Acil Satılık Adsense

Tunahan06

Yasaklanmış
Satış iptal ayın 15 inden sonra girinlen banka bilgileri birdahaki ay için geçerli oluyormuş.

Son düzenleme:
Evet bekleyeceğin 5-6 gün sonuçta. Bu kadar bekledi arkadaş. Günlerce konuya açıklık getirmen istedindi,

Bu parayı sen alınca ödeme yapsan olmuyor mu ?

Biraz sorunlarımız oldu ve bekletmek istemiyorum arkadaşında zaten kabul edeceğini zannetmiyorum bir önce eğer satabilirsem iadeyi yapmak istiyorum çünki 1 gün sonra forumda dolandırıcı konusu açan bir kişi ve artık skypeden v.s insanlardan konu açmışlar ne oldu gibi şeyler duymakdan sıkıldım.

Evet bekleyeceğin 5-6 gün sonuçta. Bu kadar bekledi arkadaş. Günlerce konuya açıklık getirmen istedindi,

16 saat felan bilgisayar başında olamadım 25 adet mail gönderdim ve çıktım arkadaşa 1 gün sonra açıklama yaptım ve sistem değişikliği olucağını v.s herşeyi konuştuk tabiki bu 1 gün içerisinde beni hemen 200 ₺ lik adam ilan etti ve forumda daha önce hiç tanımadığım konuşmadığım hiç bir şekilde alış-verişim olmayan adamlar konuya girip atıp tuttular neye dayanarak bunu yaptılar bilmiyorum. Kesinlikle hatasızım veya suçsuzum demiyorum arkadaş sonuna kadar haklı ücreti iade edince herşey düzelmeyecek yinede arkadaşa gerekirse fazla ücret veya mail göndericem

Yanlış anlamada kardeşim bu adsenseyi satsan bile karşı taraf banka bilgilerini girip onaylasa dahi ayın 15'ini geçtiği için bu ayın ödemesi yine senin banka hesabına gelir bence 1 hafta bekleyin derim yinede siz bilirsiniz. Bana göre güven veriyorsunuz ayrı konu ama ama satış konusu yanlış anlaşılmana sebebiyet verebilir.

вєякαη;539032' Alıntı:
Yanlış anlamada kardeşim bu adsenseyi satsan bile karşı taraf banka bilgilerini girip onaylasa dahi ayın 15'ini geçtiği için bu ayın ödemesi yine senin banka hesabına gelir bence 1 hafta bekleyin derim yinede siz bilirsiniz. Bana göre güven veriyorsunuz ayrı konu ama ama satış konusu yanlış anlaşılmana sebebiyet verebilir.

Öyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum eğer kesin bilgi ise zaten satış yapamam. Eğer bilgi kesin ise satışı iptal edicem. Arkadaşlada görüşme sağlanıp bir hafta daha beklemesini rica edicem artık

вєякαη;539032' Alıntı:
evet,belli bir süre önce değiştirmeyince eskisine ödeme yapar.

Adsense pazarında satılan hesaplarda bir sorun yaşanmamış. Bugün alan kişi hesap bilgilerini girdiği zaman ödemesini alamayacak mı yani ?

Merhaba hocam,

2 gün önce kabul ederdi youtube. fakat bugün değiştirilse paranın yatırılacağı hesap yine ayın 15 inden önce girilmiş olan hesap olucaktır. berkan hocam bu konuda haklıdır. Size maddi olarak destek sunmak isterdim fakat birbirimizi tanımıyoruz. Yoksa yazılarınız bana güven veriyor.

Borcunu ödemek isterdim.Ancak daha yeni başladım ve ilk kazancımı bile alamadım.Bence bu tarz konuları forum içinde kendi aralarında insanlar halletmeliler.Mebla çok büyük bişey değil.Milletin aylık 5 haneli kazançları varken.

Merhaba hocam,

2 gün önce kabul ederdi youtube. fakat bugün değiştirilse paranın yatırılacağı hesap yine ayın 15 inden önce girilmiş olan hesap olucaktır. berkan hocam bu konuda haklıdır. Size maddi olarak destek sunmak isterdim fakat birbirimizi tanımıyoruz. Yoksa yazılarınız bana güven veriyor.

Teşekkür ederim tekrar billgilendirme için.

Borcunu ödemek isterdim.Ancak daha yeni başladım ve ilk kazancımı bile alamadım.Bence bu tarz konuları forum içinde kendi aralarında insanlar halletmeliler.Mebla çok büyük bişey değil.Milletin aylık 5 haneli kazançları varken.

Teşekkür ederim hocam 22. sinden sonra ne kadar ücret olursa ödeme yapmak sorun değil ben hemen halletmek için satış konusu açmıştım

Teşekkür ederim hocam 22. sinden sonra ne kadar ücret olursa ödeme yapmak sorun değil ben hemen halletmek için satış konusu açmıştım

Yok yok anladım.Anlık olarak yani müşteri hemen iade istiyor paraya sıkışıksın.O anlamda diyorum.Geldiği zaman ödersin zaten.
Tabi bu özel bölüm olarak yapılabilir forum içinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri