Actigim butun kanallar 1 gun sonra kapaniyor

france-1453

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar yukarda belirttigim gibi adsense yada kanal aciyorum 1 gun sonra fesh ediliyor. 4 gun once toplu 10 kanalim kapanmisti simdi telefon onayli aciyorum yine kapaniyor yardim larinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor ??

bir süredir sıkıntı var kardeşim botta.. botun sahibi olan kardeşimiz sorunu yakında çözecektir...

bir süredir sıkıntı var kardeşim botta.. botun sahibi olan kardeşimiz sorunu yakında çözecektir...

Kardesim bilgin icin tesekkurler ama botla pek alakasi olmadigini saniyorum. kapanan kanallar tamam bot ta bagliydi ama yeni actigim adsense yada kanallar bota bagli deyil onlarda fesh ediliyor ??

bu konuda tam bir netlik yok ama son kapanmalar botla ilgiliydi dilersen bir bot sahibiyle görüş daha doğru bilgiyi ondan alırsın. Yanlış bilgilendirme yapmayayım...

Kardesim bilgin icin tesekkurler ama botla pek alakasi olmadigini saniyorum. kapanan kanallar tamam bot ta bagliydi ama yeni actigim adsense yada kanallar bota bagli deyil onlarda fesh ediliyor ??

olay şu bence--
diyelim 5 tane A telefonuyla açılmış hesaplar var
ve 5 tane B telefonuyla açılmış hesaplar var..sen A telefonuyla açılmış 1 kanaLA
videoyaptan video attın-gugul direk yakaladı seni (15 mayıs güncellemesiyle)

ve senin direk olarak A telefonuyla açmış olduğun 5 kanal uçtu,boş olsun yada olmasın-B telefonuyla açılmış hesapların şimdilik sağlam,ama gugul a yakalanmadığı sürece ..

pc kaynakli da olablilir format at ip, mac, hdd no yu degistir kanal acarken firefox u kullan.

Adamlar bota bagli olmayan kanallari kapatiyorlar botla ilgisi yok isin.Bu bir guncelleme.Bugun kanallari kapanmaya devam eden varmi?

Kanallarım kapanmaya devam ediyor.

Şaka yapmıyorum size boş kanalım kapandı.

arkadaşlar kanal açıyorum 20 dk sonra kendiliğinden kapanıyor ne bir video atıyorum ne bir bota bağlıyorum sadece boş kanal sorun sizce ne olabilir

Arkadaşlar,

Chrome kullanmanızda bu işte en büyük etki. Youtube mac bilgilerinizi sadece Java ActiviteX ederek alabilir. Chrome ise pc de yüklü olduğu için java ActiviteX e gerek duymaz. Youtube kanallarını hem açarken hemde içerisine girerken ie veya firefox kullanırsanız mac tespitine düşmezsiniz. 3 yıl önce bu konu üstünde çok çalışmıştım. Ondan sonraki windowslarda olay değiştiyse bilemem.

Değerli bilgidir, uygulayın farkı yaşayacaksınız.

spam oldukça kanallarda kapanır sizde pcnizde modeminizde kara listeye düşer adsenste feshedilir bunlar artık normal şeyler

Arkadaşlar,

Chrome kullanmanızda bu işte en büyük etki. Youtube mac bilgilerinizi sadece Java ActiviteX ederek alabilir. Chrome ise pc de yüklü olduğu için java ActiviteX e gerek duymaz. Youtube kanallarını hem açarken hemde içerisine girerken ie veya firefox kullanırsanız mac tespitine düşmezsiniz. 3 yıl önce bu konu üstünde çok çalışmıştım. Ondan sonraki windowslarda olay değiştiyse bilemem.

Değerli bilgidir, uygulayın farkı yaşayacaksınız.

Hocam tezinize katılmakla birlikte, şunu da irdelemek isterim. Firefox'da gömülü gelen Google Toolbar için ne düşünüyorsunuz? O toolbar sayesinde de network detaylarını çekemez mi? Bu konuda Opera en sağlıklısı değil midir?

arkadaşlar birzaat kendim yaptıklarım.

1.Choreme Kullanmıyorum
2.Tmacv6.0.3 adında mac adresini değiştiren program kullanıyorum.mac adresini değiştirmedende farklı tarayıcılar kullanabilirsin dediler ama ben programı tercih ettim.

2.Opera tarayıcı Kullanıyorum

3.Dün akşam 8 den sonra 1 kanal açarak test yaptım.sonra dayadım diğer kanalları :D

4.Toplam 4 kanal var.yaklaşık 1860 tane video çektim.

5.Kanallar şuan hepsi sağlam durumda.

6.uyguladığım yöntem umarım yardımcı olabilmişimdir

Kullanılan Bot : videoyap.com

Uygulamaya başladığım tarih : 21.05.2014 saat : 20:00 sonra

Son düzenleme:
arkadaşlar birzaat kendim yaptıklarım.

1.Choreme Kullanmıyorum
2.Tmacv6.0.3 adında mac adresini değiştiren program kullanıyorum.mac adresini değiştirmedende farklı tarayıcılar kullanabilirsin dediler ama ben programı tercih ettim.

2.Opera tarayıcı Kullanıyorum

3.Dün akşam 8 den sonra 1 kanal açarak test yaptım.sonra dayadım diğer kanalları :D

4.Toplam 4 kanal var.yaklaşık 1860 tane video çektim.

5.Kanallar şuan hepsi sağlam durumda.

6.uyguladığım yöntem umarım yardımcı olabilmişimdir

videoları neyle yükledin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri