Adanada otobüsde sıradan bir gün

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yaşam & Günlük Hayat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Dean

Guest
Edit : video da küfür var (doganuzun)

Adana'da Yolcu ve Şoför Arasındaki Kavga (Engelli İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum.

Abi nedir bu ya anlamıyorum biz insanları :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
bana yapsa o şöfor aynı şeyi azını burnunu veririm eline.Sen kimsin de benim elimden kartı çekip alıyosun ! insan gibi rica eder istersin herşeyin bir adabı edebi var.

Gerçekten de Adana'da sıradan bir gün...

Şimdiye kadar ne zaman Adana'da bulunduysam her defasında da bir olaya tanık olmuşumdur.

Adana'nın havasından mıdır, suyundan mıdır oraya yerleşen psikopat olup çıkıyor.

valla arkadaşlar adanalı arkadaşlar alınmasın bende yaşadıklarımı söyleyim 4 yıl boyunca üni.de çoook adanalı arkadaşım oldu konya da olduğum için adana mersin öğrenci çoktu, bi değişikler yani 1 2 si değil çoğu öyle , 1 tane vardı adanalı arkadaşım dedim ya bu çocuk adanalı olamaz nası sakin iyi efendi diye diye çocuk son sene bozdu o da :D

Adam engelliye benzemiyor açıkçası sofer o yüzden bakmaya hakkı var ama tabi ki adamı uslubu var herşeyin soförün tek sucu kartı cekmesi

Son 1 ay için "adana kavga" araması

Tabi ki heryerde oluyor ama Adana'dan çok haber görüyorum şahsen

https://www.google.com.tr/webhp?sou...ion=1&espv=2&ie=UTF-8#tbs=qdr:m&q=adana+kavga

Bu tür olayların hepsi varoş semtler'de gerçekleşiyor.

Doğu kökenli insanların yaşadığı bölgelerde genellikle bizim yaşadığımız yani yeni adana diye geçen yerler gayet temiz aşağı ve yukarı diye ve ortasını bir kanal ayırıyor. Aşagı taraf çöp yukarısı gayet iyi

Adam engelliye benzemiyor açıkçası sofer o yüzden bakmaya hakkı var ama tabi ki adamı uslubu var herşeyin soförün tek sucu kartı cekmesi
Yazmayayim dedim de tutamadım kendimi nerden anladın engelliye benzemediğini kulağında protez olabilir tek kulağı calismiyor olabilir kas hastası olabilir sinir sistemi hastalığı olabilir ayağın da protez olabilir bunları bilmeden etmeden nasıl benzemediğini benzetemediğini biraz açıklarmısın

Hesap Makinesinden gönderildi

Yazmayayim dedim de tutamadım kendimi nerden anladın engelliye benzemediğini kulağında protez olabilir tek kulağı calismiyor olabilir kas hastası olabilir sinir sistemi hastalığı olabilir ayağın da protez olabilir bunları bilmeden etmeden nasıl benzemediğini benzetemediğini biraz açıklarmısın

yani zaten sahte kart taşısa o dayı, şoför kartı geri vermezdi . belli bi engeli var

adam kadınlar dedi diye iniyo zaten bi de hocam

aynen . aç kapıyı ben bayan için iniyorum diyo..
o 3. sıradıki sarıda adam indikten sonra niye polisi aramıyosunuz diyo..
l.n arkadaş durduk yerde tribe girdim şu kafasızlar yüzünden :)
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] seninde paylaşacağın konunun.... :D

Kusuruma bakma bir önceki mesajım da biraz sert çıktım ama bende bir engelliyim tekerlekli sandalye ye bağımlıyım ve bu Şoförler den ne cektigimi ben bilirim beni görünce durakta durmayanı mı dersin kartı ma bakmak isteyeni mi rampam bozuk deyip kaçmaya çalışanı mı o yüzden böyle Hassas konularda biraz daha dikkatli yorum yapalım

Ben Adanalıyım otobüs,dolmuş şöförleri genelde saatli bomba gibi, gık dedinmi alaşağı ederler :D Daha bende anlamadım neyin kafasını yaşıyorlar. Ancak olayın adanayla alakası ne anlamadım adana dışında bunlardan yüzlerce kez oluyor. Saygısızlığa saygısızlık yaparsın bu kadar basit. Diğer şehirlerde bastırılmışlık olduğundan gıt çıkmaz genelde ondan kavga da olmaz. ıspartada okudum bi kere kavga görmedim ama halkıda bi cansız bi zombi modunda orası ayrı konu.

Ek: 2 sene önce ayağıma maganda kurşunu denk geldi adana da o yüzden çarşıya gittiğimde her an kurşun gelecekmiş gibi tırsıyorum :D Az kalsın ytparaya adanada magandaya kurban gitti haberi olacaktım :D

Son düzenleme:
Gerek Gaziantepli oluşumdan, gerekse akrabalarımın yarısının Adana'da ikamet etmesinden dolayı Adana'da çok bulundum. Arkadaş hiç fire vermeden her defasında bir olaya tanık olunur mu yahu? :)

Bakmak isteyebilir şoför , hakkıda zaten öyle bi yetkisi var . Fakat öyle çekip alamaz elinden insan gibi istersin baktın vermiyor indirirsin . Şoför uzaklaştırılmış işinden bu olaydan sonra , doğru olanda o . Adana , Samsun falan enteresan yerler :D

o değilde otobüsteki kadınlarda tam ..........
neyse..

haklı adamı bide otobüsten indirin diye laflanıyorlar..

video sonuna kadar izledim, ''o değilde otobüsteki kadınlarda tam ..........''
bu söylediğin lafmı şimdi, orada bayanların ne suçu var, senin dediğin bu laf mı şimdi?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam videoyu editlemek zorundayım, küfür geçiyor.

Kusuruma bakma bir önceki mesajım da biraz sert çıktım ama bende bir engelliyim tekerlekli sandalye ye bağımlıyım ve bu Şoförler den ne cektigimi ben bilirim beni görünce durakta durmayanı mı dersin kartı ma bakmak isteyeni mi rampam bozuk deyip kaçmaya çalışanı mı o yüzden böyle Hassas konularda biraz daha dikkatli yorum yapalım

Ben kimseyi kücümsemedim hocam ve engelli vatandaşlarımıza da saygım var sadece biraz da soför tarafından baktım konuya günde kac kişi inip biniyor ona da bi araba emanet edinmiş oradan para kazanıyor kafası bütün gün sismiş abimizinde görünürde bişeyi yok o yüzden adam da bakmak iştemis . Burada bi yanlış anlasılma oldu heralde nu da düzeltelim ben asla soförü savunmadım sadece ikisininde hatalı olduğunu söyledim . Soförün karta bakma yetkisi var ama insan gibi rica etmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri