Adana'da Kız Yurdunda Yangın 12 Ölü 22 Yaralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah uçak kazasına çok üzülmüştümi ama bu olay çok trajik. Kendi insanımızın ölmesine tabiki kat kat fazla üzüleceğiz. Banlanın arkadaşın twit paylaşımını beğendim, çünkü siyasetten daha fazla bürokratik bir sorun dile getirilmiş. O sebeple beğendim. Bence sizde duruma o şekilde bakmalısınız. Devletin öğrencilere yangın merdiveni olan, donanımlı yurtlar hazırlaması lazım. Sıkıntı siyasal değil bakın altını çiziyorum, sıkıntı bürokratik.
Böyle hassas bir konu altında birbirinizi kırmayın artık

Malesef akla hayale gelmeyecek olaylar ardı ardına başınmıza geliyor. Bizdemi sorun var, yoksa kadermi desem bilemiyorum. :C Ama o tamamı tahtadan bir binayı kim nasıl olurda 18 yaş altındaki bebelere öğrenci yurdu yapar, resmi kurumlardan işletme ruhsatı alabilir ? bunuda kabullenmek istemiyorum. Ki yurt izni varsa yangın merdiveni olmaması çok saçma, hastaneler, okullar, toplu yaşam alanlarında yangın merdiveni olmayan mekana ifaiye ruhsat vermiyo.... Bence toplu yaşam alanlarında tahta, yanıcı maddeler ve yanıcı kaplamalı plastiklerden yapılan mekanlarada ruhsat, işletme izni tahsis edilmemeli.

Orada cok daha fazla cocuk yaşasaydı, cok daha büyük kayıplar karışımıza çıkabilirdi. çocuk daha onlar küçük hepsi :C

Neyse enerjiyi 1 can kurtarmak için harcayalım, sonrasında bu sorularda sorulmalı

Çok üzücü.. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kardeşlerimizin.

ülkemde hangi yurtlar denetleniyor ki. Yazık olmuş gencecik insanlara.Yazıklar olsun bunun sorumlularına.Sabah işten geliyosun haberle bi bakıyosun gencecik çocuklar yanmış.Koca koca insanların ihmalkarlığı yüzünden neden hep gençler ölüyor ya anlam veremiyorum....

Siyaset diyeceksiniz arkadaşlar ama o yurtların sahiplerinin ülke genelinde neredeyse hiçbir yurdu denetlenmiyor...

Allah rahmet eylesin kardeşlerimize çok üzücü bir olay :(

yangın merdiveni neden kitli olur arkadaş aklım almıyor ya kitli olacaaksa yaptırmanın mantığı ne ? müfettişler sıkıntı çıkarmasın diyemi ? kız kardeşim ve nişanlım üniv okuyor yurtta kalıyor inanılmaz büyük bir acı allah ailelerine sabır versin. ihmali olanlar kazığa oturtulsun

Allah rahmet eylesin. Biz yurtta kalırkende kitliyorlardı kapıları kacmalar olmasın diye. Yangın merdivenleri genelde zorunluluktan konuyor.Bu işten rant elde etmeye çalışanlara Tek Sözüm İNSAN olun yeter.

Yurttan kaçanları tespit edeceksin cezası neyse vereceksin atılacaksa atılacak yurttan 3-5 kişi kaçmasın diye masum canlar gitti ailelerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Arkadaşlar olay yerine yakınım, yangın merdiveni kilitliymiş bu nedenle kaçmak isteyenlerde kaçamamış maalesef. Yazacak çok şey varda susayım ben.

Yurttan kaçanları tespit edeceksin cezası neyse vereceksin atılacaksa atılacak yurttan 3-5 kişi kaçmasın diye masum canlar gitti ailelerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Yanlış anlaşılmasın ben zaten kilitleme yanlış diyorum. Hatalılar cezasını çekmelidir.
Bizim bulundugumuz yurdun merdiveni 1. katta bitiyordu. 3 metre atlamamız gerekiyordu.

Hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine Allah'tan sabır dilerim...

Tahmin edilemez bir acı...

Neredeyse aynı yaşlarda olan bir şarkıcı kızın sahneye çıkıp çıkmamasını 1-2 ay tartışan bir ülkede bu olay en fazla 1 hafta gündemde kalacak ve ne bir ders çıkarılıp ne de bir değişiklik olacak...

Üzücü olan bu...

Her türlü yatılı yada yatısız eğitim verme hakkı sadece DEVLET te olmalıdır... Bunu taşöre ettiğiniz an oluşabilecek fiili yada psikolojik erozyona engel olmanız mümkün değil...

Devletimiz umarım bu konuda gerekli düzenlemeleri yapar...

Her şeyden siyaset çıkaran fitne fesat çıkaran bir milletimiz var. 12 kişi hayatını kaybetmiş. Bir çoğu bizim yaşımızda. Hayalleri olan, umutları olan insanlar. Bunu siyasete çeviren kalitesiz insanlar dolmuş taşmış. Bu fitneciler Darbe günüde burdaydı şuanda burda ve her zaman her olaydı burda olacak. Süleymancıymış oymuş buymuş bunun primini yapan insanların Allah Belasını versin.

Konu hakkında denecek şey bitmez tartışma olmaması açısından kilitledim.

Her şeyden siyaset çıkaran fitne fesat çıkaran bir milletimiz var. 12 kişi hayatını kaybetmiş. Bir çoğu bizim yaşımızda. Hayalleri olan, umutları olan insanlar. Bunu siyasete çeviren kalitesiz insanlar dolmuş taşmış. Bu fitneciler Darbe günüde burdaydı şuanda burda ve her zaman her olaydı burda olacak. Süleymancıymış oymuş buymuş bunun primini yapan insanların Allah Belasını versin.

Yapılan yorumları tek tek inceledim, ben konuda siyaset göremedim [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] demek istediği şudur, devletin himayesi altında tek bir yurt olsun isteniyor buna istinaden yorum yapılıyor, siyaset demek partileri savunmak demek fakat burda siyeset yok burada eğer yurt devlet kontrolünde olsaydı belki bu feleketler yaşanmazdı demek isteniliyor.Sizde tutup bela okuyorsunuz..Herkes kendince haklı herşeyden önemlisi orada 13 tane can gitmiş, neyin tartışmasını yapıyoruz. Bu ülkede tek bir devlet var, o cemaati, bu cemaati diye birşey yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri