Adamlar Cumhuriyet Başsavcılığına gidecekmiş

nisyantv

Yasaklanmış
Arkadaşalar, Kpss'ye yönelik güzel bir kaynak oluşturmuştum aslında kpss pek izlenmiyordu ama adamlar böyle bişi yazmışlar Allah'tan Erken görüp de temizledim hepsini
Aman dikkat artık Türkçe içerikte bitiyor Eskiden Dizi vardı şimdi 3-5 dizi dışında başa bela...

Her neyse Aman Dikkat edin 300-500 TL için ifade git gel işine değmez....
Uyarayım dedim.

Yayınladığınız şeylere dikkat edin film, eğitim, bazı spor videoları hep risktir. Kazanamıyorum veya çok kazanıyorum derken tak polisler kapınıza gelmiş. Öyle ki cuma günü arkadaşımın YouTube üzerinde paylaştığı vizyonda olan film nedeni ile ifadeye çağırdılar. Başınızı sonradan duvarlara vurmamak için uzak durmak gerek.

başka kategori mi kalmadı...

öyle deme ben fikri bi arkadaşa verdim şimdi günlük 4-5 tl kazanıyor 2 hafta önce attığı videolardan daha da video atmadı üstüne. ben de yakında kpss işine girsem mi :D
[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] hocam geçmiş olsun başın ağrımaz inşallah.ben kanallara genellikle hiç girmiyorum bile.umarım farkında olmadan başımıza bi iş gelmez ;)

başka kategori mi kalmadı...

başka kategori lazımsa verelim

---------- Mesaj saat 22:36:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:01 civarında gönderildi. ----------

Dua et uyarmışlar yakarlar çıranı.

aynen uğraşmamak gerek

---------- Mesaj saat 22:37:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:28 civarında gönderildi. ----------

Hocam hak etmişsiniz gerçekten.

bu işler böyle hak etsemde etmesemde kim orijnal çalışıyor ki

---------- Mesaj saat 22:39:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:22 civarında gönderildi. ----------

koskoca dersane videoya yorum mu yapmış :D sahte demiyorum ama araştırmak lazım

Hocam yok Türkçe tövbe artık :D kurtlar vadisi bile telif atıyorlar :( dizi bırakmadılar :D ingilizce kıyıda köşede iyi kategoriler tutturdum onlara devam edeyim yeter üniversite öğrencisine
bunlar gerçek adam iki haftadır yalvarıyordu silin diye sildim ama bunlar inşallah mahkemeye gitmez :/

bence sahte . bakın aynı videoları kaç kişi yüklemiş.

Yayınladığınız şeylere dikkat edin film, eğitim, bazı spor videoları hep risktir. Kazanamıyorum veya çok kazanıyorum derken tak polisler kapınıza gelmiş. Öyle ki cuma günü arkadaşımın YouTube üzerinde paylaştığı vizyonda olan film nedeni ile ifadeye çağırdılar. Başınızı sonradan duvarlara vurmamak için uzak durmak gerek.

kazanmak sıkıntı değil bu kanal eski idi öyle bağalayallım dedik ama işte nasip diyelm

---------- Mesaj saat 22:42:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:41:06 civarında gönderildi. ----------

öyle deme ben fikri bi arkadaşa verdim şimdi günlük 4-5 tl kazanıyor 2 hafta önce attığı videolardan daha da video atmadı üstüne. ben de yakında kpss işine girsem mi :D

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] hocam geçmiş olsun başın ağrımaz inşallah.ben kanallara genellikle hiç girmiyorum bile.umarım farkında olmadan başımıza bi iş gelmez ;)

hocam Allah Razı olsun Üniversite okuyoruz üç beş gelsin yeter dyerek başladık ama işte

---------- Mesaj saat 22:43:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:42:30 civarında gönderildi. ----------

bence sahte . bakın aynı videoları kaç kişi yüklemiş.

benle uğraşmasınlar da

Vay be Savciliga'da degil Cumhuriyet Bassavciligina..Helal olsun...Cok korktuk gercekden ne varsa silin nokta dahi kalmasin.

Vay be Savciliga'da degil Cumhuriyet Bassavciligina..Helal olsun...Cok korktuk gercekden ne varsa silin nokta dahi kalmasin.

reis korkmak mevzu değil dediğim gibi üniversite okuyoruz bir bursumuz bir de 300-500 gelse yeter dedik ama Amatör müzik gitti dizi gitti belgesel gitti buda böyle.... ne yapcam bilmiyorum açıkcası

bi ingilizce 3-5 ingilizce kanal kaldı :/
yeniden mi başlıyacağım yoksa tekrar inşaatlara mı geri döneceğim Bakalım artık
Ama kim ne bilsin ki ne için böyle çırpınıyoruz :(

reis korkmak mevzu değil dediğim gibi üniversite okuyoruz bir bursumuz bir de 300-500 gelse yeter dedik ama Amatör müzik gitti dizi gitti belgesel gitti buda böyle.... ne yapcam bilmiyorum açıkcası

bi ingilizce 3-5 ingilizce kanal kaldı :/
yeniden mi başlıyacağım yoksa tekrar inşaatlara mı geri döneceğim Bakalım artık
Ama kim ne bilsin ki ne için böyle çırpınıyoruz :(
Ustad mevzu zaten korkmak yada onlarin sattigi yada yaptigi emegi hice saymak degil.Madem senin videolar, kanal sahibine duzgun bir uslupla,ki okey oyle yazmista bakin bu videolar su firmaya su dershaneye ait,surda yayin yapiyoruz videolari su kanal bizim vs gibi birsey sunsa kaldirilmasins irica etse eyvallah.

Sen kimsin necisin cinmisin perimisin,senin oldugunu bileyim eyvallah alayini kaldirayim.Bizde o zaman herkese bunu yazalim,yabanci video yukleyenede ingilizcesini yazalim savciliga verecegiz diye adamlar kaldirsin biz ekmegimize bakalim.

Demek istedigim bu yoksa emeklerinede saygimiz var yaptiklari isede.Bizi inandirsinlar sadece istedigim bu.

gören de parti kapattıracak sanır :)
AYNEN :)

kanallarım o kadar kısa sürede banlanıyor ki sahipleri farkına bile varmaz :D. bende böyle dertler yok :D

Ustad mevzu zaten korkmak yada onlarin sattigi yada yaptigi emegi hice saymak degil.Madem senin videolar, kanal sahibine duzgun bir uslupla,ki okey oyle yazmista bakin bu videolar su firmaya su dershaneye ait,surda yayin yapiyoruz videolari su kanal bizim vs gibi birsey sunsa kaldirilmasins irica etse eyvallah.

Sen kimsin necisin cinmisin perimisin,senin oldugunu bileyim eyvallah alayini kaldirayim.Bizde o zaman herkese bunu yazalim,yabanci video yukleyenede ingilizcesini yazalim savciliga verecegiz diye adamlar kaldirsin biz ekmegimize bakalim.

Demek istedigim bu yoksa emeklerinede saygimiz var yaptiklari isede.Bizi inandirsinlar sadece istedigim bu.

AYNEN :)

adamları araştırdım gerçek yapım sorumlsu ve dediğin gibi sildik gtti ama işte adamalar böyle çatkapı Cumuhuriyet başsavcılığı diyince insan çekiniyor sonuçta devlet kadrosuna atanacağız Hem de Devletin gizli arşivlerine yani haklısın ama uğraşmamak gerek sil gitsin 200 video idi sildim hepsini

sağlık olsun farklı bir kategori elbet bulurum ben ;)

adamları araştırdım gerçek yapım sorumlsu ve dediğin gibi sildik gtti ama işte adamalar böyle çatkapı Cumuhuriyet başsavcılığı diyince insan çekiniyor sonuçta devlet kadrosuna atanacağız Hem de Devletin gizli arşivlerine yani haklısın ama uğraşmamak gerek sil gitsin 200 video idi sildim hepsini

sağlık olsun farklı bir kategori elbet bulurum ben ;)

araştırmadan silmek sıkıntı olurdu iyi yapmışsın bu arada yeni koyduğun uyarı videosu güzel olmuş :) abonelere önem verdiğin belli ;) umarım daha çok kazanırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri