acil-yurt dışından para transferi

• Kullanıcı mankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mankurt

Kayıtlı Üye
arkadaşlar aradım bulamadım, kişisel oalrak yani firmadan falan değil ingiliteredeki bir kişiden facebook rklam yapma karşılığı bi para alacağız, ancak paypal malum olmuyor. pratik bir yolunu bilen bir arkadaş mevcut mudur?

inanın sorunu arayarak çözebilsem konu açmazdım. şimdiden özür dilerim. bilen bir arkadaş varsa cevaplarınızı bekliyorum.

webmoney payooner veya westerunion ile direk para gönderimi 10 15 euro kesiyorlar

western union en hizlisi olur yedek olarak moneygram tercih edilebilir

ne kadarlık bir ödeme co kyuksek değilse komisyon ile yardımcı olabilirim.Bana paypaldan yolalr bende size enparadan veya eft.

Bitcoin ile düşük komisyon ödeyerek size ödemenizi güvenli yoldan yapabilirler. Ayrıca Bitcoin kaynağı anonim olduğu için hiçbir şekilde sıkıntı çıkmaz, sorgu işlemi yapılmaz para kaynağı hakkında.

western union direk nakit al, en güzeli

ne kadarlık bir ödeme co kyuksek değilse komisyon ile yardımcı olabilirim.Bana paypaldan yolalr bende size enparadan veya eft.

arkadaşalar kısa süre içinde bu kadar çok yardımcı olan arkadaş lar için çok teşekkür ederim.

paypal için [MENTION=60328]herromerro[/MENTION] size pm attım hocam.şimdilik en pratik bu gibi :)

Arkadaşlar o tarihten bu yana İNGİLTEREDEN GELEN PARA PAYPALINA GEÇTİ AMA BANA BİR TÜRLÜ ÖDEMEDİ ŞİMDİ SKYPEDAN DA CEVAP VERMİYOR NE YAPMALIYIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Screenshot by Lightshot
f9313d89377248188d50869b5f91af57.png

Screenshot by Lightshot
b37ccf7cf0fa4d93becdc941f8b90beb.png

Screenshot by Lightshot
706cfdd8fee34d1ca74b2c3ed3d4ce8d.png

konuya adminleri ve modları etiketliyin ödemesini isterler ödemezse banlanır

afedersiniz miktar ne kadardı?

80 lira hocam yüksek bir meblağ değil. ilginiz için teşekkür ederim.

konuya adminleri ve modları etiketliyin ödemesini isterler ödemezse banlanır

teşekkürler hocam, amacım şikayet etmek değil ilk defa karşılaştığım 13 gün boyunca cevap alamayınca biraz sabırsızlandım. b gün arkadaş nenden şikaet ettiğimi yakışmadığını söyledi ben de yeniden iban numarası vererek oraya rica ettim tekrar cevap alamadım arkadaş sanırım yarın yatırır, inşallah yatarsa bana yakışıp yakışmadığını bu davranışın da göstermiş olur :)

gelişmeleri buradan yazarım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar o tarihten bu yana İNGİLTEREDEN GELEN PARA PAYPALINA GEÇTİ AMA BANA BİR TÜRLÜ ÖDEMEDİ ŞİMDİ SKYPEDAN DA CEVAP VERMİYOR NE YAPMALIYIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Screenshot by Lightshot
f9313d89377248188d50869b5f91af57.png

Screenshot by Lightshot
b37ccf7cf0fa4d93becdc941f8b90beb.png

Screenshot by Lightshot
706cfdd8fee34d1ca74b2c3ed3d4ce8d.png

8e6e3756e2cc46a0a016c6177632d234.png

ne yapmalıyım? bu şahısa ne demeliyim?
kendimi her zaman sabırlı bir insan olarak gördüm ancak bu sabırla çözülecek gibi değil, ben bu güne kadar hiç . tanımamıştım hayatımda?

Son düzenleme:
80 TL için insanların düştükleri durumlara bakın.. yazık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri