A'dan Z'ye Herkez Şu Makeleyi Okuyabilirmi !!!!

Bedirhan Yılmaz

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese selamün aleyküm. Hepinize bol kazançlar diliyorum... Arkadaşlar son 1 haftadır bu konuyu yazmamak için kendimi zor tutuyordum ama artık son reddeme geldim.Olay kısa ve öz arkadaşlar Arkadaşın birisi mesaj atıyor işte kardeşim kazanç sağlamam için ne yapmalıyım bana bir yol göster Vs. Vs. mesajlar.Elimden geldiğince herkese yardım ediyorum. geçte olsa her sorulan soruya cevap veriyorum. benim burdaki amacım gövde gösterisi yapmak değil ... Fakat adam benle konuşurken öyle şeyler yazıyoki tamam kardeşim senin yöntemin aklıma yattı hemen yarın başlıyorum diyor ... Haliyle birilerine yardım edince seviniyorum kendimce .. Ama benle yazıştıktan sonra 1-2 gün geçiyor tabi bu arada benim verdiğim yöntemi uygulamaya başlamış oluyo sonra formda bi konu açılıyo "Niche Çalışmam " , "Kendi Taktiğim" , "Kendi Yöntemim Çok İyi Kazanıyorum" Gibi Başlıklar altında.. Benle konuşan adam tutuyo o konuya zıplıyo ... Ve o konu bunun gözünü boyuyor Bu sefer benim taktiğimi bırakıp gidiyor onun taktiğine başlıyor ... Benim amacım kendi verdiğim taktik üzerinde Kitle toplamak değil .... bu sefer arada 1-2 günlük bi zaman kaybı oluyor sonra adam hene aynı şekil başka taktiği deniyor 1-2 gün geçiyor başka taktiği deniyor ve bu arada çokk zaman kaybı oluyor ... BAKIN SİZE SON SÖZÜM GEREKİRSE 1 HAFTANIZI ADAM AKILLI BİR TAKTİK BULMAYA AYIRIN VE O TAKTİK ÜZERİNDE EN AZ 1 AY ÇALIŞIN... FARKI GÖRÜCEKSİNİZ... Diğer türlü hem zaman kaybı yaşarsınız hem bilgi kaybı yaşarsınız , hemde kendinize yazık edersiniz...

Kırıcı Oldum İse Kusura Bakmayın Ama Size Bir şeyler Kazandırmak İçin Çalışıyorum.....

Herkeze Bol Kazançlar

bana dasenin taktiklerden versene bende xxxx li rakamları görmek istiyom

Kardeşim yapıcağın tek şey 50'e yakın kanal aç hepsinin video sayısını 100 e sabitle .. Sonra o 50 kanalı günlük 10 ar video ile güncel tut ilk 10 günde farkı göreceksin...

Etraf değişik insanlarla dolu. Hayırlısı diyelim. Ben iki taktiği de deneyeğim hem niche hem sadece upload işi. Oradan gelmezse buradan gelecek buradan gelmezse oradan gelecek ikisinden de gelmezse camdan atlayacam.

Etraf değişik insanlarla dolu. Hayırlısı diyelim. Ben iki taktiği de deneyeğim hem niche hem sadece upload işi. Oradan gelmezse buradan gelecek buradan gelmezse oradan gelecek ikisinden de gelmezse camdan atlayacam.

kardeşim adam kendine 100 tl ye adam akıllı bir bot yazdırsan günlük 1000 2000 bin video atabilecekgin buyur hesaplayalım :D her gün 5 kanal açsan ve bunlara 2000 tane video atsan 5*2000=10.000 video eder bunların 2 bin tanesi 3.taraf vs vs gibi nedenlerle silsen geriye kalır 8.000 video :D ve 8 bin video :) 8 bin videonun 2 bin tanesi sadece 1 kere izlense :D 2.000 izleyici ordan gelir :D 1 taneside 2 kez izlense :D 2.000 izleyicide ordan :D 500 taneside 3 kere izlense 1.500 de ordan :D etti toplamda 5.500 civarı ızleyici en az 50 tık alırsın bu izleyiciyede :D attıgın videolar yabancı içerik olursa :D 0,05 tbm den :D 0.05*50= 2.5 $ eder :D Hesap Kolay :D Hadi Kolay Gelsin :D

valla doğru söylüyon dostum........

