Adamın kaşını patlattım başım belaya girer mi ?

Oda doğru hocam adam şimdiden dükkana bişey olurmu dükkanın adı çıkarmı diye yakınmaya başladı o yüzden diğer elemana da tembihlemiş şikayetçi olsa bile dükkana gelirken yolda kavga ettik diyecek

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

hocam adam önce seni asarım keserim tarzında tehtit etmeye başladı ben cevap verincede üstüme yürüdü gardını alıp yumruk çekti bende o anda kendimi savunmak ve çayı üstüme döküp yanmamak için fırlattım başka yapacak birşeyim yoktu "kardeş 1 dk dövüşmeden önce çayımdan son fırt çekeyim" diyecek halim yok heralde

Şikayet olursa çay üstüme dökülmesin diye ona fırlattım deme olurmu kendine güldürme.

Karşı taraf şikayetçi olacaktır kesin sizden , eve polis gelir ifadeye karakola çağırırlar ifadeni sözlü verirsin . Barodan ücretsiz avukat talep edersin , derdini onada anlatırsın .
Adam yaralamadan dolayı siciline işler , önceden suçun vs yoksa serbest bırakılırsın , bide para cezası var bu işin tabi
ve belli bir süre suça karışmaman gerekiyor .

4 sene önce 2500 tl civarı para cezası gelmişti bana bardak atan elemana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbir şey olmaz rahat ol olay adliyeye taşınırsa sağlam bir avukatla sorunsuz halledersiniz

Benim soyadımı bilmiyor soyadımı bulamazsa şikayetçide olamaz heralde ?

Hiç sanmam bir şey olacağını.. Adam şikayet ettiyse bile uğraşmamak için şikayetini geri alacaktır.. Rahat ol..

"çay üzerime dökülmesin diye bardagı adama fırlattım" sn sadece bu cümleden bile cezayı hakediyosun aslında ama konunun içerigini bilmeden yorum yapmak dogru olmaz kim suçlu kim masum

fakat sana sukadarını söyleyeyim eger o kisi sikayetci olursa seni hertürlü bulurlar ve gereken cezayı keserler kendini avutma bulamazlar diye
bir akdasımında basına gelmisti böyle bir olay yani iki tarafıda tanıyorum sen suan o adamın suratına bardak fırlattıgın için %100 suçlusun hatta öldürmeye tesebbüs diyorlar ya cam parçaları gözüne gelseydi ? her ihtimali düsünüyorlar orda ona göre yargılıyolar

Benim soyadımı bilmiyor soyadımı bulamazsa şikayetçide olamaz heralde ?
bu msjında bana bazı kisileri hatırlattı hani arabayla birini ezerler ve yardım etmek dururken olay yerinden uzaklasırlarya

Ayağım takıldı elimden fırttı gitti adamı yırttı dersin. Ceza evleri dolu bişi olmaz.

bu olayın bir benzerini ben yaşadım, izmitte yürüyüş yolunda giderken yanımda kız varken laf atmıştı 2 kişi biri kaçtı da diğerinin burnunu kırmıştım. çocuk darp raporu alıp direk şikayet ediyor 3 hafta sonra istanbuldaki eve kağıt gelmiş. annem söylemeyi unutunca tekrardan eve polis gelmiş ifade vermeye gelsin diye. neyse gittim verdim ifadeyi. dava açıldı tabi ama ben karşı tarafla anlaşmaya çalıştım. lavuk ta 5 sene önce 2000 lira para ver davayı geri çekeyim dedi. ben de babadan korkuyla 1250 lira verdim çocuğa anlaştık davayı geri çekti ama kamu davasına dönmüştü onda da beraat kararı çıktı. yani kesinlikle karşı tarafla anlaşmaya git eğer gitmezsen sıkıntı çıkabilir.

bir de arkadaşlar hazır olayı anlatmışken sorayım yarın bigün polis çevirse şu mahkeme gbtde çıkar mı? yani beraat yazıyordu ama yine de gbtde çıkar mı merak ediyorum

Son düzenleme:
rte'ye küfür etti ben de kendimi tutamadım kaşını yardım de. gram ceza almazsın. zaten babası fetöden atılmış. çocugu da içeri alırlar hatta belki de. şaka yapmıyorum .

Ya hocam önümüzdeki yaz dönemi subay veya polislik sınavlarına başvurmayı düşünüyordum bela geldi beni buldu resmen şimdi hakkımda şikayetçi olsa dava falan açılsa sıkıntı olur muhtemelen şuan çıldırıyorum sinirden

subay ve polislik sınavına gireceğin için olay adliyelik olmadan, 1 kilo tatlı alıp gidip özür dilemelisin, ne olursa olsun ikna etmelisin. Çünkü şikayetçi olurda en ufak bir ceza alırsan giremezsin o sınavlara. (affa veya zaman aşımına uğramış ve para cezaları da dahil buna)

o adamın bir tanıdığı varsa başın gerçekten çok fena ağrıyabilir zaten hastahane'de sormuştur doktor nasıl oldu diye, patronun yolda şikayetçi olma demiş ise ne mutlu sana.

Yorumlara bak arkadaş ya ! Allah ıslah etsin bazılarınızı...

Sen Hiç bişey yapmadın adam durup dururken sana saldırdı ise hiç bişey olmaz.
Ama kavga öncesi adama hakaret ettiysen kırıcı incitici - hakarete varan kelimeler sarf ettiysen muhakkak bir ceza alırsın.

bu olayın bir benzerini ben yaşadım, izmitte yürüyüş yolunda giderken yanımda kız varken laf atmıştı 2 kişi biri kaçtı da diğerinin burnunu kırmıştım. çocuk darp raporu alıp direk şikayet ediyor 3 hafta sonra istanbuldaki eve kağıt gelmiş. annem söylemeyi unutunca tekrardan eve polis gelmiş ifade vermeye gelsin diye. neyse gittim verdim ifadeyi. dava açıldı tabi ama ben karşı tarafla anlaşmaya çalıştım. lavuk ta 5 sene önce 2000 lira para ver davayı geri çekeyim dedi. ben de babadan korkuyla 1250 lira verdim çocuğa anlaştık davayı geri çekti ama kamu davasına dönmüştü onda da beraat kararı çıktı. yani kesinlikle karşı tarafla anlaşmaya git eğer gitmezsen sıkıntı çıkabilir.

bir de arkadaşlar hazır olayı anlatmışken sorayım yarın bigün polis çevirse şu mahkeme gbtde çıkar mı? yani beraat yazıyordu ama yine de gbtde çıkar mı merak ediyorum

Gbtde çıkmaz. Çıksa da birşey olmaz zaten büyütülecek birşey değil bu.

Bıçakla adam yaralayanların, hırsızlık yapıp serbest kalanların yanında seninki hiçbir şey.

rte'ye küfür etti ben de kendimi tutamadım kaşını yardım de. gram ceza almazsın. zaten babası fetöden atılmış. çocugu da içeri alırlar hatta belki de. şaka yapmıyorum .

Yahu öyle şey olur mu babası fetocu diye geride kalanların hepsini benzin döküp yakalım o zaman.İnsanları böyle saçma sapan şeylerle dolduruşa getirmeyin.

Benim sana tavsiyem eğer haksızsan git vatandaştan özür dile, şikayetçi olmasın.Yok haklıysan sana küfür ettiyse, ilk önce o vurduysa falan mahkemede anlatırsın ceza alsan bile ertelenir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri