ACİL Pinli Adsense Alınacaktır !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun üzüldüm ama bu tür konu yasagı ya kalksın yada yasak uygulansın 1 kerden bişey olmaz vs diye bi mantık olamaz.

katılıyorum 1 kişiye müsade edilirse herkes 1 kere der düzen bozulur ya hiç olmasın yada hep olsun. Burda herkes eşit.

üzüldüm adsense uçtu :) sabah biri satıyordu banlandılar galiba onu

Edit:
Arkadaşlar çok sıkışmış durumdayım tükendim tüm patlatı kanallarım-adsenselerim

Bana Pinli adsense lazım SICAK - KEŞ Para İsteyen Gelsin....

Yapacak bişiyim yok Admınler Ne diceklerse desin isterse banlasınlar !!!!

elimde var ozel mesaj filan atamıyorum.Verebileceğin miktarı buraya yazarsın içinde 12$ var

hocam öncelikle geçmiş olsun. "adsense"lerin neden banlandı. aynı hatayı biz yapmayalım.

Youtube için adsensenin banlanma sebebi %90 kendi reklamlarına tıklamaktan yada videolara izlenim kasan programlarla hit kasmaktan geçiyor.

Beyler muhalefet olsun diye muhalefet yapmayın.

Arkadaşlar çok sıkışmış durumdayım tükendim tüm patlatı kanallarım-adsenselerim

Bana Pinli adsense lazım SICAK - KEŞ Para İsteyen Gelsin....

Yapacak bişiyim yok Admınler Ne diceklerse desin isterse banlasınlar !!!!

attıgın ozel mesajalrı okuyamıyorum :)

Geçmiş olsun hocam neden banlandığınızı yazarsanız bizlerde tedbir alırız.

arkadaşlar 3 adet hesabım vardı...1 adet hesabımda bazı proğramlarla tık atıyor reklam değerlerini ölçüyordum bugün kalktığımda geçersiz tıktan kapanmış tabi isimler aynı olduğu için tüm adsenselerim gümletti...benim hatam yani

Su an yeni alacagim adsenseler ile bu islere girmeden temiz ne gelecekse gelsin o sekilde kazanacagim.

Bu işi yapanlar varsa asla yapmasın bi anda herşeyiniz güm olur...İnşallah mahkeme felan olmaz...Ne güzel 3-5 BİN dolarımı alıyordum yapacak bişi yok kısmet artık....

ADSEN HESABI ALIMINA DEVAM EDİYORUM SATMAK SİTEYEN OLURSA BANA PM ATSIN

KONU KİTLENSİN.LÜTFEN

beyto çok geçmiş olsun.Sebebi kendi reklamlarına tıklama mı yoksa yoksa abone ve izlenim çeken videoları mı acaba ? Konuya açıklık getirirmisiniz arkadaşlar.Gerçi konu dağılıyor ama.

Gerekli bilgi verilmiştir. alışveriş pm üzerinden devam edebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri