Adamlar Youtube Spamdan Milyoner Oldular

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sanmiyorum. Bir sistem açığından yararlaniyorlar. Turk'un olduğu yerde herşey den şüphe etmek lazım :)

Ben dediğimde ısrarlıyım, ekstradan filmlerin çoğu ucuz maliyetli ve eski filmler, kaliteli filmler çok az, ben spam yapacak olsam WB'yi felan sömürürdüm, dandik filmlerin spamını neden yapayım ki eşleşen geçme sıfır

Hocam bunlar spam değil, yayın haklarını satın alıyorlar yoksa barınamazlar imkanı yok :)

Yayın haklarını satın alma olayı yok hocam, aynı filmleri atan birçok kanal var. Yayın haklarını youtube'ta kovalamayan eski filmleri süzüp atıyorlar, kendileri çöküyorlar. Bir nevi film mafyası gibi :)) Adsense'den kazanç mümkün değil böyle filmlerle ama. Partner işi..

Aynı filmleri siz atsanız, bunlar telif atar filmlerin sahibi gibi :)) O şekilde çöküyorlar.

Son düzenleme:
Yayın haklarını satın alma olayı yok hocam, aynı filmleri atan birçok kanal var. Yayın haklarını youtube'ta kovalamayan eski filmleri süzüp atıyorlar, kendileri çöküyorlar. Bir nevi film mafyası gibi :)) Adsense'den kazanç mümkün değil böyle filmlerle ama. Partner işi..

Aynı filmleri siz atsanız, bunlar telif atar filmlerin sahibi gibi :)) O şekilde çöküyorlar.

2010dan beri netflix'in bir ucuz bütçelisi gibi çalışan bir oluşum bu, entry'si de mevcut, görüşüne saygım var ama youtube'yi az çok tanıyan biri çekirgenin 4. sıçrayışına ulaşamayacağını bilir. 2014den beri de o kanallarda filmleri mevcut ve bunların çoğu Türk filmi, yabancı şirketler hadi bulamadı vs. diyelim (ki bu da uçuk bi ihtimal) Türk filmleri haddinden fazla, bizim yapım şirketlerinin ne kadar telif olaylarına kafayı taktıklarını hepimiz biliriz.
Affetmezler.
Affetmezlerdi.
Para vermeseler.

https://eksisozluk.com/entry/19274892

Bunlar yapımcılarla iletişime geçip anlaşıyorlar parayı bölüşüyorlar diğeri mümkün değil

Sinemago "Fanatik Film - E" nin altyapı kanalı. Diğer kanallara bakın hepsi aynı filmler, sahneler

Bi ara can tertip filmini yeni eklemişlerdi Film Adresi kanalına ve oda Fanatik film'in altyapı kanalı

Bunlar ve benzer isimlerde Fanatik Film'in epey kanalı var. Spam değiller.

Kendilerinde kiloyla film var zaten.

Her sene bi kere konusu açılır bu kanalların. Spam değiller var bi şekilde anlaşmaları.

Başka kanallar da aynı fimlerin olması bir şeyi değiştirmez.

telif haklarını alıyorlar büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri