>Açılışa özel %20 indirimli eğitimlerimiz başlamıştır<

Y
  • Kullanıcı youtubekazanç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Y

youtubekazanç

Guest
1 ayda 1500$ kazanmak istermisiniz ? ilk 20 müşteriye %20 indirim

Merhabalar arkadaşlar

Uzun uğraşlarımız sonucunda bir sistem kurduk. Youtube eğitim sistemi
Bu sistemde nelerimiz var şöyle bir anlatalım

TEMEL EĞİTİM
Youtube üzerinden Adsense'den kazanç sağlamak için temel eğitim paketimizdir. Sizde bu eğitim sayesinde Ek Gelir elde edebilirsiniz
Size sunulacak eğitimler günlük haftalık ve aylık olarak düzenlenecektir. Sadece kişiye özel eğitimlerde sağlamaktayız.
Amaç para kazanmayı sağlamaksa bu yola ışık tutacak bir fener lazım, tamda bu noktada hizmetinizdeyiz youtube kazanç ekibi

Teknik Özellikler
SÜRE : 1 HAFTA
EĞİTİM İÇERİĞİ : YOUTUBE KANAL AÇMA-ADSENSE OLUŞTURMA- KANALI ADSENSE BAĞLAMA - VİDEO EKLEME- KAYNAK SİTE BULMA
TOPLAM KONFERANS SÜRESİ : 2 SAAT
SEANS : 2
ZAMAN : HER HAFTA P.TESİ PERŞEMBE GÜNLERİ

ÜCRET 30 TL

--------------------------------------

GENEL EĞİTİM

Youtube üzerinden Adsense'den kazanç sağlamak için genel eğitim paketimizdir. Bu paket sayesinde youtube ortaklığının temel maddelerini işleyeceğiz
toplam 4 saat sürecek bu eğitimde youtube dünyasında kalıcı olmanın detaylarını işleyeceğiz. Youtube büyük bir dünyadır, bu dünyada kaybolmamak için
yanınızda sağlam bir rehber olmalı, tamda bu noktada hizmetinizdeyiz youtube kazanç ekibi

Teknik Özellikler
SÜRE : 2 HAFTA
ZAMAN : HER HAFTA SALI CUMA GÜNLERİ
SEANS : 4 SÜRE (SEANS) : 1 SAAT
TOPLAM KONFERANS SÜRESİ : 4 SAAT
KONFERANS İÇERİĞİ : 1.EĞİTİM PAKETİ + KANALA ABONE ÇEKME EĞİTİMİ- KANALA ETKİLİ ETİKET GİRME EĞİTİMİ - KANALI YOUTUBE ARAMALARINDA ÜSTE TAŞIMA EĞİTİMİ

Destek :Zorlanan arkadaşlar için Team Viewer program ile destek sağlanacaktır.

ÜCRET : 60 TL

----------------------------------------------------

DETAYLI EĞİTİM

Youtube üzerinden Adsense'den kazanç sağlamak için detaylı eğitim paketimizdir. Youtube ortaklığının temelinden tepesine kadar olan bölümleri
tek tek harf harf işleyeceğiz. Hangi durumlar kazandırır, hangi durumlar kazandırmaz, ne paylaşılmalı, hangi etiket tbm artırır. Gelecek teliflere karşı
hangi savunma etkili olur vs..vs.. Youtube dünyasında kalıcı olunması için ince çizgiler vardır. Bu ince çizgiler çoğu kişi tarafından görülmez
İşte bu ince çizgileri sizlere anlatacak, uygulatacak bir yol arkadaşı olmalı, tamda bu noktada hizmetinizdeyiz youtube kazanç ekibi

Teknik Özellikler
SÜRE : 2 HAFTA
ZAMAN : HER HAFTA ÇARŞAMBA C.TESİ GÜNLERİ
SEANS : 4
SÜRE (SEANS) : 1,5 SAAT
TOPLAM KONFERANS SÜRESİ : 6 SAAT
KONFERANS İÇERİĞİ : 1.EĞİTİM PAKETİ + 2.EĞİTİM PAKETİ +
VİDEO İMLEME BİLGİSİ, TBM YÜKSELTME EĞİTİMİ, KANALI KORUMA BİLGİSİ, GELEN TELİFLERE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER EĞİTİMİ

Destek : Zorlanan arkadaşlar için Team Viewer program ile destek sağlanacaktır.

ÜCRET : 90 TL

-------------------------------------------------

BİREYSEL EĞİTİM

Bu işe gönül vermiş fakat belirli engeller ile karşılaşıyorsanız, çabalıyorsunuz fakat kazancınız çok düşük ise, sadece belirli bölümlerde yardıma
ihtiyacınız varsa, bire bir eğitim almak ve sadece aklınızdaki sorulara yanıt bulmak istiyorsanız, size özel bir öğretmen lazım
tamda bu noktada hizmetinizdeyiz youtube kazanç ekibi

Fiyat özel olarak seçtiğiniz sorularınız için belirlenir.

Bunlar eğitim detaylarımızdır

Açılışa özel ilk gelecek 20 müşterimize %20 indirim sağlanacaktır.
Eğitimlere katılacak arkadaşlar özel pm atarak hangi paketi alacaklarını belirtecekler. İlk 20 özel pm gönderen müşterilerimize indirim sağlanacaktır.
20 müşterimizin tamamlandığını yine bu bölümden sizler ile paylaşacağız.

Şimdiden herkese bol kazançlar
youtubekazanç ekibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri