Acil yardim arkadaslar

mistiksevim

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar adsensem banlandı halıyle youtube kanalımda reklam yok..iş ortaklığı feshedildi..baska bı adsenseye bağlayabılırmıyım kanalımı ? su an reklam kazanma kapalı acılırmı ?

Yeni adsense aç devam et.Neden banlandı adsensen ? kaç aylıktı

Para kazanma özelliği kullanılamıyor diyorsa , malesef açamassın yeni kanal ve yeni adsense ile devam edebilirsiniz. İyi günler :)

Adsensenin böyle saçma sapan şeyleri var, büyük ihtimalle adsense hesabın youtube kanalına bağlı olduğu içindir.

Hocam ne yazıkki sizde benim gibi kovuldunuz sıfırdan başlıyacaksınız ama tavsiyem ıp adresinizi mac fln herşeyi değişin formatlayın bundan sonra açacağınız tüm adsenseler çoğunlukla geçersiz tıklamadan banlanacak!

Hocam ne yazıkki sizde benim gibi kovuldunuz sıfırdan başlıyacaksınız ama tavsiyem ıp adresinizi mac fln herşeyi değişin formatlayın bundan sonra açacağınız tüm adsenseler çoğunlukla geçersiz tıklamadan banlanacak!

Herkesin banlanacağı anlamına gelmez, yanlış yöneltmeyelim lütfen.

Herkesin banlanacağı anlamına gelmez, yanlış yöneltmeyelim lütfen.

Ben denedim gördüm anladığım kadarıyla tıktan kapatılan hesaplar direk karalisteye alınıyo artık o pcden birşey yapamazsın ben 3 hesap açtım ıp mac adresi değişmeme rağmen böyle olaylar yaşadım. format atıp tekrardan sıfırlayıp deniyecem oldu oldu olmadı partner yada başka birşey bulurum :)

Tıktan kapatılma diye saçma birşey olmaz, size inat başkası girip tıklasa bile kapatilir düşüncesini yok edin artık. Bu tür şeylerle karşılaşan varsa ö.m atsın bilgilendiririm.

Tıktan kapatılma diye saçma birşey olmaz, size inat başkası girip tıklasa bile kapatilir düşüncesini yok edin artık. Bu tür şeylerle karşılaşan varsa ö.m atsın bilgilendiririm.

Gecersiz tik yapildiginda bunu bildirmediginiz takdirde gayet guzel ban yersiniz adsenseden.Tiktan kapatilma diye sacma bisey olmaz diye bisey olmaz asil :) Gayet guzel biri size inat reklaminiza bi cok kez tiklayarak kapanmasina sebep olabilir.Bunu zaten aldiginiz tiklardaki asiri artistan farkedebilirsiniz.Bunu hemen bildirdiginizde hesabinizdaki gecersiz tiklar silinir ve devam edersiniz.Gecersiz tiktan banlanma olmasa zaten google neden boyle bi sebep gostersin?

arkadasım farklı bişeler mı denedın de adsensen kapatıldı bıraz daha bılgılendırde bızde bılelım neden kapanıyor .

youtube kanal maili ile adsense giriş yaptığın yönetici gmaili aynımıydı?

Para kazanma kapalıyken başka bir adsenseye bağlanabilirmi sizce ?
Konu açarken başlık seçimine dikkat edin lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri