Wordpress te yaparsanız çalışıyor, ama iki gün dayanıyor en fazla
Hızlı index alan domaini google banlıyor iki günde...
index geliyor ama işlemler bittikten sonra duruyor. yani 0 oluyor bir daha gelmedi hiç index sonrasında ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc
yok valla blog ısını yapamadım beceremedım daha FORUMDAN BLOG ICIN KIME PM ATSAM cevap vermıyor yahu arkadasım hayır de ogretemem de olumsuz cevaba bıle razıyım oda yok maalesef
ne diye anladınız hiçbir yere çekemedim başlığı
Hit geliyor ama 2. gün tekrar bitiyorPeki hit geliyor mu hocam ?
index geliyor ama işlemler bittikten sonra duruyor. yani 0 oluyor bir daha gelmedi hiç index sonrasında ?
Her sitede yapabiliyor muyuz bunu?
Wordpress te nasıl yapıyoruz ki?
Gelen hitler hangi ülkeden?
yine sağ kulağını sol eliyle gösterip yöntemi farklıymış gibi göstermeye çalışıp buradan 3- 5 bir şeyler koparmaya çalışanlar piyasaya çıkmış)
ne kadar safsınız arkadaşlar..
açtığınız konuya bakın... tam sazan avlamak isteyenlerin istediği tarzdan bir konu....
dün diyorum ki yeni yöntemle site açtım, onu incelesene işte? baksana neler yapmışım? saat gece 5ten bu yana site kaç index almış, bu gece kaç hit alacak onu takip etsen.
yok illa başka yapan var mı ???
sağ kulağını sağ eliyle değil de sol eliyle gösterip beni yolacak birileri var mı diye konu açın daha iyi))
yok blogspotta olmuyormuş yok wordpresste oluyormuş.. arkadaş SAF MISINIZ!!!
google a yaz bakalım istediğin anahtar kelimeyi. orada sadece wordpress mi çıkıyor
benim dün gece 5 te kurduğum site WORDPRESS Mi?
hemen neden sazan gibi atlıyorsunuz her şeye...
bedavadan yöntem veriyoruz. cebinizdeki para çok geliyor heralde... burada biri ben para kazanıyorum bu yöntemden yazmış. ona onlarca pm mesaj gelmiş yöntemi bana sat diye.) bu bana söyleyen forumdan biri.
neyse siz yine yolunmaya devam edin.
arkadaşlar abc.blogspot.com diye site açınca bu yöntem tutmuyor ama acb.blogspot.com diye site açtım 1 güne 100000 tl kazandımbunu yazan biri olsa yapacaksınız..
şaka gibisiniz...
Skype den yazdım hocam müsait olduğunuz zaman geri dönebilir misiniz?
yine sağ kulağını sol eliyle gösterip yöntemi farklıymış gibi göstermeye çalışıp buradan 3- 5 bir şeyler koparmaya çalışanlar piyasaya çıkmış)
açtığınız konuya bakın... tam sazan avlamak isteyenlerin istediği tarzdan bir konu....
dün diyorum ki yeni yöntemle site açtım, onu incelesene işte? baksana neler yapmışım? saat gece 5ten bu yana site kaç index almış, bu gece kaç hit alacak onu takip etsen.
sağ kulağını sağ eliyle değil de sol eliyle gösterip beni yolacak birileri var mı diye konu açın daha iyi))
google a yaz bakalım istediğin anahtar kelimeyi. orada sadece wordpress mi çıkıyor
bedavadan yöntem veriyoruz. cebinizdeki para çok geliyor heralde... burada biri ben para kazanıyorum bu yöntemden yazmış. ona onlarca pm mesaj gelmiş yöntemi bana sat diye.) bu bana söyleyen forumdan biri.
arkadaşlar abc.blogspot.com diye site açınca bu yöntem tutmuyor ama acb.blogspot.com diye site açtım 1 güne 100000 tl kazandımbunu yazan biri olsa yapacaksınız..
şaka gibisiniz...
Arkadaşlar böyle bişey buldum. Sanırım oluyo yada olmuyo tam anlaymadım alt tarafta yolları izleyin diyo ondan sonra olur mu bilmem.
https://support.google.com/adsense/answer/2534771?hl=en&ref_topic=2811251&rd=1
anlayan biri açıklasın. Bu yt adsenseyi bloggera baglama muhabbeti için.
şaka gibisiniz...
başlık neydi ya merak ettim![]()
Onu bende merak ettim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.