Acun abi'nin marifetleri

Ciubotariu

Kayıtlı Üye
Acun abi Youtube a el attı.
Baktı Youtube artık Türkiye de vazgeçilmez oldu :)
Bize ekmek yedirmeyecek su sene

Açtığı kanallar;

1-) https://www.youtube.com/channel/UCoHeCV5EjtRQ80U1u1w6ZRQ
2-) https://www.youtube.com/user/osesturkiyecom
3-) https://www.youtube.com/channel/UCwh_v8K5LHzsJU8PfsXINJQ
4-) https://www.youtube.com/user/acuncom

ve google+ sayfalarının takipçi sayısı HEP 140,000 :D

Bir programda açıklama yapmıştı çok öncelerde,
bizim yayın videolarında çok acayip ilgi var,
Medya ya hakim olmamız lazım diye..

NOT: Acun medya ya ilgi gösterince
youtube gene değişiklikler yapmış :D
gizlediğim bazı videolar sanki silmişim gibi ömür boyu izlenimden düştü.
videonun içinde önerilen-öne çıkan videonun gözükme süresi 15 sn ye düşmüş vs.

Acun Parayı HEryerden Vurmayı biliyor :)

Acun illuminatinin Tr Şubesidir...

attachment.php

bana kalırsa Acunun bu işlerle uraşacağını sanmıyorum akıllı bir arkadaşımızındır bu kanal bence

acunu bir tek acun firarda programında adam gibi izledim. Diğerleri bana göre 5 para etmez...

bu adam heryerden nasıl para kazancağını iyi biliyolar bizim köyde bile kaç dönüm kiraz bahçesi var

bu kanalalrın acunla ilgisi yoktur tahmınımce....adsense reklamı felan onlarla uğraşmaz o adam....zaten para hışşşşş...ayda alacağı 5-10 bin $ için bunlarla uğraşmaz....

acunn yılllık kazancı lebron james ile eşit hatta fazla bu kanal acun medyanındır evet dünyaya açılmak için youtubeyi araç olarak kullanıyo olabilir acunn buradan gelen geliride bu işleri yaptırdığ ıadama verir :D benim aklıma bu geliyor burdan kazancağı 50 bin 60 bin olsa bile ne yapcak zaten yılsa manyak para alıyor acun

çalışanlarından biri uğraşıyordur bu kanallarla çünkü kanallarda doğrulanmış ad yazıyor

Acun kesinlikle muhteşem bir yatırımcı kazandığı parayla sürekli yeni yatırımlar yapar kanallar konusunda birisine yetki vermiştir ilgilen diye

acunn yılllık kazancı lebron james ile eşit hatta fazla bu kanal acun medyanındır evet dünyaya açılmak için youtubeyi araç olarak kullanıyo olabilir acunn buradan gelen geliride bu işleri yaptırdığ ıadama verir :D benim aklıma bu geliyor burdan kazancağı 50 bin 60 bin olsa bile ne yapcak zaten yılsa manyak para alıyor acun

aylık kazancı en son 485.000 TL diye duymuştum
uzun zamanlar önce

---------- Mesaj saat 15:19:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:15 civarında gönderildi. ----------

Acun illuminatinin Tr Şubesidir...

attachment.php

Acun da mı illuminati :mad:

Acunn.com ile uğraştığına göre youtube ile de uğraşması normal. Ki acun medyada sırf bu internet işleri ile ilgilenen bir departman var ofisin çatı katında.

bu acundan bize ekmek yok. adam dünyayı ele geçirir yakında :)

---------- Mesaj saat 15:36:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:46 civarında gönderildi. ----------

videolarda reklam yok yanlız :) bunlar youtube dan para kazanma işini bilmiyo hakkaten ..

bu acundan bize ekmek yok. adam dünyayı ele geçirir yakında :)

---------- Mesaj saat 15:36:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:46 civarında gönderildi. ----------

videolarda reklam yok yanlız :) bunlar youtube dan para kazanma işini bilmiyo hakkaten ..

ben baktığımda hepsinde vardı reklam
tekrar bakın isterseniz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri