Acil yardim

bilenesor

Kayıtlı Üye
Bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim

Bu videoyu hemen kaldirdim ama ne demek istedigini tam olarak anlamadim

Bu bir uyari sanirim yanlismi anladim yoksa ???

This email is regarding the monetization of your video "France FEMEN activists called whores for disrupting farright rally" (). We need to verify that you are authorized to commercially use all of the visual elements in your video such as:

Images, video games, or software visuals licensed for commercial use require a copy of a license agreement, or a link to the terms
Original visuals from third parties require written permission from the rights owner(s) stating that you are permitted to use their content commercially containing the video’s URL
For visuals in the public domain, please link us to a primary (original or scholarly) source proving this
Please submit your additional information here. Note that your video may not be monetized if we do not hear from you within 14 days.

YouTube reserves the right to make the final decision whether to monetize a video, and partners who repeatedly submit ineligible videos may lose the ability to monetize.

Thanks,

The YouTube Team

bilenesor (2 sekilde)

Oncelikle ''Acil yardim, Yardim Edin'' tarzi basliklar acmak yerine sorununuzu anlatan bir baslikla konu acmayi tercih edin.

Cevabiniza gelince, videoyu para kazanmak icin aktif etmissiniz fakat videonuz youtube tarafindan incelenmis ve sizden bu videodan para kazanmak istiyor iseniz , izniniz ,telif hakkiniz vb gereksinimleri bize gondermeniz gerekiyor diyorlar.

Peki ben bunu sildim yinede islem yapmam gerekmez degilmi
??

bilenesor (2 sekilde)

Bana da ilk defa boyle mesaj geldi ne yapmak lazim hemen silicemde silsemde dunya geneli gibi aonradan para kazanma gidermi giderse kanali silecegim komple

femen +18 giriyor videoları,para kazanma gıder şiddetli içerik oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri