Acil kan araniyor !!! ( lütfen okuyun arkadaşlar )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Aslında millet olarak bilinçlenmemiz lazım.6 ayda bir herkesin kan vermesi lazım.Geçen haberlerde çıktı.Kızılay'ın kan deposu bitmek üzere diye.Avrupa insanı böyle değil daha duyarlı.İnsanın başına gelince anlıyor durumu.Bugün size yarın bize.

Akdeniz anemisi taşıyıcı olduğum için kan veremiyorum. Birkeresinde check-up a girmiştim benden kan alırken baloncuklar çıkmıştı. Kan verdiğim zaman benim kana ihtiyacım olabilir. Vicut kan üretmiyor benim. Bende çok istiyorum kan vermek ama hastalığım yüzünden. Çok hızlı haraket edemiyorum. Çabuk yoruluyorum. Kanım çok yavaş ilerliyor haliyle.

Hocam zaten rahatsızlığı olmayanlar için geçerli bir durum.Sizin desteklemeniz yeter.
Akdeniz anemisi taşıyıcı olduğum için kan veremiyorum. Birkeresinde check-up a girmiştim benden kan alırken baloncuklar çıkmıştı. Kan verdiğim zaman benim kana ihtiyacım olabilir. Vicut kan üretmiyor benim. Bende çok istiyorum kan vermek ama hastalığım yüzünden. Çok hızlı haraket edemiyorum. Çabuk yoruluyorum. Kanım çok yavaş ilerliyor haliyle.

Hocam zaten rahatsızlığı olmayanlar için geçerli bir durum.Sizin desteklemeniz yeter.

kızılaya kan vermek aptallıktır . kanını satmaktır. acil hastalar için bile kan vermeyen takas isteyen şart koşan adi bir kuruluştur. inşallah ellerindeki tüm kanlar biter . her b.ka oldugu gibi bunada bahane bulurlar . depomuz bitiyor insanları kan vermeye teşfik [ ki bence bu zorlama] etmek için takas yapıyoruz derler. kana ihtiyacınız varsa sosyal platformun gücünü kullanmalısınız. üniversite klüpleriyle görüşmeli. akut vs amacı ve kimligi gercek stk olan kişilere ulaşmalısınız.

Barış Atay vs. bu durumlarda genelde twitterden paylaşım yapıyordu.Bi ulaşmayı deneyin bence.

Ekşisözlük'te paylaştım. Tekrar geçmiş olsun kardeşimize.

Face'de paylaştım sayfalarda paylaştım gruplarda paylaştım umarım bir yararımız olur

Dostlar her şey için teşekkür ediyorum elimizde yeterli sayıda numara oldu olağan üstü bir durum olmadığı sürece bize yeteceğini düşünüyorum
Emek veren herkesden Allah razı olsun
Konuyu kilitleyebilirsiniz..
Güzel haberlerle ve daha güçlü geri dönecem umarım :)

Dostlar her şey için teşekkür ediyorum elimizde yeterli sayıda numara oldu olağan üstü bir durum olmadığı sürece bize yeteceğini düşünüyorum
Emek veren herkesden Allah razı olsun
Konuyu kilitleyebilirsiniz..
Güzel haberlerle ve daha güçlü geri dönecem umarım :)

Haydi bitir şu işi gel, yeni adsense sevinçlerini birlikte yaşayalım, kardeşime benden güç gelsin. ;)

Gözümüz yollarda kaldı :). hadi gel artık. Bu arada konularını inceledim de, bomba konular acmıssın . Bu forumun sana ihtiyacı var :) özelliklede yeni kardeşlemirimizin ...

r10 kan bagısı hakkında yazınızdan alıntı yaparak konu acdım hocam elimden geldigi kadar heryere yayınlıyom ınsallah yardımımız olur ist buldayım gerekırse ankaraya bıle gıderım allah acıl şifalar versin

Allah yardımcısı olsun inşAllah //güncel

Bütün tanıdıklarımıza, eşimize ve dostumuza ilettik Acil şifalar dilerim umarım aramıza erkenden dönersin. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

bu ne saçma konu aylardan beri bi insana kanmı aranır.? benim birzat hemşerimin yaşadıgı olayı anlatacağım...

arkadaşım zamanında kızılaya gönüllü olarak kan bagışladı....allah kimsenin başına vermesin arkadaşımın babası iş kazası geçiriyor 45 gün komada kaldı.velasın arkadaşlar o zaman kanada ihtiyaç oldu ve kızılaydan kan istendiğinde ücret talep edildi o zamanın parası ile 600 tl....insan ister istemez koyuyor sen gönüllü olarak kanını kızılaya bagışla kızılay kalksın sana kanı ücretle satmak istesin....

yani diyeceğim şuki acil kana ihiyaç var vatandasımıza gönüllü bagış yapılır....benım anlamadıgım ne zaman buyana bu konu halen sitede manset olarak sunulmakta amaçınız nedir...

1 reklam mı yapmak
1 bundan ne tür çıkarınız var yoksa yardımmı etmek
hiç anlam erdiremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri