Adanademir Spor

Moonlife

Kayıtlı Üye
Süper Lige Çıktı Hayirli Ugurlu Olsun.
Adanada Fena kutlama var şuanda muhtemelen yarina cok kötü haberler alabiliriz çıldırdı herkes evde yerde yayıyorum kurşun gelmesin diye :D

Valla camları kapattırdılar bu sıcakta bana. Kafamı şişirdiler. Hakkım helal değildir hiçbirisine. Bunlar yüzünden vakalar devamda edecek.

Valla camları kapattırdılar bu sıcakta bana. Kafamı şişirdiler. Hakkım helal değildir hiçbirisine. Bunlar yüzünden vakalar devamda edecek.

Hocam ne tarafta otuyorsun inan kafami yerden kaldıramıyorum her an kurşun gelebilir diye

---------- Spam Engelliyici 00:01 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

Ülkede kültür seviyesi bu kadar hocam, kaleye giren top mezara girecek insanlardan daha değerli onlar için

Valla bunlar yüzünden vuris artacak maffeti ler bizi halen kutlamalar devam ediyor

Hocam ne tarafta otuyorsun inan kafami yerden kaldıramıyorum her an kurşun gelebilir diye

---------- Spam Engelliyici 00:01 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

Valla bunlar yüzünden vuris artacak maffeti ler bizi halen kutlamalar devam ediyor
iller bankasının orada. Şimdi biraz daha sakinleşti

Süper Lige Çıktı Hayirli Ugurlu Olsun.
Adanada Fena kutlama var şuanda muhtemelen yarina cok kötü haberler alabiliriz çıldırdı herkes evde yerde yayıyorum kurşun gelmesin diye :D

Haberlerde gördüm Allah akıl fikir versin hastalıktan ülkecek kırılırken yani olcak iş mi??

3 saat boyunca süren silah, havaifişek ve korna sesleri ile hem insanların canını tehlikeye atıp hem insanları rahatız ettiler, üstelik tam kapama dönemi ve sokaklarda binlerce insan vardı. Adanada vakalar minimum 3 - 4 katına çıkmıştır. Dicek bir şey yok....

Taraftar grubu olan bir kulübün Süper Lig'e çıkması beni mutlu etti.
Hayırlısı olsun tüm Adana tarftarlarına, umarım ligte kalıcı olurlar.
Saçma sapan boş tribünlere oynayan takımlar geleceğine coşkulu taraftarı olan kulüpler gelsin.

Taraftar grubu olan bir kulübün Süper Lig'e çıkması beni mutlu etti.
Hayırlısı olsun tüm Adana tarftarlarına, umarım ligte kalıcı olurlar.
Saçma sapan boş tribünlere oynayan takımlar geleceğine coşkulu taraftarı olan kulüpler gelsin.

hangi tribün kanka bu gidişle 2 sene full tribün zor girilir maçlara :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri