Acill Bakarmısınız, çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 gr niye üstünde taşıyorki bence arkadaşında var bi ayak.Uzak durmalısın.

maalesef %90 okuldan atılacak.

Hocam bende bilmiyorum bügün getirmiş, bende anlamadım.
arada sırada kullanıyorudu, yani kimseye zararı yok.
kendine,ailesine,o otların kaynağı nereye gidiyor ve nerelere kullanıyorlarsa oralara zararı var.size içtiğini söylüyordur sadece başınız belaya girmesin diye...

Yas. +18 ise basi agrir yok degilse genxligine verirler ve tabi torpil olayida var :))

Ha bana kalirsa atarim okuldan 2 ayda hapis

Beyler toplanın cebimde esrar var ot içiyorum sizde için gibi hava atma içici dost bulma amaçları taşımasa yakalanmazdı yoksa durup dururken kimse kimsenin cebini aramaz hiç üzülmedim dostum ne olcaksa hakediyor

50 gram diyorsun, ve arada sirada kullaniyodu kimseye zarari yoktu diyosun. 50 gramdan bahsediyoruz. Arkadasinin onu satmadigina emin misin? Ogretmen durduk yere mi aramis yani arkadasini?

Zararı nasıl yok hocam 50 gr eroin den söz ediyorsunuz. Ailesinin bütçesine zarar, bence büyük miktarda eroin varmış elinde satıyordur da o zaman etraftaki gençlere zarar, iyice alıştığı zaman gireceği krizler inciteceği insanları da düşünmelisiniz. Bir süre hapise girsin aklını başına alsın sizin en yakın arkadaşınız için en içten temennim budur.

yaş 18 degil, hocam benden küçük.
reşit degil yani

sıkıntı olmaz inşallah , çünkü bizim okulda neler yakalatıldı , en fazla bi kaç caydırıcı olarak içeri atarlar , zaten ifadesinde demezse satıcıyım hiç sıkıntı yaşamaz ama siciline işlenirse memur olamaz o ayrı

50 gram diyorsun, ve arada sirada kullaniyodu kimseye zarari yoktu diyosun. 50 gramdan bahsediyoruz. Arkadasinin onu satmadigina emin misin? Ogretmen durduk yere mi aramis yani arkadasini?

hocam tek kullanmıyorudu, 3 tane daha arkadaşımız var(farklı okuldan). Onlar ile kullanıyordu. Satmıyordu yani hiç.
Sadece kullanıyorlardı, ben azıma bile sürmedim.
Arkadaş sıgara da kullanıyordu, ondan arıyorlardı, ama bügün esrar buldular...

Zararı nasıl yok hocam 50 gr eroin den söz ediyorsunuz. Ailesinin bütçesine zarar, bence büyük miktarda eroin varmış elinde satıyordur da o zaman etraftaki gençlere zarar, iyice alıştığı zaman gireceği krizler inciteceği insanları da düşünmelisiniz. Bir süre hapise girsin aklını başına alsın sizin en yakın arkadaşınız için en içten temennim budur.

ne eroini hocam 50gr eroini olsa okulda ne işi olsun :D

hocam tek kullanmıyorudu, 3 tane daha arkadaşımız var(farklı okuldan). Onlar ile kullanıyordu. Satmıyordu yani hiç.
Sadece kullanıyorlardı, ben azıma bile sürmedim.
Arkadaş sıgara da kullanıyordu, ondan arıyorlardı, ama bügün esrar buldular...

nasıl bi arkadaş çevren var hocam senin

kimseye satmıyorudu, bizzat ben şahidim içtini gördüm diğer arkadaşlar ile.
Eroin degil.
bide baba parası yemiyor. Kendi çalısıyor hafta sonları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri