Yalnız Kurt
Yasaklanmış
şerefsizlik başka bişey değil onlardada can var hiç bir canlıyı küçümsememek gerek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şerefsizlik başka bişey değil onlardada can var hiç bir canlıyı küçümsememek gerek
Doymus heralde artik 8 aydir yeni video yuklememis.
Doymus heralde artik 8 aydir yeni video yuklememis.
Bizim çocuklar evde lağım faresi öldürüyorlar, ona video çekiyorlar biz yüklüyoruz. Youtube topluluk çakıyor. Adam çatır çatır yiyor bir şey yok...![]()
![]()
o kadar pisliğe nasıl topluluk yemiyor onu anlamıyorum bende onu düşünüyodum kanala bakarken
neler yemiş ya la adam![]()
Aynen biz yanlışlıkla böcek ezsek onuda videoya almış olup yüklesek kapatırlar direk kanalı...![]()
Pitbull saldırısını konu alan bir vidyo atmıştım Youtube'a... 2 günde 90 TL bastı tek vidyo.. Ahanda tamam bu iş oldu derken YouTube'dan bir e-posta geldi; "YouTube Ailesi olarak şok edici, tiksindirici vidyolara karşıyız" tarzında... Hem kanal hem de kanala bağlı site Adsense hesabım kapandı. Bu kanalı görünce lanet ettim YouTube'un adam kayırmasına..![]()
hocam pewthepie şişme bebekle video cekiyor topluluk gelmiyor adam Türkü neden kayırsın ellerinden gelse Türkü bir kaşık suda boğacaklar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.