Acilen Kanallarınızı Kontrol Edin

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende de aynı uyarılar var bazı kanallarda var bazılarında yok ama adsense çok şükür yansıyor izlenmeler tıklanmalar düzelir sanırım bir kaç güne hayır olsun inşaALLAH

kritik soru geliyor yeni kanal açarken para kazanmayı aktif etmede ve adsense i kanala bağlamada da problem oluyor mu?

Daha once uyari almis hesaplarimda, para kazanmaniz icin sicilinizin saglam olmasi gerekli diyor. Sicili saglam hesabimda da, para kazanmayi aktif yapmamisiniz diyor. Halbuki aktif etmistim. Yeniden aktif etmeye calistigimda da sign up error diyor...

Insallah gecici bir sorundur ve birkac saate duzelir!!!

Sorun hala devam ediyor videoların reklamları da aktif olmuyor artık ben de

bende hesabınız etkin diyor, fakat 16 videonuz daha para kazanabilir diyor. Hepsi zaten para getiriyor.

yeni actığım kanal tel onaylı ama adsenye baglıyamıyorum ...

Bende biraz duzeldi gibi. Bir hesabimda ayarlardan para kazanmanin aktif oldugunu gordum. Ayrica son yukledigim videolarin cogunda para kazanma otomatik olarak aktif oldu.

evet benim 128.363 bin gösterimli 134 aboneli bir kanalımda para kazanma devre dışı bıraklıldı. Diğer kanallarımda para kazanma aktif hayırlı olsun.

Oha TBM $0.06 :D Dün 0.08 olmuştu bugün 0.06. Önceden 0.04'ü geçmezdi. Hadi bugün kazançlar iyiii :D

Video yüklemeyelimmi napalım kanallarımın hepsinde hesabı etkinleştir çıkıyor......

Bendede aynı durum var düzelmedimi dünden beri

hocam YouTube ayarı'na tıklıyorum bende Genel bakış çıkıyor yanlış yeremi tıklıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri