Öncelikle herkese selamün aleyküm. Hepinize bol kazançlar diliyorum... Arkadaşlar son 1 haftadır bu konuyu yazmamak için kendimi zor tutuyordum ama artık son reddeme geldim.Olay kısa ve öz arkadaşlar Arkadaşın birisi mesaj atıyor işte kardeşim kazanç sağlamam için ne yapmalıyım bana bir yol göster Vs. Vs. mesajlar.Elimden geldiğince herkese yardım ediyorum. geçte olsa her sorulan soruya cevap veriyorum. benim burdaki amacım gövde gösterisi yapmak değil ... Fakat adam benle konuşurken öyle şeyler yazıyoki tamam kardeşim senin yöntemin aklıma yattı hemen yarın başlıyorum diyor ... Haliyle birilerine yardım edince seviniyorum kendimce .. Ama benle yazıştıktan sonra 1-2 gün geçiyor tabi bu arada benim verdiğim yöntemi uygulamaya başlamış oluyo sonra formda bi konu açılıyo "Niche Çalışmam " , "Kendi Taktiğim" , "Kendi Yöntemim Çok İyi Kazanıyorum" Gibi Başlıklar altında.. Benle konuşan adam tutuyo o konuya zıplıyo ... Ve o konu bunun gözünü boyuyor Bu sefer benim taktiğimi bırakıp gidiyor onun taktiğine başlıyor ... Benim amacım kendi verdiğim taktik üzerinde Kitle toplamak değil .... bu sefer arada 1-2 günlük bi zaman kaybı oluyor sonra adam hene aynı şekil başka taktiği deniyor 1-2 gün geçiyor başka taktiği deniyor ve bu arada çokk zaman kaybı oluyor ... BAKIN SİZE SON SÖZÜM GEREKİRSE 1 HAFTANIZI ADAM AKILLI BİR TAKTİK BULMAYA AYIRIN VE O TAKTİK ÜZERİNDE EN AZ 1 AY ÇALIŞIN... FARKI GÖRÜCEKSİNİZ... Diğer türlü hem zaman kaybı yaşarsınız hem bilgi kaybı yaşarsınız , hemde kendinize yazık edersiniz...
Kırıcı Oldum İse Kusura Bakmayın Ama Size Bir şeyler Kazandırmak İçin Çalışıyorum.....
Herkeze Bol Kazançlar
Kırıcı Oldum İse Kusura Bakmayın Ama Size Bir şeyler Kazandırmak İçin Çalışıyorum.....
Herkeze Bol Kazançlar