Akıl Verme Para Ver
Yasaklanmış
Bu konuda emektor ve alfonso tipimle dalga geçtilerDis gorunusunuz profil fotosundaki resminiz ve dalga gecildi ise bildirin gerekeni yapacagim.
Aldiginiz cezalara bakiyorum haksiz durum yok. Hatta bu kadar olumsuz davranisa gore az bile ceza vermisler bence. Ben modlari , yetkilileri korumuyorum bunu da belirteyim. Kotu niyetli bir mod arkadasi gorsek mudahale ederiz direk.
Son ceza aldiginiz mesajlarda bence hitap tarzi ve art niyetiniz ile alakali. Bir insan ayni tur mesajlari yaziyor, hala yetkili arkadaslar uzaklastirma suresini kisa tutuyor ise bu onlarin iyi niyeti bence. Mudahale etmiyoruz ama inanin ben sizin mesajlarinizi okuyunca sinirleniyorum. Cunku iyi niyetli tek bir mesajiniz yok. Mod arkadaslar mudahale ettigi icinde ben karismak istemiyorum. Ama inanin bana artik kabak tadi vermeye basladi.
Bu forumda kalmak istiyor iseniz, hitap tarzlariniz, yazim sekilleriniz , niyetinizi bence duzeltmeye calisin.
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/23381-ytkoray-beni-her-firsatta-banliyor.html#post273523
Buyrun gereğini yapın. Ayrıca şuam yazıştığımız konudada geçenler var buyrun