Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim toplamda 260 TL. Artık şu saatten sonra kazanılanlar ocak ayına etkisi oluyor mu ? Kesinleşme 260 tl üzerinden olacak değil mi arkadaşlar ?
üzülme hocam zamanla artar günlük ne kadar kazanıyorsun
3 Adsense ileçalişiyorum günlük bu ay günlük 100 TL veren tek kanalımın para kazanması kapatıldı ama pes etmek yok devam 3. adsensemi de babamın üzerine açtım tüm doğrulamalar tamamdır. Türkçe den bu ay 1000 TL birikti yani 1. adsense kendı adıma, annemin üzerine olan 2. adsense yarı yabancı yarı türkçe kanallar dan oluşuyor 850 TL 3. adsense yanı babamın adına olan dan ise 2000 lira birikti yabancı içeriğin faydalarından olsa gerekneyse sağlık olsun 3,850 ile kapattık bu ayı finaller bütler derken bakamadık ilgilenemedik buna da şükürler olsun zayıf flan yok
ilk günlerden beri buradalardayım ama genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum ama tüm konuları her gün takip ediyorum herkese bol kazançlar arkadaşlar .
Not: Bu arada belirtmek isterim ki 1. adsense ve kanallar kendi internetim, 2. adsense ve kanallar VDS 3. adsense ve kanallar VDS (2 Ayrı VDS)
Bir çok adsense hesabının olması her zaman iyidir. Üşenmemiş bu kadar yazmışsın helal olsun. İnşallah paranı kuruşuna kadar alırsın![]()
Kasımın Başında Başladım.Başarılı Videolar.TBM 0.19.Günlük En Fazla 1 Tl KazandımPara Lazım Kazabamıyoruz.
Birisi Özel Destek Verse
![]()
ben sana vericem tbmni 2 tl yapcam.
Benim kini de 0.40 TL yapar mısın ?
yaparız hocam
Teşekkürler hocam, yarın iletişime geçeriz eğer müsait olursanız..![]()
Ben parayı değil YGS'yi düşünüyorum daha bir şey bilmiyorum ayvayı yedim lowww.
ben sana vericem tbmni 2 tl yapcam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.