kardeşim adam kendine 100 tl ye adam akıllı bir bot yazdırsan günlük 1000 2000 bin video atabilecekgin buyur hesaplayalım :D her gün 5 kanal açsan ve bunlara 2000 tane video atsan 5*2000=10.000 video eder bunların 2 bin tanesi 3.taraf vs vs gibi nedenlerle silsen geriye kalır 8.000 video :D ve 8 bin video :) 8 bin videonun 2 bin tanesi sadece 1 kere izlense :D 2.000 izleyici ordan gelir :D 1 taneside 2 kez izlense :D 2.000 izleyicide ordan :D 500 taneside 3 kere izlense 1.500 de ordan :D etti toplamda 5.500 civarı ızleyici en az 50 tık alırsın bu izleyiciyede :D attıgın videolar yabancı içerik olursa :D 0,05 tbm den :D 0.05*50= 2.5 $ eder :D Hesap Kolay :D Hadi Kolay Gelsin :D

şu basit manığı açtığım konuda anlattım ama illa muhalifler çıakcak neymişte bu kadar kolaymı ...kolay akrdşeim kolay...deneyin bakalım ne olcak ama 1-2 gün değil en az 1 ay deneyin.....

şu basit manığı açtığım konuda anlattım ama illa muhalifler çıakcak neymişte bu kadar kolaymı ...kolay akrdşeim kolay...deneyin bakalım ne olcak ama 1-2 gün değil en az 1 ay deneyin.....

O taktiği berkan_33 söylemişti ilk denemeler yaptım harbiden işe yarıyordu sonra sende konu açınca dedim ki böyle de kazanılıyormuş. :D Hemen başladım bu işe.

ve şöyle bişey var beyto kardeş :D şimdi günlük 8bin video bunu aya vurursak :D 1 Ayda 8.000*30= 240.000 bin video :D 240.000 bin video ne demek varya :D :D

bunu yazarken gerçekten bu kadar güldün mü onu merak ettim :)

Güldüm Gülmesine de :D niye diye sor :D Hesap Ortada Gayet açık dururken :D adam orda burda oyalanıyor buna gülüyorum :D

bu taktikler artık eskidi özgünlük lazım artık youtuberler özgün kategorilere yönelmeli abinedir günde 400 -500 video atma hevesi 350 tanesi izlenim bile almaz onların. herkez adam akıllı bi kategoride kendi videolarını yapsa zaten 100 tane kanaldan aldıgı parayı tek kanalla x2 olarak alacak.

Aga çıldırmış gibi yazıyorsun sakin ol kendine gel asdasdasd

Ramazan Enerjisi Kardeşim :D Kusura bakmayın :)

bu taktikler artık eskidi özgünlük lazım artık youtuberler özgün kategorilere yönelmeli abinedir günde 400 -500 video atma hevesi 350 tanesi izlenim bile almaz onların. herkez adam akıllı bi kategoride kendi videolarını yapsa zaten 100 tane kanaldan aldıgı parayı tek kanalla x2 olarak alacak.

Görüşüne saygı duyuyorum hem yazıdada yazdımya benim amacım kendi taktiğim etrafında kitle toplama değil ;)

ve şöyle bişey var beyto kardeş :D şimdi günlük 8bin video bunu aya vurursak :D 1 Ayda 8.000*30= 240.000 bin video :D 240.000 bin video ne demek varya :D :D

ya usta geç günd e8 k vieoyu ben konumda günde 500 video at 1 kanal dedim 500 video ile hergün 5 kanal ayda 150 kanal 75 k video bu bile yeter abi her kanal 0,50 cent kaznasa günlük 30-40 $ para yapar ayda 1200 $ para bir devlet memeuru maaaşı....

ya usta geç günd e8 k vieoyu ben konumda günde 500 video at 1 kanal dedim 500 video ile hergün 5 kanal ayda 150 kanal 75 k video bu bile yeter abi her kanal 0,50 cent kaznasa günlük 30-40 $ para yapar ayda 1200 $ para bir devlet memeuru maaaşı....

Kardeşim Biz Yol Gösterilimde , Yolunu Seçecek Kişi Kendisi Bilir :)

o kadar videoyu nerden bulacazki (hepsi farklı olcak)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri