Adam olun once sonra adam çarpmayı öğrenirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TıpTerkYoutuber

Yasaklanmış
Gerçekten durumu olmayıp kanal sahibi olamayan iki arkadaşa çok uygun fiyata iki kanal vericem burada milleti enayi yerine koyarak yıllardır emek vermiş 4-5k ederi olan kanalları 1.5k 2k fiyata bilgisi olmayan birini acil ihtiyacı olduğu için satayım derken dolandırmaya çalışan daha önce alışveriş yaptığım bir elemana itafen! Satmayın kanallarınızı kardeşim ihtiyacınız yoksa.Burda onaysız kullanıcı diye enayi yerine koyuyorlar sizi emeğinize yazık. Siz ihtiyacınız var bilginiz yok diye iş koyuyorlar size. Düşmeyin bunlara! Para ihtiyacı olan arkadaşlarda düşmesinler gelsinler paralarını vereyim durumlarını düzeltsinler geri alsınlar hadi bakalım selametle :mad:

Son düzenleme:
ıspat

gerçekten durumu olmayıp kanal sahibi olamayan iki arkadaşa çok uygun fiyata iki kanal vericem burada milleti enayi yerine koyarak yıllardır emek vermiş 4-5k ederi olan kanalları 1.5k 2k fiyata bilgisi olmayan birini dolandırmaya çalışan daha önce alışveriş yaptığım bir elemana itafen! Satmayın kanallarınızı kardeşim ihtiyacınız yoksa.burda onaysız kullanıcı diye enayi yerine koyuyorlar sizi emeğinize yazık. Siz ihtiyacınız var bilginiz yok diye iş koyuyorlar size. Düşmeyin bunlara! Para ihtiyacı olan arkadaşlarda düşmesinler gelsinler paralarını vereyim durumlarını düzeltsinler geri alsınlar hadi bakalım selametle :mad:

bu konunun muhattabı benım arkadas benı dolandırıcıkla suclamıs elımde butun olayın yazısmaları mevcut bu arkadası ıspat etmesını ıstıyorum etmesse bu kullanıcı hakkında sıkayet konusu acacagım bılgısı olsun

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Bu satıcı baskalarının kanallarını bır sekılde alıp yada anlasıp komısyon karsılıgı veya yardım amaclı bılmıyorum kanallar benım dıye mıllete satıyor,bu satıcıdan kanal satın aldım ve bu gun alakasız bır sekılde benı dolandırıcılıkla suclayıp bana sattıgı kanalın lınkını ıfsa etmekle dehtıt ettı yazısmalar skype de mevcuttr

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

SİZE OLAYI OZETLEYIM ONAYSIZ DEDIGI KISI YnSP İSMAİL fs
bu kısı bana skype'den msj attı satılık kanal alıyormussunuz kanal satıyorum alırmısınız dıye yazdı bende kanal ozellılklerı abone sayısı ve fıyatını sordum!! burası onemlı kanalı bana bu kısı satmayı onerdı.sonra bana fıyat olarak 1750tl fıyat cektı bende kendısıne kanalaınız daha fazla eder ama benım verecem fıyat 1500 tl uygunsa alıs verıs yapalım dedım satan kısı kabul ettı. soruyorum burada ben dolandırıcımı oluyorum.bakım asıl dolandırıcı kım, bu konuyu acan sahsıyet sanırım bu arkadasla anlasmıs benım kanalımı sat dıye bana msj yazıyor skype den sen dolandırıcısın vs uzatmıyorum konuyu YnSP İSMAİL fs kanalı satan kısı bu forumda kendısıne sorun durumu anlatsın ve bu yazdıklarımı her turlu ıspat ederım.ama bu konuyu acıp bana dolandırıcı dıyen kısıyı admınlere sıkayet edıyorum.

Konuşmalar mevcuttur kendisi zaten kendini belli etti. Arkadaş onaysız üye olduğu için benden rica etmiştir kanalı satmam için. Kanalı koyduğum fiyat satış konumda mevcuttur 3K fiyat olarak satışa konulmuş ve hiç bir şekilde komisyon gibi bir durumun muhabbeti yapılmamıştır. Görüşmeler mevcut elbette. Kanal fiyatı sorduğumda benimle alışveriş yapmasına rağmen kanal fiyatını söylemeyen bu arkadaş şimdi burada paranoyaya bağlamış. Kendi kendini ifşa etmiştir oda güzel :)

SA

Konunun muhattabı ben olunca vede haklı olunca kendımı bellı ederım alıs verıs ıkı kısı arasında yapılır. Dekrar yazıyorum kanalı bana o onaysız kullanıcı teklıf ettı her satısta oldugu gıbı pazarlık yapıldı. Ben satıcıyla konusup anlastım sonra sen araya gırıp benı dolandırıcılıkla sucluyorsun bunu ıspat et.kanalı satn kısı ragzı sen hangı vasıfla benı sucluyorsun bunun cevabını ver

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Artı forumda bır suru satıs konusu var vede benım bılme sansım yok hangı kanal kımın dıye kanalın asıl sahıbı benımle ıletısıme gecıyor sen 3. Kışi olup sucluyorsun

---------- Spam Engelliyici 02:39 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------

burdaki linkten satıcının bana kanalı satmak ıcın ılk yazdıgı msj

---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------

---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

goruyorsunuz kım sahtekar dolandırıcı bu sahsın konusunda bu kanala 3000tl ıstıyor ama asıl kanal sahıbının razı oldugu fıyat sımdı soruyorum sıze kım sahtekar karar sızın

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:41 ----------

sızce bu aradakı fark kıme gıdecek

Konunun muhattabı ben olunca vede haklı olunca kendımı bellı ederım alıs verıs ıkı kısı arasında yapılır. Dekrar yazıyorum kanalı bana o onaysız kullanıcı teklıf ettı her satısta oldugu gıbı pazarlık yapıldı. Ben satıcıyla konusup anlastım sonra sen araya gırıp benı dolandırıcılıkla sucluyorsun bunu ıspat et.kanalı satn kısı ragzı sen hangı vasıfla benı sucluyorsun bunun cevabını ver
Alım konunuzu 2013 kanal var diye güncellemiştim dikkat ederseniz. Burada kim olursa olsun 1 kuruş bile kimsenin kimsenin hakkına geçmesine izin vermem bizde bu yollardan geçtik burada iki bişey öğrenip daha bişeyler bilmeyen insanların ihtiyaçları dahilinde mecbur kaldığı için sömüremezsin kendine her ne sıfat takıyorsun bilmiyorum ama sana koyacak bi sıfat yok.Bu forumda sen de dahil bir çok kişiye yarı fiyatına birçok kanal sattım. Ama sen benim sattığım kanaldan aylık 5-6k kazanacaksın bide gelip burada 630 videolu 5 senelik emeği olan birinin kanalını şu adam kadar bilgin olmamasına rağmen sömürmeye çalışacak 200 tl indirim yaptıracan bide hadi lan ordan bu forum muhabbeti forumda kalır beni istediğin yere şikayet edebilirsin reeldede sana güzel bi ders verebilirim kapılar açık memlekete gel" Kimsenin çoluğunun çocuğunun rıskına girmeyeceksin bundan sonra ifşa yapcam kim böyle akıllılık etme peşindeyse ortaya dökücem. Böyle insanlar gördükçe etrafımızdaki iyi günahsız insanlarada şüpheyle yaklaşır olduk kalp kırdık hep. Bende bir zamanlar onaysız kullanıcıydım. Ama birinin sesi çıkmıyor diye kimse kimsenin sırtından geçinemez!
"Şu kanala bilmediği için acil ihtiyacı olduğu için 1.700 diyen daha dün yardımcı olmam için bana ulaşan arkadaşa 1500 lira teklif ediyor birde daha önceden kendisine kanal sattığım halde kanalı kaça alıyorsun diye zarfladığımda oda bende kalsın diyor akıllı hani öğrenipte yazılırım kanalı alırım diye sonra bana soruyor sen nerden duydun diye bende oda bende kalsın dediğimde küplere bindi akıllı ya oldu bittiye getircek kimse bilmeden. "

Kanal 9 :
Özgün
Abone : 18K
İzlenim : 5.229.614
İçerik : Oyun
İçerisinde 615 videoluk emek var
Fiyat : 3000 TL
Adsense
Durumu : satışta 2013 Kanal

Anladığım kadarı ile kanalın sahibi kendi isteği ile kanalı satmış. Buna kimse karışamaz ister gider 1 TL`den verir ister 10k para ister.

Anladığım kadarı ile kanalın sahibi kendi isteği ile kanalı satmış. Buna kimse karışamaz ister gider 1 TL`den verir ister 10k para ister.

Bu olaylardan sonra arkadaştan kendim kanalı satın aldım kendisinede ne zaman isterse kanalını geri alabilirsin boş duracak elimde diye teklifte bulundum. Elinden tutmak yerine sırtına binmek sana yakışır evlat!
Burada kimsenin kimseye kanal satamazsın alamazsın gibi bişey dediği yok önce bunu anlayalım. Kendisine daha önce zaten bi kanal satışı yapmıştım yani muhabbetimizde var.Herkes kendi vicdanını sorgulasın.Sizin dediğiniz şey resmen şu tecavüz ediyorum ama cezası yok salıveriyolar nasılsa. Aynı olay başınıza gelince zorunuza gitmeyecekmiş gibi yorumlar yaparak burada ortada olan bi şeyi satış ahlakı durumuna çevirirsek herşeyin bir değeri vardır ama duygu vicdan ve ahlaki değerlerin bile paranın yanında bi değerinin olmadığı bi devirde yaşıyoruz bu konuda arkadaşı destekleyen herkese gerçek hayatlarındada başarılar diliyorum gerekli bilgiler admin arkadaşlara sağlanır muhatap olmuyucam kimseyle ben vazifemi yaptım :)

Arkadaslar valla ayıp ya kırıp dökmeyin birbirinizi satması icin ben rica ettim 3000 TL ye ilana koydu,kae avanta falan talep etmedi, hızlı satılsın diye alıcı arkadaslara sorup fıyat alıyordum diger arkadasada yazdım 1500 tl dedi 3.5 arkadaşlada konustum az cok ederini bılıyorum acemi olsamda, bır gün düsünüp kafama yatarsa tanıdıklarıma danısıp vericektim, sizden ricam iki tarafta ayıptır abi kırıp dökmeyin birbirinizi, yillardir video ısı ile ugrastım birşeyi yaratmak zor, emekler, gece okadar video render lari, buraktım bende , sizden ricam tartısmayın lütfen, hataysa hata benim acele ettigimden

SA

bos bos konusup emraha baglama ısbat et benım sahtekar oldugumu,YOK KANALI ALMIS DA YOK BILMEM NE sende goruyorsun kı sen burada kapının 3. mandalı oluyorsun sıkayet konusu actım bakalım nasıl ıspat edeceksın benım dolandırıcı oldugumu.
BURADANNDA YAZIYORUM BENIM KANALIMNIN BASINA BIR SEY GELIRSE SORUMLUSU BU KISIDIR CUNKU BUNU DEHTİT EDEREK YAZMISTIR.HERKEZ BILSIN KIMIN NE OLDUGUNU.

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------

bu olaylardan sonra arkadaştan kendim kanalı satın aldım kendisinede ne zaman isterse kanalını geri alabilirsin boş duracak elimde diye teklifte bulundum. Elinden tutmak yerine sırtına binmek sana yakışır evlat!
Burada kimsenin kimseye kanal satamazsın alamazsın gibi bişey dediği yok önce bunu anlayalım. Kendisine daha önce zaten bi kanal satışı yapmıştım yani muhabbetimizde var.herkes kendi vicdanını sorgulasın.sizin dediğiniz şey resmen şu tecavüz ediyorum ama cezası yok salıveriyolar nasılsa. Aynı olay başınıza gelince zorunuza gitmeyecekmiş gibi yorumlar yaparak burada ortada olan bi şeyi satış ahlakı durumuna çevirirsek herşeyin bir değeri vardır ama duygu vicdan ve ahlaki değerlerin bile paranın yanında bi değerinin olmadığı bi devirde yaşıyoruz bu konuda arkadaşı destekleyen herkese gerçek hayatlarındada başarılar diliyorum gerekli bilgiler admin arkadaşlara sağlanır muhatap olmuyucam kimseyle ben vazifemi yaptım :)

sen neden bahsedıyorsun kanalı satan kısı 28 yasında kendı kararlarını verebılecek yasda artı ben hıc bır zaman forumda satıs konusu acmadım kanal alıyorsam kendı ısım ıcın alırım senın begenmedıgın 1500 lıra bır asgarı ucret parası sen neyın duygu somurusunu yapıyorsun her sey ordada kocum okuma yazmayı bılen herkez yukarıdakı yazıları ve msj ları okuyunca kımın ne nıyette oldugunu anlar duygu somurusu yapma burada mert ol ne alaka kı bana sattıgın kanalın lınkını yayınlayıp benı ıfsa edeceksın hee madem o kadar yardım seversın bu dehtit nedır sen ıkı yuzlu bırısın kımseye yardımcı olmak deyıl amacın burada komısyonun gıtmesı zoruna gıttı ondan sonra bana saldırıyorsun.

Ben arabamın fiyatının 100k ettiğini biliyorum. Çok acil ihtiyaçtan 50k verdim. Bu durumda alıcı beni dolandırmış mı oluyor.

Adam kendi eklemiş satıyor kanalını üstelik 3k olduğunu da biliyor. İsterse 1000 TL teklif ederler satıcı herşeyin farkında iken alıcı neden dolandırıcı oluyor çözemedim.

Ayrıca sonradan kendisine 1700 tlden satışa koyduğum kanalı. 1500 liradan gel ederine ederini vereyim madem kanal arıyorsun 2017 abonesiz izlenimsiz dedim onuda kabul etmedi :)

ARKADAŞ KENDİ VE KANALI ETİKETLENMEMESİNE RAĞMEN BURADA BU KANALI İFŞA ETTİ VE KENDİ ŞEREFSİZLİK SIFATINI BOYNUNA ALDI BAŞKA SÖZE GEREK YOK. :) :D

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Ben arabamın fiyatının 100k ettiğini biliyorum. Çok acil ihtiyaçtan 50k verdim. Bu durumda alıcı beni dolandırmış mı oluyor.

Adam kendi eklemiş satıyor kanalını üstelik 3k olduğunu da biliyor. İsterse 1000 TL teklif ederler satıcı herşeyin farkında iken alıcı neden dolandırıcı oluyor çözemedim.

Hocam kendisiyle ilgili kesinlikle hiçbir nick kanal ismi gibi ibarede bulunmadım açtığım konuda dikkat ederseniz kendisi kendini ortaya attı. Herhangi bir şikayet konusu etiketleme kanal belirtme yapmadım fakat kendisi benim kanalıda gösterdi bana söylediği o söze rağmen.

SA

ayrıca sonradan kendisine 1700 tlden satışa koyduğum kanalı. 1500 liradan gel ederine ederini vereyim madem kanal arıyorsun 2017 abonesiz izlenimsiz dedim onuda kabul etmedi :)

arkadaş kendi ve kanalı etiketlenmemesine rağmen burada bu kanalı ifşa etti ve kendi ********lik sıfatını boynuna aldı başka söze gerek yok. :) :d

sen hakkeden ruh hastasısın senın bana sattıgın kanalın ne alakası var bu konuyla sattıysan ısıne geldıkı sattın zorla sılah zoruylamı satın aldım senden parasını verdım kanalı aldım sen bu kadar etık deyılsınkı sattıgın kanalın yazısmalarını paylasıyorsun o kanalın bu konuyla ne alakası var neyı ıspat ettın allahını seversen evet sattın parasınıda aldın ee sonra

---------- Spam Engelliyici 03:34 ---------- Önceki Mesaj 03:31 ----------

ayrıca sonradan kendisine 1700 tlden satışa koyduğum kanalı. 1500 liradan gel ederine ederini vereyim madem kanal arıyorsun 2017 abonesiz izlenimsiz dedim onuda kabul etmedi :)

arkadaş kendi ve kanalı etiketlenmemesine rağmen burada bu kanalı ifşa etti ve kendi ********lik sıfatını boynuna aldı başka söze gerek yok. :) :d

[sıze=1]---------- spam engelliyici 03:29 ---------- önceki mesaj 03:25 ----------[/sıze]

hocam kendisiyle ilgili kesinlikle hiçbir nick kanal ismi gibi ibarede bulunmadım açtığım konuda dikkat ederseniz kendisi kendini ortaya attı. Herhangi bir şikayet konusu etiketleme kanal belirtme yapmadım fakat kendisi benim kanalıda gösterdi bana söylediği o söze rağmen.

ulan bu konunun muhattabı benımde ondan yazıyorum bunun baska bır acıklaması varmı bırde yazmıs ben ısım belırtmedım al ben delıkanlı gıbı yazıyorum konunun muhattabı benım sende yazsana 2 kısının yaptıgı alıs verıse neden burnunu sokuyorsun

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:34 ----------

[sıze=1]---------- spam engelliyici 03:29 ---------- önceki mesaj 03:25 ----------[/sıze]

hocam kendisiyle ilgili kesinlikle hiçbir nick kanal ismi gibi ibarede bulunmadım açtığım konuda dikkat ederseniz kendisi kendini ortaya attı. Herhangi bir şikayet konusu etiketleme kanal belirtme yapmadım fakat kendisi benim kanalıda gösterdi bana söylediği o söze rağmen.

skype den yazmadınmı senı ıfasa edecem dıye konustukca Batıyorsun senın bu tutumun herkezın gozunun onunde

Son düzenleme:
sen hakkeden ruh hastasısın senın bana sattıgın kanalın ne alakası var bu konuyla sattıysan ısıne geldıkı sattın zorla sılah zoruylamı satın aldım senden parasını verdım kanalı aldım sen bu kadar etık deyılsınkı sattıgın kanalın yazısmalarını paylasıyorsun o kanalın bu konuyla ne alakası var neyı ıspat ettın allahını seversen evet sattın parasınıda aldın ee sonra

Ben senin kanalını ifşa edicem mi dedim bu kanaldan bahsediyordum gerekirse ifşa edicem diye ama sen yapmışsın ve kendi söylediğin sözün arkasında dur ve o sıfatı kendine yakıştır bana değil.Ben senin gerçekten maddi durumunu olanağını biliyorum benden aldığın kanalı kendin söyledin ya günlük 40 50$ bırakıyor diye en son.Benden 2.5kya 5k aboneli kanal alıyorsun 650 videolu 5 senelik emek verilen şu kanaldan 200 lira daha pazarlık yapıyosun bide.Skype konuşması öncesi açtığın konuya yazıp kanalın bende olduğu konuya dair satış yaptığım konu linkini atıp 2013 videolu kanal var buyrun bakın demiştim buna rağmen bişey bilmiyormuş gibi yapıyorsun. Bide bana adamın kanalına iş koyuyorsun diye iftira atıyorsun boynuma adamın fiyattan konudan haberi yok gibi.

Son düzenleme:
SA

ben senin kanalını ifşa edicem mi dedim bu kanaldan bahsediyordum gerekirse ifşa edicem diye ama sen yapmışsın ve kendi söylediğin sözün arkasında dur ve o sıfatı kendine yakıştır bana değil.ben senin gerçekten maddi durumunu olanağını biliyorum kendin söyledin ya günlük 40 50$ bırakıyor diye en son.benden 2.5kya 5k aboneli kanal alıyorsun 650 videolu 5 senelik emek verilen şu kanaldan 200 lira daha pazarlık yapıyosun bide.skype konuşması öncesi açtığın konuya yazıp kanalın bende olduğu konuya dair satış yaptığım konu linkini atıp 2013 videolu kanal var buyrun bakın demiştim buna rağmen bişey bilmiyormuş gibi yapıyorsun. Bide bana adamın kanalına iş koyuyorsun diye iftira atıyorsun boynuma adamın fiyattan konudan haberi yok gibi.

ulan sen ozurlumusun o konu acılalı kac ay oldu en az 2 aydu o konuyu acalı bu olay bu gunku olay neyın gayretındesın sen sanane benım ne kadar kazandıgımdan konuyu alakasız yerlere saptırma benım kazancım benı ılgılendırır senı enterese etmez adam bana kendısı teklıf edıyor satmak ıcın sen neyın derdındesın amacın ne buna cevap ver yok bana kanal satmıs yok benım kazancım su kadarmıs sananeeeeeeeeeeeeeee kocummmmm allah bereket versın kazanıyorum essek gıbıde calısıyorum sananeeeeeee

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

Sana artık cevap vermıyecegım cunku sende anlama kıtlıgı var burdan yazıyorum kanal almak ısdeyenlere tıcaret yaptıgınız adamları ıyı secın sonra boyle dehtıtle susturulmaya calısılırsınız. bırde araya adam koyup hala dehtıt edıyorsun skypeden, kanallarını ıfsa ederım dıye. yazdıkların ordada benım yazdıklarım ordada. satıcı bana gelıyor kanal teklıf edıyor. ıllakı pazarlık yapılır. anlasıyoruz, bu saysıyet gelıyor sen sahtekarsın, neden ben sahtekarım. kanal sahıbı bu kadar aglamadı senın agladıgın kadar. admınler konu ordada zaten sıkayet konusu actım karar sızın. ben sucluysam benı bu sahsıyet sucluysa onu banlayın olsun bıtsın bu olay. yoksa forumda boyle kırlılık olacak bundan dolayıda kendı adıma herkezden ozur dılıyorum. bu konuyu acan kısıye cevab vermesem uyuyamazdım karar sızın........

Son düzenleme:
Şu konuyu okuyunca o kadar çok sinirlendim ki yazma gereği duydum. Kanalın eski sahibi kanala ihtiyacın var mı ? diye sormuş ve Rheorcynxyn adlı kişide satın almış. Kanalı satan kişi memnun alan kişi memnun. Sana ne oluyor kardeşim. Ne boştan yere adama iftira atıp millete küçük düşürüyosun. Banada birisi kanal satacak olsa bende pazarlık yaparım bu mu adamın günahı. Ayrıca senin verdiğin fiyatla adamın fiyatı arasında 1000 lira fark var. 1000 Tl için böyle bir konu açıp kimse rezil edilmeye çalışılamaz.

Ben senin açtığın konuyu gördüm ve yazdım beni bağlamıyor bu sonuçta o konu üzerinden bir alışveriş yapmaya başladın kanal alım yaptığın konuya linki de atmama rağmen hayırdır? Kendi kendini afiş eden sensin bunu kabul edip bu konuya yorum yazanda sensin ben isim belirtmedim niye atlıyorsun? Surda ekmek yiyen bir sen değilsin.Koçumlu falan öyle gevşeme gevşetirsem üstünde yol ederim ha. Gel bu konuyu forumda bırakalım. Bir kelime daha etme Olay reele taşarsa burdaki tavrımdan çok farklı olur. Duvar sınır falan bilmem ben haberin olsun.

---------- Spam Engelliyici 04:10 ---------- Önceki Mesaj 04:02 ----------

Şu konuyu okuyunca o kadar çok sinirlendim ki yazma gereği duydum. Kanalın eski sahibi kanala ihtiyacın var mı ? diye sormuş ve Rheorcynxyn adlı kişide satın almış. Kanalı satan kişi memnun alan kişi memnun. Sana ne oluyor kardeşim. Ne boştan yere adama iftira atıp millete küçük düşürüyosun. Banada birisi kanal satacak olsa bende pazarlık yaparım bu mu adamın günahı. Ayrıca senin verdiğin fiyatla adamın fiyatı arasında 1000 lira fark var. 1000 Tl için böyle bir konu açıp kimse rezil edilmeye çalışılamaz.
ALAN MEMNUN VEREN MEMNUNSA HERŞEY KURALLARA UYUYORSA SORUN YOK. SİZE KOYMUYOR ANLIYORUM. FORUMDA [MENTION=78532]Ynsp42[/MENTION] ÜYELİK TARİHİNE DİKKAT EDERSENİZ 3 GÜNLÜK YENİ ÜYE OLMUŞ BİR KULLANICI ORDAN BURDAN ARAŞTIRIP BULMUŞ. SİZE YAPILSA BANA YAPILSA NEYSE'DE KENDİSİ ZATEN BİLGİSİ OLMADIĞNII FİYATLARI BİLMEDİĞİNİ DE BELİRTMİŞ.BENİM SATIŞA KOYDUĞUM FİYAT ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME YAPARSANIZ BEN ZATEN EDERİNE SATMADIM HİÇ. DİYORUM YA VİCDAN PARAYLA SATIN ALINACAK BİRŞEY DEĞİL OLMAYINCA OLMUYOR.

KONUDA BELİRTMİŞTİM KENDİSİNE KANALIN BENDE OLDUĞUNU SATIŞINI YAPTIĞIMI BİŞEY BİLMİYORMUŞ GİBİ YAPMASI BUNU BELİRTMEME RAĞMEN ORADA BEN ART NİYET ARARIM. VİCDAN MUHAKEMESİ YAPIP KONUYA ATLAYAN ARKADAŞIN KENDİSİDİR BEN HERHANGİ BİR İSİM BELİRTEREK KİMSEYE İTHAMDA BULUNMADIM BUNU ŞAHSİ MESELESİ OLARAK ALGILAMIŞ. ÇOK GÖRDÜK BÖYLE

https://www.ytpara.com/normal-kanal...acik-yt-kanali-anlinacaktir-eski-tarihli.html

Son düzenleme:
alan kişi ne kadar zengin olursa olsun pazarlık yapabilir daha ucuza almak için
çaba sarf edebilir ayrıca yüzde 45 özürlü biri olarak Rheorcynxyn adlı arkadaşı kınıyorum sert uslubu yüzünden haklıda olsa böyle olmaz

SA

ben senin açtığın konuyu gördüm ve yazdım beni bağlamıyor bu sonuçta o konu üzerinden bir alışveriş yapmaya başladın kanal alım yaptığın konuya linki de atmama rağmen hayırdır? Kendi kendini afiş eden sensin bunu kabul edip bu konuya yorum yazanda sensin ben isim belirtmedim niye atlıyorsun? Surda ekmek yiyen bir sen değilsin.koçumlu falan öyle gevşeme gevşetirsem üstünde yol ederim ha. Gel bu konuyu forumda bırakalım. Bir kelime daha etme olay reele taşarsa burdaki tavrımdan çok farklı olur. Duvar sınır falan bilmem ben haberin olsun.

[sıze=1]---------- spam engelliyici 04:10 ---------- önceki mesaj 04:02 ----------[/sıze]

alan memnun veren memnunsa herşey kurallara uyuyorsa sorun yok. Size koymuyor anlıyorum. Forumda [mentıon=78532]ynsp42[/mentıon] üyelik tarihine dikkat ederseniz 3 günlük yeni üye olmuş bir kullanıcı ordan burdan araştırıp bulmuş. Size yapılsa bana yapılsa neyse'de kendisi zaten bilgisi olmadığnıı fiyatları bilmediğini de belirtmiş.benim satışa koyduğum fiyat üzerinden değerlendirme yaparsanız ben zaten ederine satmadım hiç. Diyorum ya vicdan parayla satın alınacak birşey değil olmayınca olmuyor.

Konuda belirtmiştim kendisine kanalın bende olduğunu satışını yaptığımı bişey bilmiyormuş gibi yapması bunu belirtmeme rağmen orada ben art niyet ararım. Vicdan muhakemesi yapıp konuya atlayan arkadaşın kendisidir ben herhangi bir isim belirterek kimseye ithamda bulunmadım bunu şahsi meselesi olarak algılamış. çok gördük böyle

https://www.ytpara.com/normal-kanal...acik-yt-kanali-anlinacaktir-eski-tarihli.html

sen dıyorsunkı bana kanalı satmak ısdeyen kısının kanalını sende satııyorsun forumda ve ben bunu bılerek adamla pazarlık ettım bunumu demek ıstıyorsun.
Bak allah sahıdımdır yarına cıkmayı nasıp etmesın bana satın almak ısdedıgım kanalın ne forumda satılık oldugundan nede o kısı ıle aranızda kanal satma satın alma yada baska bır mevzu oldugunu bılmıyorum.
Dıyelımkı bunu bılerek yaptım kanalın sahıbı bana kendısı dırekt ulasmıs bana teklıf etmıs su fıyata satıyorum dıye o saatten sonra sana mılletın avukatlıgı duzmez kı ben burada olayın senın le baglantılı oldugunu aranızdakı satıs meselesı daha sımdı anlayabıldım

---------- Spam Engelliyici 09:40 ---------- Önceki Mesaj 09:22 ----------

ben senin açtığın konuyu gördüm ve yazdım beni bağlamıyor bu sonuçta o konu üzerinden bir alışveriş yapmaya başladın kanal alım yaptığın konuya linki de atmama rağmen hayırdır? Kendi kendini afiş eden sensin bunu kabul edip bu konuya yorum yazanda sensin ben isim belirtmedim niye atlıyorsun? Surda ekmek yiyen bir sen değilsin.koçumlu falan öyle gevşeme gevşetirsem üstünde yol ederim ha. Gel bu konuyu forumda bırakalım. Bir kelime daha etme olay reele taşarsa burdaki tavrımdan çok farklı olur. Duvar sınır falan bilmem ben haberin olsun.

[sıze=1]---------- spam engelliyici 04:10 ---------- önceki mesaj 04:02 ----------[/sıze]

alan memnun veren memnunsa herşey kurallara uyuyorsa sorun yok. Size koymuyor anlıyorum. Forumda [mentıon=78532]ynsp42[/mentıon] üyelik tarihine dikkat ederseniz 3 günlük yeni üye olmuş bir kullanıcı ordan burdan araştırıp bulmuş. Size yapılsa bana yapılsa neyse'de kendisi zaten bilgisi olmadığnıı fiyatları bilmediğini de belirtmiş.benim satışa koyduğum fiyat üzerinden değerlendirme yaparsanız ben zaten ederine satmadım hiç. Diyorum ya vicdan parayla satın alınacak birşey değil olmayınca olmuyor.

Konuda belirtmiştim kendisine kanalın bende olduğunu satışını yaptığımı bişey bilmiyormuş gibi yapması bunu belirtmeme rağmen orada ben art niyet ararım. Vicdan muhakemesi yapıp konuya atlayan arkadaşın kendisidir ben herhangi bir isim belirterek kimseye ithamda bulunmadım bunu şahsi meselesi olarak algılamış. çok gördük böyle

BEN TR DE YASAMIYORUM ZATEN TR DE OLSAN SENIN YANINDA OLURDUM REALDE SEN BENIM KARSIMDA OLSA VAR YA SENI TEMIN EDERIM BU SEKILDE BENI TEHTIT EDEMEZDIN BURDAN KILAVYE ERKEKLIGI YAPMA ISIN GUCUN TEHTIT ATES OLSAN CULMUN KADAR YER YAKARSIN BU KONUYU KAPATMAK ISDIYORSAN OZUR DILERSIN BENDEN CUNKU BU OLAYDA BENIN BIR SUCUM YOK KAPATIRIZ YOZSA BU OLAY KAPANMIYACAK INSALLAH TR GELDIGIMDE SANA HABER VERIRIM BIR DE REALDE KONUSURUZ BAKALIN NE KADAR YUREKLISIN

benım satıcıyla gecen konusmalarımda satıcı bana kesınlıkkle bu kanalı bır baska forum kullacının da sattını soylemedı sadece forumda bır kısıden yardım aldıgını ve bu satıs konusunun nasıl oldugunu bılmedıgını yazdı kesınlıkle bana kanalı satmak ısdeyen kısı bu kanalı forumdakı baska bır kısının de satısa sundugunu yazmadı sen konuya zaten alıs verıs bıttıkten sonra dahıl oldun sne bana kanal banım dedın hemen bana kanalı satmak ısdeyene sordum bu kısı bana boye yazdı dıye satıcının cevabı bana sadece yardımcı oldu kanal benım bu kadar bu durumda ben kotu nıyetlı nasıl oluyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri