actionscripti'nin yönteminde başarılı olan var mı

Peki hit geliyor mu hocam ?
Hit geliyor ama 2. gün tekrar bitiyor

Blogger yapılabilse çalışılır ama wordpress te bir domain banlanınca gelen hit masrafını kurtarmıyor.

index geliyor ama işlemler bittikten sonra duruyor. yani 0 oluyor bir daha gelmedi hiç index sonrasında ?

O çalıştığınız kategoriyle ilgili hocam, yt gibi düşün doğru içeriği bulduğun zaman hitinde olur

Her sitede yapabiliyor muyuz bunu?
Wordpress te nasıl yapıyoruz ki?
Gelen hitler hangi ülkeden?

Host domain alıp wordpress site kuracaksın hocam.
Ben genelde bir domaine 2-3 subdomain kurup o şekilde yapıyordum.
Gelen hitler çalıştığın dile bağlı.
Google hızlı index istemiyor.
O yüzden ileriye dönük çalışacaksın.
Mesel xml yaptığın zaman, konuların yarısı eski tarihli olacak yayınlanacak
Diğer yarısı da ileri tarihli olup zamanlanacak. Günlük 4-5 konu yayınlanacak şekilde zamanlanacak.
İndex içinse ping yada farklı index sitelerine göndermek dışında bir şey yapmayacaksın. Webmaster tools işlemleri zaten işe yaramıyor, yarasa bile iki gün işe yarar sonra indexler siliniyor

yine sağ kulağını sol eliyle gösterip yöntemi farklıymış gibi göstermeye çalışıp buradan 3- 5 bir şeyler koparmaya çalışanlar piyasaya çıkmış :))

ne kadar safsınız arkadaşlar..

açtığınız konuya bakın... tam sazan avlamak isteyenlerin istediği tarzdan bir konu....

dün diyorum ki yeni yöntemle site açtım, onu incelesene işte? baksana neler yapmışım? saat gece 5ten bu yana site kaç index almış, bu gece kaç hit alacak onu takip etsen.

yok illa başka yapan var mı ???

sağ kulağını sağ eliyle değil de sol eliyle gösterip beni yolacak birileri var mı diye konu açın daha iyi :)))

yok blogspotta olmuyormuş yok wordpresste oluyormuş.. arkadaş SAF MISINIZ!!!
google a yaz bakalım istediğin anahtar kelimeyi. orada sadece wordpress mi çıkıyor

benim dün gece 5 te kurduğum site WORDPRESS Mi?

hemen neden sazan gibi atlıyorsunuz her şeye...

bedavadan yöntem veriyoruz. cebinizdeki para çok geliyor heralde... burada biri ben para kazanıyorum bu yöntemden yazmış. ona onlarca pm mesaj gelmiş yöntemi bana sat diye. :)) bu bana söyleyen forumdan biri.

neyse siz yine yolunmaya devam edin.

arkadaşlar abc.blogspot.com diye site açınca bu yöntem tutmuyor ama acb.blogspot.com diye site açtım 1 güne 100000 tl kazandım :D bunu yazan biri olsa yapacaksınız..

şaka gibisiniz...

yine sağ kulağını sol eliyle gösterip yöntemi farklıymış gibi göstermeye çalışıp buradan 3- 5 bir şeyler koparmaya çalışanlar piyasaya çıkmış :))

açtığınız konuya bakın... tam sazan avlamak isteyenlerin istediği tarzdan bir konu....

dün diyorum ki yeni yöntemle site açtım, onu incelesene işte? baksana neler yapmışım? saat gece 5ten bu yana site kaç index almış, bu gece kaç hit alacak onu takip etsen.

sağ kulağını sağ eliyle değil de sol eliyle gösterip beni yolacak birileri var mı diye konu açın daha iyi :)))

google a yaz bakalım istediğin anahtar kelimeyi. orada sadece wordpress mi çıkıyor

bedavadan yöntem veriyoruz. cebinizdeki para çok geliyor heralde... burada biri ben para kazanıyorum bu yöntemden yazmış. ona onlarca pm mesaj gelmiş yöntemi bana sat diye. :)) bu bana söyleyen forumdan biri.

arkadaşlar abc.blogspot.com diye site açınca bu yöntem tutmuyor ama acb.blogspot.com diye site açtım 1 güne 100000 tl kazandım :D bunu yazan biri olsa yapacaksınız..

