Acil Yardım İlginç Bir Ban Yedim !!!

diablo_king

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni açtığım kanalda hiçbir telif hakkı hiçbir uyarı yemeden birden para kazanma özelliğim kapandı ve Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. bunun anlamı nedir ve geçici bir durummudur bu bilgiverebilecek bi arkadaş olursa çok sevinirim..gmailimede herhangi bir mail gelmedi anlamadım bir türlü bu işi

Arkadaşlar yeni açtığım kanalda hiçbir telif hakkı hiçbir uyarı yemeden birden para kazanma özelliğim kapandı ve Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. bunun anlamı nedir ve geçici bir durummudur bu bilgiverebilecek bi arkadaş olursa çok sevinirim..gmailimede herhangi bir mail gelmedi anlamadım bir türlü bu işi
Daha onceden bu tur kanalalrin kapandimi kapanmadimi bilmiyorum ancak bazen boyle sacma sapan isler yapabiliyor youtube.

Daha onceden bu tarz bir cok kanalinin para kazanmasi devre disi birakilmis ise belkide ip'den dolayi vs kapatmis olabilirler.Ama sanmiyorum kesin Youtube'un sacmaliklarindan biridir.

Ha tabi kanalinda videolar vs varsa ve eslesen cart curt almaissanda bunun bir aciklamasi var.Her ne kadar uyari vermesede videolar bazen youtube bu uyarilari size yansitmadanda kanalinizdaki para kazanmayi kapatbiliyor.

saygilarimla

Bende serkan abinin dediğine katılıyorum. Birde genelde şu yüzden kapanıyor bana da çok oldu. Kanalda çok video oldugu için çogu kişi fark etmiyor ama video yüklediğinizde eşleşen vermez bazen biraz sonra verir. Kişilerde kanala bir girer bakar bişi yok çıkar bidaha bakmaz tabi gerilere ne var ne yok diye o yüzden çok öyle kalınca para kazanmayı kapatıyorlar bazen eşleşen çok olunca Content ID hak talepleri kırmızı yanar. ama bende az oldugunda hiç yanmadıgını gördüm. O yüzden arkadaşlar kanala 2 günde bir "para kazanmayan" butonunu tıklayıp kontrol edin ne var ne yok diye sıkıntıya düşmeyin :) bol kazançlar

Bendende bir deneyim , sürekli üçüncü taraf verecek tarza videolar yükleyip silindiğinde para kazanma devre dışı kalıyor, 2 kanalımın bu yüzden gittiğini yüzde yüz eminim.

Herhangi bir kanalım kapanmadı daha yeniyim 3ncü taraflarıda hiçbir zaman tutmamıştım anında silmiştim para kazanma dışında her durumum yeşil :S gmailime herhangi bir bilgilendirme bile gelmedi bildirim attım herhalde şimdi cevap atarlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri