Adamlar ölüme çare bulmuş beyler

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Bayadır araştırıyodum dökümanları videoları sadece meraktan inandığımdan filan değil en sonunda 1-2 gün önce paylaşılan bir haber buldum çok fena şeyler olmuş.

Biliadamları ölü diriltmede (hayvan şuanlık) %90 başarıya ulaşmışlar. ABD'li 2 bilim insanı, " beyin ve kalp durmuş kanınız çekilmişse" yani "ölmüşseniz" tekrar yaşama döndürülebileceğinizi açıkladı. Hayvanlarda başarılı olmuşlar, insanlar üzerinde deney için etik kurulu kararı bekleniyor.

Ölüyü diriltecek yöntem şu şekilde anlatılıyor:

"Ölümün ardından beden 20 derece soğutuluyor. Kan, serum fizyolojikle değiştiriliyor. Vücuttaki hasar giderilip kan yine bedene pompalanıyor. Kalp tekrar atıyor, gözler açılıyor. Yaşam devam ediyor."

Örnek video:
Kesik Köpek Kafası Canlandırma Organizma Canlandırma Deneyleri - YouTube

Şimdi gelcek biri tövbe tövbe buna mı inanıyonuz dicek bşatna söyleyeyim ne kadr kanıt olsada ben hala inanmıyorum tama fizik olarak yapılması bunu büyük bir ihtimal yapılablir ama bizim inancımıza göre yapılamayabilir aslında ordada adamın kalbi duruyor 15 dakka sonra tekrar çalışıyor elektrik v.b kalp masajıyla bilmiyom işte ya sizinde yorumlarınızı bekliyom :D

bu ölüme çare olara gösterilemez çünkü deney yaptıkları hayvanlar tam olarak ölmemiş soğutulduğu için hücreler hala canlı kalır.bu yüzden ölü diriltme olarak gösterilen bi deney deil.

Aslında ölüme çare bulunmuş olarak değilde ölümü biraz daha geciktiriyorlar ddiyebiliriz.

Bu olayla kalp krizinden öleni diriltebilirler ama kafasına birşey düşüp kafası ezilen adamı diriltemezler.

Yaşlanıp yasliliktan ölen adamı diriltemezler.

Ruh insandan çıktıktan sonra hiç bir anlamı yok ki...
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] hocam işletim sistemsiz pc ne işe yarar :D

Ben inanıyorum kardeşim kimse onu diyecek gelsin bana desin.. =) İnsan klonlama şuan yasak.. Bunun da yasal olacağına inanmıyorum.. Ama dünyada bazıları eminim bu yöntemleri kullanabiliyordur.. Dünyayı yöneten bazı kesimlerin dünyada kullanılan teknolojiden en az 20 yıl ilerideki teknolojilere sahip olduklarına inanıyorum..

ölüme bile çare bulunmuş adsense banlanmasına çözüm yok arkadaş.

Ruh gittikten sonra ne yapsalar boş :) Öyle bişey olsa dahi hayat bitkisel olur yaşamın bi anlamı kalmaz ruh bedenden ayrıldıktan sonra yapılan tüm müdahaleler boş

Bu benım çevremdekı ınsan musvettelerının bulunduğu bir dünyada yaşamaktansa ölmeyi tercıh ederım çoluk çocuğum olmasa gazetelerde okumuştum uzaya gidiş ama dönüşü olmayan uzay yolculuğu ıcın gönüllü arıyorlarmıs yeminle ilk ben yazılırdım

Aslında ölüme çare bulunmuş olarak değilde ölümü biraz daha geciktiriyorlar ddiyebiliriz.

Bu olayla kalp krizinden öleni diriltebilirler ama kafasına birşey düşüp kafası ezilen adamı diriltemezler.

+1 :) Sadece ölümü biraz geciktirebilirler.

Aynen hocam sistem bu

Vücüt zarar görmemiş olcak kan kaybı soğuktan ölme gibi şeylerde olabilir belki

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------

bu ölüme çare olara gösterilemez çünkü deney yaptıkları hayvanlar tam olarak ölmemiş soğutulduğu için hücreler hala canlı kalır.bu yüzden ölü diriltme olarak gösterilen bi deney deil.

Hocam video baya eski haberin videosu yoktu bu ta sovyetlerden kalma rus bilim adamlarının videosu

вєякαη;614220' Alıntı:
Ruh gittikten sonra ne yapsalar boş :) Öyle bişey olsa dahi hayat bitkisel olur yaşamın bi anlamı kalmaz ruh bedenden ayrıldıktan sonra yapılan tüm müdahaleler boş

7 Milyon insan tek soru o zaman 30 dakka kalbi durmuş lavuk nasıl hayata dönüyor

7 Milyon insan tek soru o zaman 30 dakka kalbi durmuş lavuk nasıl hayata dönüyor

Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78)

De ki: "Eğer ölümden veya öldürülmekten kaçıyorsanız, kaçmak size asla fayda vermez. Vereceğini var saydığınız takdirde de ancak pek az faydalandırılırsınız." (AHZAB/16)

Ölüme çare yok hocam olsa da ölümsüzlük can sıkıcı yani hiç ölmeyeceğini bilse bir insan hayattan sıkılır fakir hep fakir kalır, zengin hep zengin. Adalet olmaz anlıcanız. Adaletin bir yerde sağlanması herkesin hakkının verilmesi gerekir o da ahirette olacak.

Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78)

De ki: "Eğer ölümden veya öldürülmekten kaçıyorsanız, kaçmak size asla fayda vermez. Vereceğini var saydığınız takdirde de ancak pek az faydalandırılırsınız." (AHZAB/16)

Olaya Nokta. Eyvallah Kardeşim.

Her Canlı Ölümü Tadacaktır?

Valla benlik sıkıntı yok doğal yollardan ölmeme daha çok var :D

Allah (c.c): "Ölüme çare bulamazsınız, bulsanız bile yine öleceksiniz"

Hz.İsa'nın mucizelerindendir ölüleri diriltmek.Onun diriltme vakaları bundan daha ileri dereceydi.Bu mantıkla o da ölüme çare bulmuş oluyor.

adsense bana çare bulmuşlarmııı ? yok , o zaman biz işimize bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri