actionScriptin yöntemini uyguladım

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. ben aslında üşengeç biriyim böyle yöntem möntem gibi şeyler bana sıkıcı gelir. neyse forumdan ses çıkmayınca blogger adsensei olan özgün ölü türkçe bloguma yöntemi uyguladım.

Neler oldu söyleyeyim. Öncelikle blog türkçe. hatta webmastertools ayarlarından ülkeyi bile değiştirip türkiye seçtim. normalde blog ölüydü. şimdi google gibi getir bölümündende sıkıcı olduğu için pek ellemedim yanı konuları değil blog arşivindeki 3-4 linki ve atom.xml-i ekledim.

Şimdi ilk gün sadece botlar ziyaret ettiği için o günün değil üzerinden 3-4 gün sonrakı tek günün yani bugünün sonuçlarını ekliyorum. şimdi istatistiklere bakınca bakınca günlük 87-100 arası tekil hit alıyorum.
resim:

lvdZYl.jpg

şimdi sitem türkçe ve arama ülkesi türkiye olmasına rağmen garip bir şekilde hiti en çok almanyadan alıyorum.

bide actionscript kendi yöntem konusunda neden örnek olarak almanca kelime verdi şimdi anlıyorum. zaten anlamıştım bi ****lik olduğunu.:D

yöntem galiba arama motorundan almanya için gösterim yapıyor.

Benim yöntem hakkında görüşüm:

Şimdi 3 gün için bu sonuç ama kesinlikle işe yarıyor. eğer 300 konulu db lar için çalışacaksanız ve üşenmeden üstelik her konuyu tek tek google gibi getire ekleyecekseniz bence ciiddi bişeyler beklenebilir. üstelik 1 değil zilyon tane gmail ve bloggerle devam edilirse şans kesinlikle artar.

ayrıca ben yöntemi hiçbir tema vs üzerinde kullanmadım. kullandığım bloggerin kendi teması.

bu arada gmail için google gibi getir sınırı 500 galiba. her blogger için yeni gmail alın derim. ve her gmailde 1 blogger bulundurarak maksimum blog ekleyerek yayınlayın bence. benden bukadar. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. ben aslında üşengeç biriyim böyle yöntem möntem gibi şeyler bana sıkıcı gelir. neyse forumdan ses çıkmayınca blogger adsensei olan özgün ölü türkçe bloguma yöntemi uyguladım.

Neler oldu söyleyeyim. Öncelikle blog türkçe. hatta webmastertools ayarlarından ülkeyi bile değiştirip türkiye seçtim. normalde blog ölüydü. şimdi google gibi getir bölümündende sıkıcı olduğu için pek ellemedim yanı konuları değil blog arşivindeki 3-4 linki ve atom.xml-i ekledim.

Şimdi ilk gün sadece botlar ziyaret ettiği için o günün değil üzerinden 3-4 günün yani bugünün sonuçlarını ekliyorum. şimdi istatistiklere bakınca bakınca günlük 87-100 arası tekil hit alıyorum.
resim:

şimdi sitem türkçe ve arama ülkesi türkiye olmasına rağmen garip bir şekilde hiti en çok almanyadan alıyorum.

bide actionscript kendi yöntem konusunda neden örnek olarak almanca kelime verdi şimdi anlıyorum. zaten anlamıştım bi ****lik olduğunu.:D

yöntem galiba arama motorundan almanya için gösterim yapıyor.

Benim yöntem hakkında görüşüm:

Şimdi 3 gün için bu sonuç ama kesinlikle işe yarıyor. eğer 300 konulu db lar için çalışacaksanız ve üşenmeden üstelik her konuyu tek tek google gibi getire ekleyecekseniz bence ciiddi bişeyler beklenebilir. üstelik 1 değil zilyon tane gmail ve bloggerle devam edilirse şans kesinlikle artar.

ayrıca ben yöntemi hiçbir tema vs üzerinde kullanmadım. kullandığım bloggerin kendi teması.

bu arada gmail için google gibi getir sınırı 500 galiba. her blogger için yeni gmail alın derim. ve her gmailde 1 blogger bulundurarak maksimum blog ekleyerek yayınlayın bence. benden bukadar. :)

google gıbı getıre toplu lınk nasıl eklenıyordu bloggerda bılıyormusun acaba

reklam işini nasıl hallediyorsun adsense reklamı 1 saate kayboluyor blogspotta ?
adsense alternatifi varmı banner reklamada razıyım.

Son düzenleme:
almanya ile alakası şu. google görsel hiti ingilizce olarak çekemiyorsunuz. direkt yönlendirme yapmıyor. google görsellerden direkt takip yapılıyor. Ama google.de deki aramalarda yönlendirme oluyor. yani birinin resime tam ekran bakabilmesi için siteye girmesi gerekiyor. Hangi ülkelerin bu şekilde hatırlamıyorum ama google.com gibi görsel sayfası olan ülkeler para kazandırmaz. Görselden hit gelmez. google.de gibi olması gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri