Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler Afyonda olan kuzenimin oğlu beyin kanaması geçirmiş acil kan lazım yardımcı olabilecek var mı Afyon merkezde oturan yada tanıdığı olan var mı acil lütfen
aranan grubu da yazabilirseniz iyi olur hocam
güncel
Geçmiş olsun Allah şifa versin abi ihtiyaç halen devam etmektemi temin edildimi ona göre paylaşalım sosyal medyadan [MENTION=10068]hassonya[/MENTION]
gerek kalmadı alper sağolasın geçen cuma kaybettik.cenazedeydim bende 2 gündür. ben daha fazla ilgi görür diye düşünmüştüm ama beklediğim gibi ilgi görmedi başka kanallardan ulaştım bazı akraba ve asker arkadaşlarım yardımcı oldular sağolsunlar ama fayda etmedi çözemedik sorunu kurtaramadık. Allah rahmet etsin. teşekkürler tekrardan
Allah rahmet eylesingerek kalmadı alper sağolasın geçen cuma kaybettik.cenazedeydim bende 2 gündür. ben daha fazla ilgi görür diye düşünmüştüm ama beklediğim gibi ilgi görmedi başka kanallardan ulaştım bazı akraba ve asker arkadaşlarım yardımcı oldular sağolsunlar ama fayda etmedi çözemedik sorunu kurtaramadık. Allah rahmet etsin. teşekkürler tekrardan
gerek kalmadı alper sağolasın geçen cuma kaybettik.cenazedeydim bende 2 gündür. ben daha fazla ilgi görür diye düşünmüştüm ama beklediğim gibi ilgi görmedi başka kanallardan ulaştım bazı akraba ve asker arkadaşlarım yardımcı oldular sağolsunlar ama fayda etmedi çözemedik sorunu kurtaramadık. Allah rahmet etsin. teşekkürler tekrardan
Allah rahmet eylesin hocam , kuzenimin oğlu demişssin kaç yaşındaydı , birden mi olmuş nasıl olmuş ?
6 yaşındaydı beyin kanamasıyla başladı. kanında bi değer eksikmiş onu halletmeye çalıştılar o halloldu bu sefer iç kanama felan başlamış sanırım kurtaramadılar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.