şaka gibisiniz...

Skype den yazdım hocam müsait olduğunuz zaman geri dönebilir misiniz?

Skype den yazdım hocam müsait olduğunuz zaman geri dönebilir misiniz?

hocam skype açayım dedim, yüzlerce mesaj geldi, şu an gördüğüme cevap veriyorum ama 18.00de kapatacağım. inşallah senin mesajı da görür cevap veririm.
iftardan bir kaç saat sonra gelirim tekrar.. vakti bulursam bu gece de online olacağım.

şaka gibisiniz...

Başka kategoriye gerek yok
Bunlar senin ilk açtığın konunda verdiğin kategoriler

https://www.google.com.tr/search?hl=tr&tbm=isch&q=document&oq=&gs_l=#hl=tr&tbm=isch&q=Cover+Letters&imgrc=Tj1VUDlsR7hkuM%3A

https://www.google.com.tr/search?hl...mg..0.1.145.AxCczu90mVE#imgrc=2E4ZstCz6AP4TM:

https://www.google.com.tr/search?hl...9j0i7i30i19.5yMKu0sSEvQ#imgrc=xZFI6tQ4Oahh6M:

Say bakalım kaç tane blogspot site var

İnsanları bir şeyle itam ederken biraz sözlerine dikkat et
İşim gücüm yok milletimi trolleyeceğim
Şimdiye kadar kaç kişiye yöntem satmışım
Yada kaç kişiyi kandırmışım
Bu forumdakiler beni senin tanıdığından daha iyi tanır merak etme

Şunuda aklından çıkartma
Burası ytpara forumu, burdaki bir çok kimse senin hayal bile etmediği paralar kazanmıştır belkide
Ortada iyi kazandıran bir yöntem olsa peşini bırakmayacak kadar akıllıdır buradakiler.
Yani senin hemen her postunda ima ettiğin gibi salak değil buradaki insanlar...

Son düzenleme:
aynısı zaten sen türkçesini atmışın. Alttan dil seceneginden ayarlanabiliyo bilmeyenler icin türkçe olmus güzel.

Ama önemli olan oluyo mu?

arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım. Bende kişisel görüşümü yazarsam uygun bir seo çalışması ve orjinal içerikler wordpress yada blogspot farketmez ziyaretçi alır. Ama şu bir gerçek ki wordpress siteler kullanıcılar gözünde daha çok seviliyor. Biraz daha profesyonel görünüyor. Eğer uzun vadede bir projeniz varsa mutlaka wordpress kurun. tabi maliyeti de var bu işin. hosting, domain ücretleri. Fakat actionScript arkadaşın yöntemi de kendi başına bir yöntem. Çok sayıda blogspot sitesi açarak(burada sadece zaman maliyeti var.Emek harcıyorsun) Ziyaretçi çeken sitelere adsense reklamı eklemek. Aslında ikisi de amaç para kazanmak. Beni tavsiyem eğer başlangıç için domain hosting alacak paranız yoksa birkaç tane blogspot açarak denemeler yapmanız. baktınız ki açtığınız bir blogspot siteye hit gelmeye başladı. aynı içerikten ve aynı yöntemle wordpress sitesi açmak. böylece maliyet minimuma düşer.

şaka gibisiniz...

Hocam dün gece açtığınız siteyi bizimle de paylaşır mısın acaba. Şahsen ben site linkinizi göremedim.

başlık neydi ya merak ettim :D

:D Onu bende merak ettim.
:D

b21751db08b044bc8389b1a454deb51f.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri