Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun sahibinin allah belasını versin yapıyorsun bari oto engelleme koyma haysiyetsiz insan millet emek harcıyor 2 tane reklam alanı koyuyor sen onlarada aynı muameleyi yapıyorsun film sitesinede
Reklamlara öcü gibi bakıyorlar oysaki reklamlar ne kadar güzeldir bir bilseler.
---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------
Bu yüzden zaten millet dayıyor sitesine reklamı hocam. Adam şimdi reklamlara tıklansa 2 tane reklam koyacak estetiği sağlayacak sitede ama kullanıcı mayın tarlası oynar gibi kaçıyor reklamdan adamda dayıyor yazı içine sağa sola her yere reklamı tıklansın diye.
Sitemde yazı içindeki reklama bakıyorum çok çirkin duruyor şık olmuyor ama tıklamıyorlar ne yapayım babalarının hayrına yazmıyorumki ben o yazıları.
---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------
Google satın alsa bile yeniden başka bir isimle yayılırlar bunu bitirmek çok zor o yüzden
Yakında ios güncellemesi ile iphone'da bile adblock kullanılabilecek. Mobil'in kullanım sayısı masaüstünden fazla. O rakamı birkaç yılda ikiye katlarlar, mobile geldiği zaman.
Android'de root gerekiyor bence ios'da da jailbreak gerektirir....
Adblock paralı olsunO zaman görün nasıl kullanan azalacak...
Koskoca Google adbloğa karşı reklam kodlarını güncelleyip adbloku bloklayamıyor mu ya. Koskoca googlesin.
Bi açıdan da hak veriyorum çok leş reklam formatları var,arada olan youtube a oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.