Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
turkce mi hocam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı satışlar fiyat yüksek geldi gibi site satışları 10 aylık kazancına hesaplanır
En iyi 30 TL bırakıyor 10 ayda 9k yapar
Görüşümü bildirmek istedim mal sizin keyif sizin
Kolay gelsin
Hayirli satislar
12 AYLIK kazancına satışa sunmuşssunuz...şahsi tecrübem biraz pahalı olmuş.
Açıklamasını yaptım. Konuda tekrardan aynı cümleleri kurmak istemiyorum. Yorum yapmadan önce yazılanları biraz okuyun lütfen.
Saygılarımla.
Açıklamanızda fiyatı neden yüksek yazdığınızla alakalı bir açıklama göremdim.
✓ Sitemiz dekorasyon sitesidir.
✓ Alan Adı Com uzantılı ve Godaddy 'dedir.
✓ Sitemizde Ev Dekorasyonu , Ofis Dekorasyonu , Mutfak Dekorasyonu Aksesuarlar ,Çocuk Odası Dekorasyonu ile alakalı içerikler bulunmaktadır.
✓ Sitemizde toplam 425 adet makale bulunmaktadır. Makalelerimizin tamamı Özgün Seo uyumlu 250 - 350 kelime arası makalelerdir. Tamamı editörlerimiz tarafından yazılmış makalelerdir.
✓ Site açıldığı ilk günden beri aynı editörle devam etmekteyiz dilerseniz aynı kişi ile anlaşıp işi devam ettirebilirsiniz.
✓ Site çok olmamak kaydı ile otoriter bir kaç siteden tanıtım yazıları alınmıştır
✓ Site yeni yükselişte olan bir sitedir. Düzgün içerik girildiğinde bu hit ve gelirler katlanarak artacağını düşünüyoruz.
Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
Nerede Acaba ?
Ve ayrıca ''Yorum yapmadan önce yazılanları biraz okuyun lütfen. '' sebebini anlamış değilim ...yada iyi niyetliyim diyelim.
Hocam sizin gibi düşünen 1 kişi daha aynı soruyu sormuş ve cevabını verdim. Biraz daha aşağıya baksanız görürsünüz. Neden bu kadar uzattınız anlamış değilim
Screenshot by Lightshot
Hocam sizin gibi düşünen 1 kişi daha aynı soruyu sormuş ve cevabını verdim. Biraz daha aşağıya baksanız görürsünüz. Neden bu kadar uzattınız anlamış değilim
Screenshot by Lightshot
Hayirli satislar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.