Adam ucmus yaaa

2:50, 3:30
Bunlar ne böyle ya :D

İlk defa geçen yıl Uludağ'da denedim bunu gerçekten çok harika bir spor ama işte git gel ile olacak şey değil. Bu adamların yaşamı bu :D

2:50, 3:30
Bunlar ne böyle ya :D

İlk defa geçen yıl Uludağ'da denedim bunu gerçekten çok harika bir spor ama işte git gel ile olacak şey değil. Bu adamların yaşamı bu :D

hocam bizim sınıftan arkadaşlar uludağ gidelim diyolar gidilir mi ? eğlenceli oluyor mu yoksa g't müz mü donar sadece

Bizde kar yağsada naylon torba ile yokuş aşağı kayalım diye düşünelim adamlar neler yapıyor :D :D :D

şöyle aksiyonları yapmayı çok istiyorum ama imkanlar el vermiyor :)

hocam bizim sınıftan arkadaşlar uludağ gidelim diyolar gidilir mi ? eğlenceli oluyor mu yoksa g't müz mü donar sadece

Bence denemediysen kesin git hocam, harika bir şey. Üstünü iyi giyin, altına da kayak pantolonu kirala. Ortalama 10 tl falan ama 100 kere düş yine bir gram üşümezsin. Gideceğiniz günün hava durumuna kesin bakın, biz gün ortasında öyle sise takıldık ki çok ciddiyim 2 metre önümü göremiyordum.

He bir de ayakkabılarını çok sıkı bağlamasınlar, benim sıkıymış acemelikten bilemedik düşersen falan onların hemen ayağından çıkması lazım yoksa benim gibi 2 hafta diz ağrısı çekersin. İyi eğlenceler :D

Çok tehlikeli bir spor. İlk defa yapacaksanız ve yanınızda bir eğitmen yoksa kesin bi yerinizi incitirsiniz. O gördüğünüz bayırlardan çayırlardan kayabilmeniz için en az 1 sene bu sporla uğraşmanız lazım, belkide daha fazla. Eğer Uludağ'da kaymaya niyetleniyorsanız önce oradaki acil servis bölümüne gidip giren çıkanı kontrol edin. Mübarek aktarım istasyonu gibi. Giren çıkanın haddi hesabı yok. :)
Ama yinede bi denemek lazım. Hiç yapmadım demezsiniz.

riskide hazzıda çok yüksek 10 numara video montajlamışlar soluksuz izlettiriyor

izlemesi bile zevkliyken adamın aldığı hazzı düşünemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri