Acilen Kanallarınızı Kontrol Edin

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Evet bende baktım şimdi bende de durum aynı...Ama bununla mı alakalı bilmiyorum daha yarım saat öncesiinde reklam çıktığına adım gibi emin olduğum videolar dahil kanalımın hiç bir videosunda reklam görünmüyor...oysa ki dolar işareti de aktif görünüyor...

bende de 1 topluluk ihtari olan kanal para kazanmaya aktif degil diyor ama para kazanma isiklari yaniyor.Nasil is anlamadim.. :/

bende de aynı sorun var , bide adsenseye izlenim ve tıklar yansımaya devam ediyor korkmayın yanii :D

aman ha youtube kardeş bir arıza yapma lütfen yoksa;

2612a69c81f4b7a93b94e241e1987d26.jpg

Arkadaşlar bende bazı kanallar normal , bazılarında bu sorun var adsenseye yansıyan izlenimler de normal kanallarımdan mış , işte şimdi tedirgin oldum walla

para kazanmaya tıkladığımda Para kazanmaya uygun olabilmeniz için, hesabınızın iyi durumda olması gerekir. Ayrıntıları ve hesabınızın durumuyla ilgili neler yapabileceğinizi öğrenmek için Hesap Durumu'na bakın. yazıyor. beyler :(

para kazanmaya tıkladığımda Para kazanmaya uygun olabilmeniz için, hesabınızın iyi durumda olması gerekir. Ayrıntıları ve hesabınızın durumuyla ilgili neler yapabileceğinizi öğrenmek için Hesap Durumu'na bakın. yazıyor. beyler :(

Hesabinda ihtar oldugu icindir o uyari.!!! reklamlar cikiyordur kazanc sagliyorsundur icin rahat olsun.

---------- Mesaj saat 01:32:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:36 civarında gönderildi. ----------

Bu sorun sanirim birtek bende yok 1 tane kanal var adsenseye bagli olan onda da hic bir sorun yok.

Adsense hitiniz dustumu bu sorundan sonra dune gore genel ortalamaya gore ? Hayir ;) Demekki kanalalr bagli ve calismalar var bu yuzden Aynen devam...

Hesabinda ihtar oldugu icindir o uyari.!!! reklamlar cikiyordur kazanc sagliyorsundur icin rahat olsun.

---------- Mesaj saat 01:32:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:36 civarında gönderildi. ----------

Bu sorun sanirim birtek bende yok 1 tane kanal var adsenseye bagli olan onda da hic bir sorun yok.

evet çıkıyor bir sorun yok ;)

Reklam çıkmama sorunundan sonra şimdi de bu! ıyice sapıttı youtube arkadaşlar :D 2 kanalımda da durum aynı ve ben Amerikadayım demek ki dünya genelinde sapıtma. Hadi belki şu reklam çıkmama sorununu çözerler.

Reklam çıkmama sorunundan sonra şimdi de bu! ıyice sapıttı youtube arkadaşlar :D 2 kanalımda da durum aynı ve ben Amerikadayım demek ki dünya genelinde sapıtma. Hadi belki şu reklam çıkmama sorununu çözerler.

reklam çıkmadığını VDS den mi kontrol ediyorsun gerçi amerikadaysan VDS kullanmana pek gerek yok

türkiyeden görüyorum ben VDS den yüklediğim videoların reklamlarını

---------- Mesaj saat 03:35:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:30:59 civarında gönderildi. ----------

sorun devam ediyor hala

Bende de reklam çıkmıyor. Sayaçlar durdu.. Şimdiden 30 dolar zarara soktu beni youtube :(

Bence kazanclar kesinlesecek o yuzden durdurdular herseyi.Yarin ola hayrola :)

adsense de para birikiyor ama bi saat önce baktım bide şimdi baktım artmış demekki sorun yok

Bence kazanclar kesinlesecek o yuzden durdurdular herseyi.Yarin ola hayrola :)

Inşallah öyle bir durum vardır

reklam çıkmadığını VDS den mi kontrol ediyorsun gerçi amerikadaysan VDS kullanmana pek gerek yok

türkiyeden görüyorum ben VDS den yüklediğim videoların reklamlarını

---------- Mesaj saat 03:35:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:30:59 civarında gönderildi. ----------

sorun devam ediyor hala
Ben VDS kullanmıyorum.

Bende de reklam çıkmıyor. Sayaçlar durdu.. Şimdiden 30 dolar zarara soktu beni youtube :(
Keşke 30 Dolar olsa kardeşim 6 gündür populer videolarım reklamlar çıkmıyor! Kayıp korkunç!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri