adblock'un reklamcılara 21.8milyar $ kaybettirmesi

bunun sahibinin allah belasını versin yapıyorsun bari oto engelleme koyma haysiyetsiz insan millet emek harcıyor 2 tane reklam alanı koyuyor sen onlarada aynı muameleyi yapıyorsun film sitesinede

Reklamlara öcü gibi bakıyorlar oysaki reklamlar ne kadar güzeldir bir bilseler.

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

bunun sahibinin allah belasını versin yapıyorsun bari oto engelleme koyma haysiyetsiz insan millet emek harcıyor 2 tane reklam alanı koyuyor sen onlarada aynı muameleyi yapıyorsun film sitesinede

Bu yüzden zaten millet dayıyor sitesine reklamı hocam. Adam şimdi reklamlara tıklansa 2 tane reklam koyacak estetiği sağlayacak sitede ama kullanıcı mayın tarlası oynar gibi kaçıyor reklamdan adamda dayıyor yazı içine sağa sola her yere reklamı tıklansın diye.

Sitemde yazı içindeki reklama bakıyorum çok çirkin duruyor şık olmuyor ama tıklamıyorlar ne yapayım babalarının hayrına yazmıyorumki ben o yazıları.

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Google satın alsa bile yeniden başka bir isimle yayılırlar bunu bitirmek çok zor o yüzden

adblock paralı yaparsa bu işi ve bunun karşılığında sitelere ödeme yaparsa anca düzelir. Bende 3 4 senedir 1 tane reklama tıklamadım mesela arada açıyorum yok abi çekilmez çile :D bi yandan iyi bi yandan kötü tabi..

Reklamlara öcü gibi bakıyorlar oysaki reklamlar ne kadar güzeldir bir bilseler.

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Bu yüzden zaten millet dayıyor sitesine reklamı hocam. Adam şimdi reklamlara tıklansa 2 tane reklam koyacak estetiği sağlayacak sitede ama kullanıcı mayın tarlası oynar gibi kaçıyor reklamdan adamda dayıyor yazı içine sağa sola her yere reklamı tıklansın diye.

Sitemde yazı içindeki reklama bakıyorum çok çirkin duruyor şık olmuyor ama tıklamıyorlar ne yapayım babalarının hayrına yazmıyorumki ben o yazıları.

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Google satın alsa bile yeniden başka bir isimle yayılırlar bunu bitirmek çok zor o yüzden

aynen hocam ben bıktım artık açıcam bir indirme sitesi her hafta exe reklamın resim adresini değiştirerek koduyla oynucam engelleyen bile tekrar görecek bu millet bunu istiyor insan gibi reklam bile koysan yaranamıyorsun sanırsın babasının hayrına yazıyoruz yazıları :D

hiç denemişliğim yok kullananı da sevmem

Böyle giderse küçük çaplı siteler kapanacaktır :(

KizlarSoruyor.com da böyle bir uyarı veriyormuş

AdBlock ile reklamları gizliyorsun galiba.

Biliyorsun, KizlarSoruyor.com'a üye olmak ücretsiz; tek gelirimiz de reklamlar. Bu sebeple yardımına ihtiyacımız var.

Lütfen KizlarSoruyor.com için AdBlock'u kaldır ki kızları ve erkekleri birbirlerine yardım etmeleri için burada bir araya getirmeye devam edebilelim.

Google reklamları gibi düzenli değilki diğer şirketlerin reklamları iyi olmuş. olduk olmadık yerde popup çıkıyor

:D
TIHbgwU.png

ben nedense geçen gün kaldırdım adblock'u :D hayrına tıklıyorum valla , al hakketin tak 1 tık :D :) tıklamak güzeldir ya

Koskoca Google adbloğa karşı reklam kodlarını güncelleyip adbloku bloklayamıyor mu ya. Koskoca googlesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri