Acil önemli Kız arkadaşımın fotoğraflarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kusura bakmayında ben sizin ve kızın rahatlığına şaşırdım adam resimlerini eline geçirmiş hala davetiyemi bekliyor şikayet için yani adama nasıl güveniyor hayret ettim şimdi o adam sildim dediği zaman içi rahatlayacaksa daha yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.

Hocam kusura bakmayında ben sizin ve kızın rahatlığına şaşırdım adam resimlerini eline geçirmiş hala davetiyemi bekliyor şikayet için yani adama nasıl güveniyor hayret ettim şimdi o adam sildim dediği zaman içi rahatlayacaksa daha yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.

hocam ailevi durumlardan dolayı

İlk olarak geçmiş olsun.Ailesi mutlaka öğrenecek geç olmadan bir an önce sikayetde bulunun.Arkadaşınızında bir sucu yok.Tekrar geçmiş olsun umarım bunu yapan .... erkenden bulursunuz.

Sontorun şunu unutma:

1. Bunu bir kez yapan peşini bırakmaz. Ya aynı kişiye(ödü bir tarafına karışmazsa) ya da başka bir insana.

2. Bir an için dediğini yaptığını düşün. Herşey çok ama çok daha kötü olur. Bu kez arkadaşın masum olduğunu kanıtlamak için de uğraşır ki bu çok daha yıkıcı olur.

3. O ...in evine bi polis uğrasın ya da telefondan ulaşsın korkudan bilgisayarı alıp uçurumdan atar ama nafile. İşte o zaman içiniz rahat bir şekilde hayatınıza devam edersiniz.

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] sinir krizi gecirtirsin adama ailevi korku yuzunden kiz fotograflarinin kullanilmasina izin veriyor resmen. Sizi tehdit eden kisiyle muhattap olup kim bilir tehdit etmek adina neler yazdiniz yanlis bir sey yaptiysaniz o kisiye ceza verirken size de ceza verebilirler unutmayin ve sapikla iletisim kurup durmayin

arkadaşlar ********in biri bugün kız arkadaşımın drop box hesabını hacklemiş ve kız arkadaşım fitness e gittiği için hergün iç çamaşırlı fotoğraflarla bedeninin ne kadar inceldiğine bakıyor bu ********de almış tüm resimleri ve kız arkadaşımı instagramdan fake hesaplarla tehtid ediyor bana çıplak fotolarını atmazsan hepsini abaza gruplarında birçok yerde yayınlarım diye kız ailesine durumu anlatamıyor arkadaşlarla oturduk ne yapalım diye düşündük davada açamıyoruz mecbur ailesi öğrenecek 17 yaşında kız ne yapacagız numarasını vermiyor face adresini istiyoruz fake 0 açıyor onu veriyor ben şuan kızın hesabından kız gibi konuşuyorum ne yapmamız lazım acele arkadaşlar lütfen konuyu saptırmadan yardımcı olacak arkadaşlar olsun

Neden savcılığa gitmiyorsunuz ki zaten fitness fotoğrafları var diyorsun. İç çamaşırlı olabilir ama sen bu şekilde pasif davranırsan internet sitelerinden fotoğrafları toplarsın. Kaldı ki tekrar ediyorum fitness diyorsun bunda aşırı bir durum olabileceğini sanmıyorum. Diğer yandan neden drop boxa yüklenir bu resimler onu da anlamış değilim. Bu durumu takip ediyorsa çeksin telefonunda kalsın.

Kısaca kardeşim sen pasif olduğun sürece ailevi sebepler dediğin sürece o istediği gibi at koşturur sizde aile dersiniz sonra daha büyük sorunlar çıkar kalırsınız. Hem fitness ayıp değil ne ailevi konusu bilmiyorum ama bu şekilde düşünmeye devam etmek yerine çaresine bakmalısın. Açıkçası çocukça bir tavır sergiliyorsunuz. Yüz vermeyin bu şekilde.

Tanıdık avukat varsa arkadaşla iletisime geçsin hErhan gi bir avukata 100-200 verseniz oda olur arkadaş arastirdiginda gerçekten aradığı tel ya da gonderdigi mailin gerçek bir avukata ait olduğunu anlasın yani fake olmadığını ...Size garanti veriyorum tak diye duracak tir ...

arkadaşlar ********in biri bugün kız arkadaşımın drop box hesabını hacklemiş ve kız arkadaşım fitness e gittiği için hergün iç çamaşırlı fotoğraflarla bedeninin ne kadar inceldiğine bakıyor bu ********de almış tüm resimleri ve kız arkadaşımı instagramdan fake hesaplarla tehtid ediyor bana çıplak fotolarını atmazsan hepsini abaza gruplarında birçok yerde yayınlarım diye kız ailesine durumu anlatamıyor arkadaşlarla oturduk ne yapalım diye düşündük davada açamıyoruz mecbur ailesi öğrenecek 17 yaşında kız ne yapacagız numarasını vermiyor face adresini istiyoruz fake 0 açıyor onu veriyor ben şuan kızın hesabından kız gibi konuşuyorum ne yapmamız lazım acele arkadaşlar lütfen konuyu saptırmadan yardımcı olacak arkadaşlar olsun

Tehtit et savcılığa veriyorum diye

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diyelim ki etti o kişiliksiz de kimse dedi ki pcden sildim fotoğrafları flasha atmadığı arkadaşlarına dağıtmadığı cdye atmadığı başka pcye atmadığı ne malum? bu ne rahatlık hocam tehdit et tamam o kişiliksiz de sildim desin ve sontorun ile kız arkadaşı o kişiliksiz kişinin sözüne itibar ederek rahatça hayatlarına devam edebilecek ise [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] ve arkadaşına da bir şey demeye gerek duymuyorum konu gereksiz der geçerim. En iyisi savcılığa gidilmesi ve kişiliksizin evine savcılık tarafından polis gönderilip telefonu flashı cdleri pcsi tamamen elden geçirilmesidir. ve cezasını çekmesidir. başka şekilde bu görüntülerin bundan 1 yıl sonra kızın başına bela olmayacağı ne malum? kişiliksiz daha da kişiliksiz yapar görüntüleri sokağa afiş yapar böyle bir şey yapandan ben bunu da beklerim o zaman o kız nasıl bir duruma düşecek gerçekten çok sığ düşünüyor [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] veya mezhebi çok geniş hakaret değil yanlış anlamayın ben aynı durumda olsam 1 saniye durmazdım. ailevi durum ne olursa olsun bundan belli bir zaman sonra eminim o kişiliksiz o kızın başına bela salça olur şuan çıplak görüntü istiyor para ister der ver 1 milyar silcem silmez ister üste 1-2 daha sonra cinsel ilişki ister bu iş uzar yani en garanti yol savcılığa gidip o görüntülerden 1 tane kalmadığına emin olmaktır. umarım durumun ciddiyetini anlatabilmişimdir. [MENTION=13695]erbain[/MENTION] o kişiliksiz avukattan korkup dursa bile bir süreliğine bundan 1 yıl 2 yıl 5 yıl sonra kıza salça olmayacağı ne malum o görüntüler ile yukarıda yazdıklarımı yapmayacağı ne malum nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz.

Geçmiş olsun kötü bir durum, muhtemelen yapan ufak yaşta birisi ve olayın suça girdiğini pek idrak edemiyor. Ettirmek lazım, özel hayatın gizliliğinden birkaç yıl içerde yatması lazım o çocuğun. Keşke kız ikna olup kabul etse ama böyle karaktersizler her zaman yaptıkları yanına kâr kalır.

Emin ol o fotoğrafları sildiğini söyleyecek ama silmeyecek, bir yere klasörleyecek. Arkadaşlarına falan gösterip bak ben hackledim bu kızı deyip gülüşecekler falan.

ailesi kızının fotosunun internete düşmemesini ister herhalde o yüzden direk şikayet edin kızın bir şuçu yok neden ailesi tepki versin anlamadım.

Bir bayan olarak söylüyorum başıma böyle bir şey gelse ailemin bana kızacağını en son ihtimal olarak bile düşünmem.

Ah şu ergenler yokmu. Olayın doğrusunu anlatmadığını hala anlayamadınızmı ? Bu kardeşimiz muhtemelen manitası ile uygunsuz resimler çekildi ve muhtemelende kız arkadaşının değil kendi pc si yada o resimleri nerede tutuyorsa birileri hackledi. Şimdi bu kardeşimiz bence çıkar yol arıyor ama konunun doğrusunu söylemediğinden sadece içini rahatlatacak cevaplar bekliyor. Akıl var mantık var hangi kız fitness e gidip kendi resimlerini çekip aaa bugün ne kadarda incelmişim der ? yada bu resimler kimin şantaj malzemesi olabilir ? veya bu resimler birinin eline geçse bile çok çok altta tayt üstte kısa dekolte tarzı birşey olur bundan korkup aileden saklayacak kadar ne var ve fitness e gittiğini saklamasının manası ne ?. Yapm güzel kardeşim doğrusuyla git savcılığa olay neyse anlat ve yazışma v.s ne varsa ekle bir dilekçe yaz. Son olarak şantaj eğer 17 yaşındaki bir çocuğa yapılıyorsa bu cinsel istismar ve çocuğu suça sürükleme olurki o şantaj yapanın annesi ile olan alakasını bile şaşırttırırlar. Yaş 40 oldu kardeş 95-96 yıllarından beri pc ve internet kullanır 56k faks modemlerle slm,mrb yazmayanlarla chat yapmamışlığımız vardır. Sen ilk iş savcılığa git ve olayın doğrusu ile davacı ol. Hadi geçmiş olsun ve son olarak böyle özel şeylerin dropbox değil pc de bile tutulmayacağını artık bilmelisin.

Lütfen böyle durumlarda aile faktöründen çekinip bu itlere acımayın...

Savcılığa başvurun, çok ağır ceza alır...

Eğerki savcılığa başvurmayacağım derseniz, gidip bir mübaşir yada avukat desteği ile savcılığa bir dilekçe hazırlatın, durumu anlatan ve savcılığa verilmeye hazır.

Bu dilekçeyi kız arkadaşınızı tehtir eden ite gönderin, eğer devam ederse ya da fotorafları paylaşır ise sonunun ne olacağını ve ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın...

Allah yardımcınız olsun.

Valla bunun bide tehdit şekli var savci bunu kesinlikle affetmez bu durumda abartisiz 20 yil bile hüküm verebilir sonuçta 17 yaşinda ki reşit olmayan bir kiza santaj yapiyorsun. bide arkadasin dedigi gibi ailesi bu duruma neden kizsin? annesiyle konussun durumu izah etsin zaten aile kendisi suç duyurusunda bulunur. ha 5 hesap açiyor dedin ya merak etme 1000 hesapta açsa 10000 proxy de kullansa nafile savcilik her türlü onu bulur.

Savcılığa gitmekten başka bir çare yok korkup adamın dediklerini yaparsanız. Durum daha da vahim hale gelir şuan aileden korkulacak bir durum yok Konuyu kilitliyorum. Bunun tartışılcak bir yanı yok 10 larca mesaj olmuş herkes savcılığa git demiş zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri