Acısı tatlısıyla Ocak ayını bitirdik

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
son gün nedense kazanç yüksek geldi.kapanışı yüksek yaptık.önceki aya göre yüzde 50 düşüş var gelirlerde

inşallah kazançlarınız sıkıntı olmadan kesinleşir arkadaşlar

Benim toplamda 260 TL. Artık şu saatten sonra kazanılanlar ocak ayına etkisi oluyor mu ? Kesinleşme 260 tl üzerinden olacak değil mi arkadaşlar ?

Benim toplamda 260 TL. Artık şu saatten sonra kazanılanlar ocak ayına etkisi oluyor mu ? Kesinleşme 260 tl üzerinden olacak değil mi arkadaşlar ?

bu saatten sonra ocak ile işin bittin şimdi şubata çalışıyorsun :)

Benim en kötü bu ay geçti. TO % 0,80 lerde falan sürünüyor. Tbm yüksek 0,5 ile 0,15 arasında değişiyor ama tık az geliyor.Günlük 5 ila 10 tl arasında para aldım bu ay. Nadiren 10 un üstüne çıktı. bu ay 325 tl birikti.Yılbaşı uğursuz geldi. İnş Şubat Ayında düzelir kazançlarım.

aralık ayına göre 5 kat gösterimleri artırdım ama gelir 2 kat arttı :)

Kötü başladı: İzlenimler arttı ancak sayfa to ve tbm çok azaldı.
Kötü bitti: sayfa to ve tbm arttı,bu seferde kanal kapandı

3 Adsense ile çalişiyorum günlük 100 TL veren tek kanalımın para kazanması kapatıldı ama pes etmek yok devam 3. adsensemi de babamın üzerine açtım tüm doğrulamalar tamamdır. Türkçe den bu ay 1000 TL birikti yani 1. adsense kendı adıma, annemin üzerine olan 2. adsense yarı yabancı yarı türkçe kanallar dan oluşuyor 850 TL 3. adsense yanı babamın adına olan dan ise 2000 lira birikti yabancı içeriğin faydalarından olsa gerek :) neyse sağlık olsun 3,850 ile kapattık bu ayı finaller bütler derken bakamadık ilgilenemedik buna da şükürler olsun zayıf flan yok :) ilk günlerden beri buradalardayım ama genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum ama tüm konuları her gün takip ediyorum herkese bol kazançlar arkadaşlar .

Not: Bu arada belirtmek isterim ki 1. adsense ve kanallar kendi internetim, 2. adsense ve kanallar VDS 3. adsense ve kanallar VDS (2 Ayrı VDS)

3 Adsense ileçalişiyorum günlük bu ay günlük 100 TL veren tek kanalımın para kazanması kapatıldı ama pes etmek yok devam 3. adsensemi de babamın üzerine açtım tüm doğrulamalar tamamdır. Türkçe den bu ay 1000 TL birikti yani 1. adsense kendı adıma, annemin üzerine olan 2. adsense yarı yabancı yarı türkçe kanallar dan oluşuyor 850 TL 3. adsense yanı babamın adına olan dan ise 2000 lira birikti yabancı içeriğin faydalarından olsa gerek :) neyse sağlık olsun 3,850 ile kapattık bu ayı finaller bütler derken bakamadık ilgilenemedik buna da şükürler olsun zayıf flan yok :) ilk günlerden beri buradalardayım ama genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum ama tüm konuları her gün takip ediyorum herkese bol kazançlar arkadaşlar .

Not: Bu arada belirtmek isterim ki 1. adsense ve kanallar kendi internetim, 2. adsense ve kanallar VDS 3. adsense ve kanallar VDS (2 Ayrı VDS)

Bir çok adsense hesabının olması her zaman iyidir. Üşenmemiş bu kadar yazmışsın helal olsun. İnşallah paranı kuruşuna kadar alırsın :)

Bir çok adsense hesabının olması her zaman iyidir. Üşenmemiş bu kadar yazmışsın helal olsun. İnşallah paranı kuruşuna kadar alırsın :)

Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım hocam, gayet güzel gidiyor kendi adsense hesabım yaklaşık 3 yıllık hepsi için ayrı kullanıyorum ki sıkıntı çıkmasın diye öncelerden canım çok yandı ama hırs işte kafaya koyduk artık, bu forumda bana çok şey kattı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Arkadaşlara tavsiyem ise 3-5 gelsin yeter deyip kanalları kapatıldıktan sonra bırakmak yerine biraz daha araştırma yaparak daha fazla bu işlere yoğunlaşmaları ve özen göstermeleri ben öğrenciyim vizelerim finallerim okulum için ve youtube için her gun ayrı saatlerim vardı ve her gün mutlaka düzenli kontrol ediyorum. Kazanmak istiyorsanız bir işin sonuna kadar gidin pes etmeyin arkadaşlar.

Hocam TO iyiymiş bu arada sizin :)

Ocak da her ay gibi geçti gitti; hedefler, umutlar Şubat'a kaldı. Ne diyelim her şey tüm üyelerimizin gönlünce olsun :)

Bu arada

Ben parayı değil YGS'yi düşünüyorum daha bir şey bilmiyorum ayvayı yedim lowww.

Adam olacaksın sen :D

Yaklaşık 6-7 yıl kadar programlama yazılım tasarım işleriyle uğraştım. Youtube tamamen farklı bir mecra bu ilk ayımda kazancım 100 lira civarı. Bunun sebebi de sürekli deneme yanılma yapıyorum doğru yolu bulmak için ilerleyen aylarda bakalım neler olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri