Mrb arkadaslar geçen hafta, sekiz kanalım birden para kazanması kapandı, bende bu haffa için iki gün önce 4 kanal açtım, ve her kanalı farklı ip ve çerezleri silerek açtım, bugun baktım ki 4 taneden 3 tanesinin para kazanması kapatılmıs, kanallar cok telif yiyen dizi içerikleri bile yok, amator photoshop calısmaları filan basit şeyler, telif hakkı uyarısı da almadım hic, bana şöyle bişi gelmiş;
Sayın Charcoal Channel,------------------------------------------------
DIZI KANALI TR hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.------------------
buradaki dizi kanalı geçen hafta kapanmıştı ama ondan dolayı bu kanallardamı gitmiş oldu yani ? yeni kanallara geçmiş kanalların etkisi nasıl olur?
Sayın Charcoal Channel,------------------------------------------------
DIZI KANALI TR hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.------------------
buradaki dizi kanalı geçen hafta kapanmıştı ama ondan dolayı bu kanallardamı gitmiş oldu yani ? yeni kanallara geçmiş kanalların etkisi nasıl olur?