Acil Yardım

sakoya1992

Kayıtlı Üye
Merhabalar geçen gün amazondan bir ürün getirtmek istedim normal banka kartımı verdim fakat çekmedi banka kartımdan sanal karta attım parayı çekti fakat şuan sanal kartımda para - olarak gözüküyor ama nasıl oluyor öyle?
kullanılabilir limit -1.233,78TL diyor

Hemen düşmez. Ön Provizyon alır ve daha sonra düşer. Siparişiniz onaylandıysa ödeme tamamdır. Ön Provizyon gün içerisinde Ekstrenize yansır.

Hemen düşmez. Ön Provizyon alır ve daha sonra düşer. Siparişiniz onaylandıysa ödeme tamamdır. Ön Provizyon gün içerisinde Ekstrenize yansır.

anlamadım hocam şimdi hesaptan karta para aktarınca -1.233,78TL iken -1.232,78TL oldu yani sanal kartıma borcummu var :S

sanal karta limiti bir günlük tanımladıysan normal hocam gün sonu sıfırlanır. Ve kullandığın tutar kadar eksi gösterir.

anlamadım hocam şimdi hesaptan karta para aktarınca -1.233,78TL iken -1.232,78TL oldu yani sanal kartıma borcummu var :S

Gün sonunda sanal karta attığınız - amazonun çektiği para : Gün sonu sanal kart limiti olarak görürsünüz. Sıkıntı yok yani. Sizin sanal karta borcunuz yok. Sanal kartınız Banka Kartınıza bağlı olduğu için Muhasebesi kolay olsun diye öyle görünür. Yani Bankamatik kartınız verecekli sanal kartınız alacaklı olmuş oluyor ve sanal kartınızdan da alışveriş yaptığınız için böyle bir durum var. 2. Üniversite İşletme okudum :) o yüzden relax olsun. Sıkıntı yok.

Gün sonunda limit sıfır olarak görürsünüz. Sıkıntı yok yani. Sizin sanal karta borcunuz yok. Sanal kartınız Banka Kartınıza bağlı olduğu için Muhasebesi kolay olsun diye öyle görünür. Yani Bankamatik kartınız verecekli sanal kartınız alacaklı olmuş oluyor ve sanal kartınızdan da alışveriş yaptığınız için böyle bir durum var. 2. Üniversite İşletme okudum :) o yüzden relax olsun. Sıkıntı yok.

teşekkür ederim valla rahatladım :D

@marcustanley yok hocam + olarak ne kadar limitiniz varsa o kadar işlem yapılabilir.. Sen limiti bir günlük tanımlarsan gün dolana kadar yaptığın işlem provizyona düşer yada onaylanır herneyse.. Limitin süresi bitince eksi gözükür ve kartı yeni bir alışverişte kullanamazsın. Yeniden limitlendirmen lazım. Limit olmadan çekilemez anlayacağın. Limit varken yapılmış işlem devam eder sadece..

Gün sonunda sanal karta attığınız - amazonun çektiği para : Gün sonu sanal kart limiti olarak görürsünüz. Sıkıntı yok yani. Sizin sanal karta borcunuz yok. Sanal kartınız Banka Kartınıza bağlı olduğu için Muhasebesi kolay olsun diye öyle görünür. Yani Bankamatik kartınız verecekli sanal kartınız alacaklı olmuş oluyor ve sanal kartınızdan da alışveriş yaptığınız için böyle bir durum var. 2. Üniversite İşletme okudum :) o yüzden relax olsun. Sıkıntı yok.
peki şimdi sanal karta para atsam harcama yapabilir miyim?

bankayı ara sor hocam senin hesabı görmeden nasıl anlayalım.. Ama sanal kartta limit yoksa harcadığın para ödeyene kadar ekside kalır. Bence sen o sanal karta ya para atamadın yada başka sıkıntı var. En iyi bankadan öğrenirsin

bankayı ara sor hocam senin hesabı görmeden nasıl anlayalım.. Ama sanal kartta limit yoksa harcadığın para ödeyene kadar ekside kalır. Bence sen o sanal karta ya para atamadın yada başka sıkıntı var. En iyi bankadan öğrenirsin

yok attım ama daha amazon çekmemiş galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri