Acun reizden önemli cümleler

Ben acun firardadan beri takip ederim bu adami cok basarili.Birileri bir yerlerden destek almis falan dedi ama alakasi yok resmen calisarak geldi...Adam yurt disindan programlari aldi getirdi ister caldi deyin ister alinti yapti.

Bundan once kimse boyle bir sey dusunmedi dusunse simdi oda bir yerlere gelirdi..Adam o ses programini getirdi hic bir sey yapmadan para kazaniyor biraz saygi gosterin bence.

---------- Mesaj saat 17:57:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:54:52 civarında gönderildi. ----------

Niye kimse satin almadi peki disardan? Kimse demiyor yarismayi bu adam kendi kendine uydurdu herkes alir haklarini yayinlar..Neden daha once kimse dusunmedi bunu o zaman? Cok basit dusunuyorsunuz..

Bu arada turkce karakterler kullanamiyorum.

acun almasa cem yılmaz olsa yine aynı soruyu soracaksınız :) niye cem yılmaz aldı başkası almadı?

birileri illaki alacaktı, bu ha acun olmuş, ha cem yılmaz olmuş neyi tartışıyorsunuz onuda anlamış değilim :)

* Hayatta hiçbir zaman köşeyi döneyim mantığında olmamak lazım çünkü köşeyi dönmeye çok konsantre olursanız emin olun köşeyi dönemezsiniz. Toplumda herkes köşeyi dönmek ister bu köşeyi dönme konsantrasyonuyla olmaz doğru işi bulup mutlu olacağı işle uğraşırsa insan zaten bir anda üst üste köşeler geliyor.

başarının sırrı bence bu cümlede :)

acun almasa cem yılmaz olsa yine aynı soruyu soracaksınız :) niye cem yılmaz aldı başkası almadı?

birileri illaki alacaktı, bu ha acun olmuş, ha cem yılmaz olmuş neyi tartışıyorsunuz onuda anlamış değilim :)

Birileri illa alacakti ne demek? simdi alsin o zaman? Herkes 1 kisinin almasini mi bekliyor?

acun u sevmem ama programlarda insanları diğer tv programlarının yaptığı gibi ayrıca kullanmaması hoşuma gidiyor.
ayrıca yol yaptı hastane yaptı demişlerde babasının hayrına yapmıyor,vergiden düşüyor diye yaptırıyor.
acun hükümete yalakalık yapmadan da acun olarak kalırdı.

Birileri illa alacakti ne demek? simdi alsin o zaman? Herkes 1 kisinin almasini mi bekliyor?

Yarışmanın Yayınlandığı Ülkeler hepsinde 1 acun var demekki :)
O Ses Türkiye - Vikipedi

uxvrh.gif

Yarışmanın Yayınlandığı Ülkeler hepsinde 1 acun var demekki :)
O Ses Türkiye - Vikipedi

uxvrh.gif

Ya kardes anlamak istemiyon yada anlamamazliga geliyosun

Acun butun programlari bir anda almadi..Acun Varmisin yokmusunu sunarken o zaman baskasi o sesi alsaydi yetenek sizsinizi alsaydi ? niye almadi adam guvendi kendine aldi bu kadar basit.

Ya kardes anlamak istemiyon yada anlamamazliga geliyosun

Acun butun programlari bir anda almadi..Acun Varmisin yokmusunu sunarken o zaman baskasi o sesi alsaydi yetenek sizsinizi alsaydi ? niye almadi adam guvendi kendine aldi bu kadar basit.

Anlaşılmıcak bişey yokki. Ben sana diyorum ki bu acun olur bugün yarın bir başkası olur. Banene kim neyi almış satmış.

Benim demek istediğim olay acun neyi almış neyi almamış değil. Hazır olan bir kalıbı Türküye de uygulamaya sokuyor hepsi bu.

Daha neyi tartışıyoz onu anlasam bir? neyse acun akıllı adam almış alacağını sende otur seyret banane...

* "Hayatta hiçbir zaman köşeyi döneyim mantığında olmamak lazım çünkü köşeyi dönmeye çok konsantre olursanız emin olun köşeyi dönemezsiniz. Toplumda herkes köşeyi dönmek ister bu köşeyi dönme konsantrasyonuyla olmaz doğru işi bulup mutlu olacağı işle uğraşırsa insan zaten bir anda üst üste köşeler geliyor."

acun'u sevmesem bile bu sözünden kendime dersler çıkardım. hükümetin elbette payı var bu noktaya gelmesinde ama bu tek başına yeterli bir sebeb değil. adam çok çalışkan. hakediyor bence bu noktayı. böyle adamların tecrübelerinden yararlanmak gerek.

boş adam, gözümde sıfır. hic bi katkısı yok. her acıdan yok.

soru soruyorsunuz cevabınız sorunun icinde zaaten programları "satın almış". dogru.
üretkenlik sıfır. ötekileşme kopyalama, yabancı showlara övünme dizboyu rezilik. hic bi katkısı yok benim icin. bi kac sene sonra son 10 yılda türeyen diger tl milyarderleri gibi buda milyarder olucak sizde halen bu adamı örnek almaya devam edin.

KİTAB OKUYUN KİTABBBBB, KENDİNİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ KİTAB OKUYUN. DEĞERLİ İNSAN KALICI ESER BIRAKAN İNSANDIR. GÜNLÜK SHOW MAGAZİN BOŞ İŞ BUGÜN VAR YARIN YOK SİZİN GİBİ.

bi daha diyorum siz halen alacak aldı almadı önceden adlı alsaydı...ALMAK FARKLIK YARATMAK FARKLI
YOUTUBE DA AYNI MANTIK.

yahu adam neden eskileri çıkarmasın adamın hedefi tv8'in şuanki durumundan daha çok izlenen kanal olması.Zaten açıklamasında türkiyenin ilkleri arasına girmeli tv8 dedi.Eskilerle çalışınca tv8 nasıl yükseleşecek.Ve adam psikolojik davranıyor bence.Şöyle düşünelim acun tv8'i aldı kimseyi işten çıkarmadı,bütün programlar devam ediyor.EEE sadece almış oldu değişen bişe yok belki izlenimler dahada düşecek ama adam bedava tvlerde sosyal medyada tv8 reklamı yaptırdı.TV8 değişiyor haberiniz olsun artık eskisi gibi değil izlemeyen izlesin psikolojisi verdi.Kendi adıma ben izlemiyordum ama sırf acun başka hangi programlar getirecek yapacak diye izleyecem.:)buda bunun apacık başarısıdır helal olsun adam.Ne spikerler geldi geçti ve gittiler.

* İnsanın işi bazen çok rast gider benim de açıkçası öyle oldu.
* İşi çok sevdiğim ve çok çalıştığım için başarılı olduğumu düşünüyorum.
* İnsanın biraz geniş bakması lazım olaylara.
* Bilgili olmak hayatta başarıyı getirmez, tecrübe gerekir ve insan doğruyu hatalarından kaynaklanan problemleri çözerek bulursa başarılı olur.
* Ben size açık söyliyim mi? Ben hayatta hiçbir şeyi planlamadım. Hiç bir yere de planlayarak gelmedim ben sadece sevdiğim işi yaptım sonra olaylar kendi kendine yolunu buldu.
* Hayatta hiçbir zaman köşeyi döneyim mantığında olmamak lazım çünkü köşeyi dönmeye çok konsantre olursanız emin olun köşeyi dönemezsiniz. Toplumda herkes köşeyi dönmek ister bu köşeyi dönme konsantrasyonuyla olmaz doğru işi bulup mutlu olacağı işle uğraşırsa insan zaten bir anda üst üste köşeler geliyor.
* Sevdiğiniz işin peşinden koşun sevmediğiniz işte bir yere varamazsınız. Bir işi sevmiyorsanız zorlamayın abi. Daha az parayla daha çok mutlu olursunuz sevmediğiniz işi yapmayın. Gönlünüzün peşinde koşun.
* Para için birşey yapmayın bırakın para sizi bulsun.
* Her zaman uzun vadeli bakın işinize. 4-5 sene sonrayı düşünün.

Bunlar cok onemli sozler.Basariya dogru giden yolun en onemli ipuclari.Her ne kadar acunu sevmesemde 100/100 katiliyorum.

ama adamın millet vekili dayısı vardı sanırsam ? birde show tv den ne yapsa olur acun ben yaparım onaylarım diyen spor yorumcusu şansal vardı.. bunlarda önemlı etken.. normal biri olsa bu destekler olmadan zor çıkartı çıtadan yukarı...

ama şunu bılıyorum, adam evsiz kalmış kira ödeyemıyor, kameramanı varda onun eve gitmiş 6 ay kadar orda yaşamış :D hergun kavga dovuş yaşaım o evde diyor.. birde kameraman arkadaşının odada kalmış tek rahatsı zolan o olmuş, kameraman arkadaşının ailesi ise destek çıkmış, harçlığına kadar yemesi içmesi vb.. yanı adam sıfırdann çıkmış yola.. kendı dıyordu...
bird eiş ile ilgili havadan para çıkarsa, kazanırsa prim olarak personlee hibe dımuş... abi zaten bedavadan geldi para benım hesbaımda yokken, prim dağıtıyorum çalışanlarıma diyordu... yani stratejisi avrupa abd tarzı çalışmasında bence

Asgari ücretle muhabirlik yaparken bu noktaları gelip başarı ve servet sahibi olmuş. Bence bu takdir edilip saygı duyulacak hatta örnek alınacak bir durum bu kadar nefret edilip kin duyulması vahim bir durum. Üstelik sıfırdan bu noktalara gelen insanda haliyle ego tavan yapar insanlara yukarıdan bakmaya başlar ama onda öyle değil gördüğüm kadarıyla mütevazi bir tavrı var. Yaptığı programları eleştirenleri de anlamak mümkün değil. Adam program yapımcısı programın formatını hazırlamak onun görevi değil zaten dünyanın her yerinde bu böyledir belli firmalardan hazır formatlar alınır ona göre program yapılır bu konuda eleştirmek harbiden çok saçma. Burada asıl mesele programın tutup tutmaması elinde ne kadar iyi format olsa da tutmayabilir ama bu adam neredeyse denediği bütün programlar tutuyor bunun örneği çok azdır. Başarısındaki diğer etkense farkettiyseniz çalışanlarının büyük bölümünü eski programlarındaki yarışmacılardan seçiyor kendi kafa yapısına uygun insanlarla birlikte samimi bir ortam yaratıyor bu da önemli bir etken.

Bir de işin siyasi tarafı var tabi. Sırf siyasi görüşü aynı olmadığı için bir insandan nefret edilebiliyor bir de buna servet düşmanlığı eklenince bazılarının neden nefret ettiği ortaya çıkıyor. Benim de siyasi görüşüm farklı ama bu ondan nefret etmemi gerektirmiyor düşüncelere hoşgörüşüyle yaklaşmayı en azından saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor.

Tek beğenmediğim tarafı parayı bulduktan sonra ilk iş eşini boşaması. Bunun benzer örnekleri çok var mesela Ali Atay da aynı şekilde belli bir şöhrete kavuştuktan sonra bunlar oluyor ama bundan dolayı olup olmadığını da bilemeyiz yinede kesin konuşmamak lazım. Kendi adıma ne severim ne de nefret ederim sonuçta ekrandan gördüğümüz kadarıyla tanıyoruz kişiliğini karakterini asla bilemeyiz. Sadece başarısını takdir ederim o kadar.

ama adamın millet vekili dayısı vardı sanırsam ? birde show tv den ne yapsa olur acun ben yaparım onaylarım diyen spor yorumcusu şansal vardı.. bunlarda önemlı etken.. normal biri olsa bu destekler olmadan zor çıkartı çıtadan yukarı...

ama şunu bılıyorum, adam evsiz kalmış kira ödeyemıyor, kameramanı varda onun eve gitmiş 6 ay kadar orda yaşamış :D hergun kavga dovuş yaşaım o evde diyor.. birde kameraman arkadaşının odada kalmış tek rahatsı zolan o olmuş, kameraman arkadaşının ailesi ise destek çıkmış, harçlığına kadar yemesi içmesi vb.. yanı adam sıfırdann çıkmış yola.. kendı dıyordu...
bird eiş ile ilgili havadan para çıkarsa, kazanırsa prim olarak personlee hibe dımuş... abi zaten bedavadan geldi para benım hesbaımda yokken, prim dağıtıyorum çalışanlarıma diyordu... yani stratejisi avrupa abd tarzı çalışmasında bence

uydurma lütfen aynı köylüyüz öyle birşey yok.

Acun videoları telif vermeseydi eğer eminim ki nefret edenler acun videosu yüklerdi. :) Adamın videosundan para kazanırdı ve gelirdi buraya hala acundan nefret ediyorum derdi. Olaylara bakış açısı farklı çünkü. 2 x 2 = 4 eder bunun başka açıklaması yok. Adam başarılı. Tek sorun at gözlüğünü çıkaramayanlarda.

bilmiyorsan araştır, bilmiyorsan eski tv programını izle, ben senınle aynı koyden de değilim... belliki senın koyde 9. koydende kovulan yok ;)

Şunu demeye çalıştın heralde amcası 2002-2007, 22. Dönem Erzurum Milletvekiliydi. Dikkat edersen 2002 - 2007, Yetenek Sizsiniz TR 2009 da yayınlanmaya başladı ve devamı geldi. Neden insanların başarılarını kabullenemiyorsunuz anlamış değilim, muhabirlikten Yapımcılığa hatta TV Patronluğuna gelen bir insanı herkes kaldıramaz, doğru ;)

Şunu demeye çalıştın heralde amcası 2002-2007, 22. Dönem Erzurum Milletvekiliydi. Dikkat edersen 2002 - 2007, Yetenek Sizsiniz TR 2009 da yayınlanmaya başladı ve devamı geldi. Neden insanların başarılarını kabullenemiyorsunuz anlamış değilim, muhabirlikten Yapımcılığa hatta TV Patronluğuna gelen bir insanı herkes kaldıramaz, doğru ;)
yaşın 19, o bakımdan sana bişe demiyorum... zamanla dünyayı tanırsın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri