Adamın kaşını patlattım başım belaya girer mi ?

Narqotik

Kayıtlı Üye
S.Aleyküm arkadaşlar forumda polis, jandarma, hakim, savcı v.b mesleği yapan veya bu tip konularda deneyim yaşamış arkadaşlar olabileceği için ve buradan başka sorabileceğim başka forum olmadığı için buradan sormam gerek

Bugün nerdeyse 1 yıldır çalıştığım işyerinde daha birkaç hafta önce çalışmaya başlayan yeni bir eleman bana artislik yapmaya kalktı laf dalaşına girdik sonra kalktı üstüme saldırdı yumruk atmaya çalıştı o esnada herkes masada çay içiyordu bende sandalye yetmediği için ayakta dikilerek içiyordum ve elimde çay bardağı vardı bende kendimi savunmak için ve çay üstüme dökülmesin diye bardağı elemana fırlattım kaşına geldi muhtemelen kaşı biraz açıldı kaşından kan geliyordu patron arabaya attı hastaneye götürdü sonra tek başına geri geldi sen git ortada gözükme dedi doktor adli vakaya girebilir falan demiş eğer adli vakaya giriyorsa veya eleman kendi benden şikayetçi falan olursa sizce bu durumda kim haklı oluyor bende ondan şikayetçi olsam ne olur

(Ek olarak bu elemanın babası ve abisi fetocu olduğu için 15 Temmuz sonrası memuriyetten atılmış adamın ailesi işsiz kaldığı için çalışıyor psikolojik sıkıntısı vardı bende saldırınca korktum kendimi savundum falan desem hakkımda olumlu bir etkisi olur mu ?)

Ekleme: Patron aradı adımı biliyorlar soyadımı hatırlayamadım demiş sonra farklı söylemiş ama telefon numarasını isteyince mecburen verdim diyor. Telefon dayıma kayıtlı ben bu herifle uzlaşabileceğimi pek sanmıyorum ağır derecede dik kafalı birisi ve senle görüşeceğiz falan diyip duruyordu hastaneye götürürlerken ancak dediklerine göre şikayetçi olmamış hastane polisi rapor aldırmış kamu davası açılır falan demiş şimdi durum ne olacak ?

Ekleme: arkadaşlar herifin aldığı rapor BTM ile giderilecek yara ve hayati tehlikesi yok raporu vermişler ayrıca babası ısrar edince şikayetçi olmuş

Not: Gittim ifade verdim bende şikayetçi oldum polise sordum işgöremez v.b rapor olmadığı için btm ile giderilecek olduğu için kamu davası açılmaz polisliğe askerliğe dokunmaz dedi çok şükür biraz rahatladım

Son düzenleme:
Hocam nolcak ya millet adam öldürüyor 2 gün sonra salıveriliyor böyle bir adalet sistemi var bişiy olcağını zannetmiyorum.

Ya hocam önümüzdeki yaz dönemi subay veya polislik sınavlarına başvurmayı düşünüyordum bela geldi beni buldu resmen şimdi hakkımda şikayetçi olsa dava falan açılsa sıkıntı olur muhtemelen şuan çıldırıyorum sinirden

geçmiş olsun daha önce bir suç işlemedinse ; ceza alırsın hafif yaralamadan paraya çevirirler eğer 5 yıl içinde suç işlemesen onu da ödemesin . bu sadece geçmişten yaşadığım tecrübe avukat felan değilim :)

Ya hocam önümüzdeki yaz dönemi subay veya polislik sınavlarına başvurmayı düşünüyordum bela geldi beni buldu resmen şimdi hakkımda şikayetçi olsa dava falan açılsa sıkıntı olur muhtemelen şuan çıldırıyorum sinirden
Abimden biliyorum adli sicil şeyi falan istiyorlardı hep öyle yerlere başvurularda. Eğer bir dosya açılma gibi durum olursa kötü yönden etkiler sadece hapis falan korkmayın yani. Ama adamla anlaşma yoluna git hocam sen bir şekilde kazayla oldu düştüm falan desin. Sicilinin kirlenmesine gerek yok.

yüzünde kalıcı iz felan kalırsa 2 yıla kadar hapis yatıp çıkarsın

geçmiş olsun daha önce bir suç işlemedinse ; ceza alırsın hafif yaralamadan paraya çevirirler eğer 5 yıl içinde suç işlemesen onu da ödemesin . bu sadece geçmişten yaşadığım tecrübe avukat felan değilim :)

hocam bu askerlik polislik için sıkıntı çıkarırmı ilerde bide sigortalı çalışmıyorum patron beni korumak için tanımıyorum arada geliyor falan diyecek kaşı patlayan adam da soyadımı telefonumu falan bilmiyor sadece adımı ve tipimi falan biliyor

hocam bu askerlik polislik için sıkıntı çıkarırmı ilerde bide sigortalı çalışmıyorum patron beni korumak için tanımıyorum arada geliyor falan diyecek kaşı patlayan adam da soyadımı telefonumu falan bilmiyor sadece adımı ve tipimi falan biliyor

patron seni değil kendini korumak için tanımıyorum diyecek :D

Karşı tarafla anlaşmaya bak. Kesici maddeyle bel üstü yaralamadan içerde yatarsın. Ne kadar yatacağında karşı tarafın seni hangi suçlarla itham edeceğine bağlı.

hayır hiç bir sıkıntı çıkarmaz . sıkıntı çıkması için hapis yatman lazım; sabıka alman lazım bu sana sabıka oluşturmaz...

S.Aleyküm arkadaşlar forumda polis, jandarma, hakim, savcı v.b mesleği yapan veya bu tip konularda deneyim yaşamış arkadaşlar olabileceği için ve buradan başka sorabileceğim başka forum olmadığı için buradan sormam gerek

Bugün nerdeyse 1 yıldır çalıştığım işyerinde daha birkaç hafta önce çalışmaya başlayan yeni bir eleman bana artislik yapmaya kalktı laf dalaşına girdik sonra kalktı üstüme saldırdı yumruk atmaya çalıştı o esnada herkes masada çay içiyordu bende sandalye yetmediği için ayakta dikilerek içiyordum ve elimde çay bardağı vardı bende kendimi savunmak için ve çay üstüme dökülmesin diye bardağı elemana fırlattım kaşına geldi muhtemelen kaşı biraz açıldı kaşından kan geliyordu patron arabaya attı hastaneye götürdü sonra tek başına geri geldi sen git ortada gözükme dedi doktor adli vakaya girebilir falan demiş eğer adli vakaya giriyorsa veya eleman kendi benden şikayetçi falan olursa sizce bu durumda kim haklı oluyor bende ondan şikayetçi olsam ne olur

(Ek olarak bu elemanın babası ve abisi fetocu olduğu için 15 Temmuz sonrası memuriyetten atılmış adamın ailesi işsiz kaldığı için çalışıyor psikolojik sıkıntısı vardı bende saldırınca korktum kendimi savundum falan desem hakkımda olumlu bir etkisi olur mu ?)

Hocam yani suçlusun kendini temizi çıkarmak için şeyler üretiyorsun :) Bal gibi adamın kasını yarmışsın:) Yok bana saldırdı psikolojisi bozuk felan :) Hakim kanıt ister lafa bakmaz. Burda istediğin kadar haklı ol adama zarar vermişsin suçlu sen olmuş oluyorsun :)

patron seni değil kendini korumak için tanımıyorum diyecek :D

Oda doğru hocam adam şimdiden dükkana bişey olurmu dükkanın adı çıkarmı diye yakınmaya başladı o yüzden diğer elemana da tembihlemiş şikayetçi olsa bile dükkana gelirken yolda kavga ettik diyecek

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

Hocam yani suçlusun kendini temizi çıkarmak için şeyler üretiyorsun :) Bal gibi adamın kasını yarmışsın:) Yok bana saldırdı psikolojisi bozuk felan :) Hakim kanıt ister lafa bakmaz. Burda istediğin kadar haklı ol adama zarar vermişsin suçlu sen olmuş oluyorsun :)

hocam adam önce seni asarım keserim tarzında tehtit etmeye başladı ben cevap verincede üstüme yürüdü gardını alıp yumruk çekti bende o anda kendimi savunmak ve çayı üstüme döküp yanmamak için fırlattım başka yapacak birşeyim yoktu "kardeş 1 dk dövüşmeden önce çayımdan son fırt çekeyim" diyecek halim yok heralde

İlk o kişinin saldırması direk karşıyi suçlu yapar adlı vaka olsa dahi şikayetçi olmadığı zaman iş çözülür

Son düzenleme:
hiç bişi olmaz, zaten bu tarz basit yaralama suçlarında eğer işlediğin ilk suçsa 5 yada 3 yıl denetim veriyorlar o süre içinde başka bi suç işlemediğinde olay ortadan kalkıyor sicile sabıkaya işlemiyor, rahat ol.

Eline sağlık hocam haklı olduğnuzu düşünerek iyi olmuş diyorum :)

Bide mesela adam şikayetçi olsa eve polis falanmı gelir yoksa benim gidip ifade vermem mi gerekiyor nasıl oluyor bu işler dediğim gibi şikayetçi olsa bile soyadımı bilmiyor patron da bilmiyor faceden ekliydik faceyi dondurdum sadece ismimi ve oturduğum mahalleyi biliyor patron

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri