Açtığım kanallar kapanıyor yardım eder misiniz

• Kullanıcı x_files_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

x_files_x

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaslar geçen hafta, sekiz kanalım birden para kazanması kapandı, bende bu haffa için iki gün önce 4 kanal açtım, ve her kanalı farklı ip ve çerezleri silerek açtım, bugun baktım ki 4 taneden 3 tanesinin para kazanması kapatılmıs, kanallar cok telif yiyen dizi içerikleri bile yok, amator photoshop calısmaları filan basit şeyler, telif hakkı uyarısı da almadım hic, bana şöyle bişi gelmiş;

Sayın Charcoal Channel,------------------------------------------------

DIZI KANALI TR hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.------------------

buradaki dizi kanalı geçen hafta kapanmıştı ama ondan dolayı bu kanallardamı gitmiş oldu yani ? yeni kanallara geçmiş kanalların etkisi nasıl olur?

DIZI KANALI TR bu kanalı gmail ile beraber sildinizmi silmediyseniz diger kanallarınızda para kazanması kapanır sürekli

sonradan açtığın kanallarıda adsense ne bağlanmışsın sanırım.aynısı banada olmuştu.adsenseye bağlı olan diğer tüm kanallarıda (para kazanmaya kapanmış hepsi) sil herşeylerini yoket.sonra yeni bir gmail aç sıfırdan adsensene yönetici yap eski adsense gmailinide sil.böyle yapmazsan her açtığın kanalın para kazanması eski adsensene bağladığın an kapanır.

No:Anlaşılır bir dillemi yazdım bilmiyorum :)

DIZI KANALI TR bu kanalı gmail ile beraber sildinizmi silmediyseniz diger kanallarınızda para kazanması kapanır sürekli

yok kanalı silmedim, adsenseye baglı duruyor sanırım hic bakmadım ondan mıdır ?

---------- Mesaj saat 13:52:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:10 civarında gönderildi. ----------

sonradan açtığın kanallarıda adsense ne bağlanmışsın sanırım.aynısı banada olmuştu.adsenseye bağlı olan diğer tüm kanallarıda (para kazanmaya kapanmış hepsi) sil herşeylerini yoket.sonra yeni bir gmail aç sıfırdan adsensene yönetici yap eski adsense gmailinide sil.böyle yapmazsan her açtığın kanalın para kazanması eski adsensene bağladığın an kapanır.

No:Anlaşılır bir dillemi yazdım bilmiyorum :)

kanalı silerimde, adsense mi silemem ki :( bir aydır pin bekliyordum yeni geldi, başka adsense acmadan caresi yokmudur ki?

oo kanalı sil hocam virüs gibi düsün her yere yayılıyor o kanal durdukça açtıgın kanallarında para kazanması gidecek

hocam kendi ağzınla söylemişsin DİZİ KANALI TR diye.yok et onu düzelir

yok kanalı silmedim, adsenseye baglı duruyor sanırım hic bakmadım ondan mıdır ?

---------- Mesaj saat 13:52:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:10 civarında gönderildi. ----------

kanalı silerimde, adsense mi silemem ki :( bir aydır pin bekliyordum yeni geldi, başka adsense acmadan caresi yokmudur ki?

kanalı kökünden sil.kanalla adsensenin maili aynı mı?değilse başka işlem yapmana gerek yok sil kanalı bitsin.diğer kanallarıda ister g+ yöntemiyle açarsın devam edersin ister silersin.
yeni kanallar açıp adsenseye bağlarsın yine.
adsenseyle maili aynıysa yeni bir maili yönetici yapıp öyle silersin.

oo kanalı sil hocam virüs gibi düsün her yere yayılıyor o kanal durdukça açtıgın kanallarında para kazanması gidecek

sildim az önce hocam , bakalım bugun bi tane acıcam :) tşkler

---------- Mesaj saat 15:12:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:53 civarında gönderildi. ----------

kanalı kökünden sil.kanalla adsensenin maili aynı mı?değilse başka işlem yapmana gerek yok sil kanalı bitsin.diğer kanallarıda ister g+ yöntemiyle açarsın devam edersin ister silersin.
yeni kanallar açıp adsenseye bağlarsın yine.
adsenseyle maili aynıysa yeni bir maili yönetici yapıp öyle silersin.

yok hocam, adsense başka bi alemde :) onu sadece adsense icin actım, kanalların hepsini sildim, sıfırdan başlıcam bakalım hocam,

o kanalı sil gitsin :D yoksa halin yaman :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri