. Ama baska bi konuda güven sorunuysa onun için şuan kimseyi ref gösteremem... sadece yıllardır kullandıgım telefonumu. skype vs verebilirim.

amaç sadece bot alımı için çalışmakmı hocam yoksa nakit ihtiyacınmı var istersen pm at

amaç sadece bot alımı için çalışmakmı hocam yoksa nakit ihtiyacınmı var istersen pm at

Her ikiside fakat burda aradıgım iş sadece bot alımı için.. işin temelinde nakit ihtiyacı. Sıkıntı tahmininden büyük :). 6 ay maaş almadan çalışıcam diyebiliriz. 3 ay özgün kazanmayı denedim yt dan olmadı. O yüzden bot alıp spam denicem bide. Hangi bot iyidir vs bilmiyorum denemediğim için. Hakkımıza hayırlısı inşallah.

Her ikiside fakat burda aradıgım iş sadece bot alımı için.. işin temelinde nakit ihtiyacı. Sıkıntı tahmininden büyük :). 6 ay maaş almadan çalışıcam diyebiliriz. 3 ay özgün kazanmayı denedim yt dan olmadı. O yüzden bot alıp spam denicem bide. Hangi bot iyidir vs bilmiyorum denemediğim için. Hakkımıza hayırlısı inşallah.

hocam iş bulamassan çarşambaya kadar ben botu alırım sana videoyapdan

o işi takma kafana :)

Herkese iyi akşamlar. başlıkta da belirttiğim gibi günde en az 6 saat pc basındayım. makale yazabilirim. Video edit yapabilirim çok profesyonel olmasa da.( en azından eşleşene takılmayacak kadar ). Ya da sizin yaptırabileceğiniz işler varsa elimden geldiğince denerim. (ödemeyi çalışma bittikten sonra da alabilirim güven problemini aşmak için...) ya da bot karşılıgında çalışabilirim. Zaten bot alıcam :). Herkese bol kazançlar.

günün 6 saatini kendine çalışırsan emin ol 1 bot parası yerine 20 bot parası çıkarırsın. benim şahsi görüşüm ben en az 12/13 saatimi pc başında geçiriyorum ve sadece kendime çalışıyorum allaha şükür bana yetiyor ;)

Amaç Bot Almaksa Yardımcı Olacaklar Çok Yok Ben Spam Yaptım Yt Den Kazanamıyorum Bari Yt den kazananlardan kazanim diyorsanız bilmem.

ama amaç botsa yardımcı olacak çok en basitinden [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

günün 6 saatini kendine çalışırsan emin ol 1 bot parası yerine 20 bot parası çıkarırsın. benim şahsi görüşüm ben en az 12/13 saatimi pc başında geçiriyorum ve sadece kendime çalışıyorum allaha şükür bana yetiyor ;)

Mutlaka öyle. ama önce işi bilmek lazım. Zamanla öğrenicez inşallah...

---------- Mesaj saat 22:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:44 civarında gönderildi. ----------

Amaç Bot Almaksa Yardımcı Olacaklar Çok Yok Ben Spam Yaptım Yt Den Kazanamıyorum Bari Yt den kazananlardan kazanim diyorsanız bilmem.

ama amaç botsa yardımcı olacak çok en basitinden [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Amaç bot almak. Spam denemedim hiç. bide onu deneyelim. O da olmuyosa nasibimiz baska yerdedir.

skype adresimi ekle kardeşim. bot konusunda sana yardımcı olayım ben. aramızda konuşuruz

özgünü kısa süreli yapacaksan para kazandırmaz ama tecrübe kazandırır.

Rigobert arkadaşla anlaşıldı... kendisine çok teşekkür ediyorum. Artık bende bir spammer ım :)

Güzel forum vesselam. Sıkıntıdan emin olunsun tık hemen çözülüyor.Tekleme çürük yumurta vardır belki onlarda pişer zamanla.

İlgilenen herkese tek tek teşekkür ederim... sagolsun rigobert arkadaş 1 haftalık ytkazan botu verdi. 1 hafta spam denicem. Bu da olmazsa sanırım youtube adasından elenen ben olacağım :). Herkese hayırlı bol kazançlar...

arkadaşlar konusu açılmışken banada iş lazım 15 17 saat pc deyim özel bir durumum var
konusunu açmıştım forumda iş vermek isteyen varsa pm atabilir özgün video hazırlama vs
pc başında yapılacak her turlü işi yapabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri