Addmefast Kredi Kasma & Sanal PC ile Sosyal Medya'ya Hükmedin

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamun Aleykum arkadaşlar.

Bu tarz sistemleri Videolarınız üzerinde denerseniz AdSense'den ban riski ve Kanalınızın kapanması olası bir sonuçtur. Lütfen mümkün olduğunca Sosyal Medya üzerinde kullanın.

Geçenlerde Incubus arkadaşımızın paylaştığı addmefast kredi kasma sistemini söz verdiğim gibi biraz geliştirerek Sanal bilgisayarlar üzerinde kullanmayı detaylı bir şekilde anlattım boğuk bir sesle video çektik idare edin artık :).

Gereken alet edevatların listesi :)

- Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More (Trial lisans için mail adresi ile kayıt olun)
- İmacros
- AdBlock
- FlashBlock

Video'yu buradan Hd olarak izleyebilirsiniz

http://vimeo.com/84434299

Addmefast kodlarını buradan yada buradan indirebilirsiniz.

Update (1.18.2014)

Youtube Subscribers
Youtube Likes
Pinterest Followers
Pinterest Repins
Pinterest Likes
Twitter Retweets
Twitter Favorites
Twitter Followers
Twitter Tweets
Instagram Followers
Instagram Likes
Myspace Friends
Facebook Post Shares
Facebook Followers
Facebook Shares
Facebook Page Likes
Facebook Post Likes

Rar Pass: RockNRolla

Çökme sorunu yaşayanlar için buradan çözüme ulaşabilir (12/10/2013)

Yapamadığınız,takıldığınız yada sormak istediğiniz herhangi birşey varsa mail adresimi ekleyip sorabilir yada konu altına yazabilirsiniz ;)
Eminim herkesin işine yarayacak bir çalışma oldu sürç-i lisan ettiysek affola.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Tek Limit Sizsiniz :)

Selametle.

Dinlediğim kadarı ile gayet güzel bir ses ve akıcı bir türkçe ile anlatmaya çalışmışsın hocam ağzına sağlık.

Dinlediğim kadarı ile gayet güzel bir ses ve akıcı bir türkçe ile anlatmaya çalışmışsın hocam ağzına sağlık.

Susuzlukta bu kadar oldu sevindim hocam beğendiğinize :)

---------- Mesaj saat 23:13:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:09 civarında gönderildi. ----------

Tam olarak nedir ? Neyin kredisini kasıyor onu anlayamadım.

r10 Incubus arkdaşımdan alıntı "Günde çok rahat 5000 kredi kasabileceğiniz = 500-2500 İzleme, Like, Subs demektir. Kredileri Facebook, Twitter hesaplarınız için de kullanabilirsiniz."

Videoda ise sıfırdan sanal makine kurulumu ve burdaki 5000 krediyi nasıl 5 yada 10 katına cıkartabılırsınız onu anlattım. Videoyu izlerseniz herşeyi daha net anlarsınız.

Elinize sağlık.Yabancı bir forumda görmüştüm ancak burada daha güzel olmuş.

Elinize sağlık.Yabancı bir forumda görmüştüm ancak burada daha güzel olmuş.

Teşekkür ederim bu tarz sistemlerde genelde pc'yi çok kastıgı için şikayetçi olunuyor hem bunu pcyi kasmadan kullanmayı hemde sanal pc'nin detaylı bir şekilde kurulumunu birleştirdim herkes için faydalı olur :)

hocam 4 gb lık bir vps var bende şimdi ordan aynı şekilde yapsam vps den 4 tane sanal bilgisayar yapsam 1 er gb lık 4 tane hesap vs desek bir sorun cıkartır mı vps ?

hocam 4 gb lık bir vps var bende şimdi ordan aynı şekilde yapsam vps den 4 tane sanal bilgisayar yapsam 1 er gb lık 4 tane hesap vs desek bir sorun cıkartır mı vps ?

Vps'de zaten sana, sanal makine verıyorlar yanı sanal pc'nin içine sanal pc kurmak pek mantıklı değil. Yine o vpsi kullan 1firefox açarsın, ama kendi bilgisayarının özellikleri en az 2gb ram varsa vmware workstationu kurarsın 1-2 makine yada donanımına göre daha fazla sanal pc kurarsın ;)

ya aslında o daha iyi abi :D eyvallah ya :D abi tam körüm yeminederim :D vps 2 ay bende :D abi aralıksız 2 ay kasadursun o neyse eyvallah kardeşim herşey için teşekkürler :D

Guzel paylasim tesekkurler. Biraz konu disi olacak ama youlikehits icin de bot yazmayi dusunmuyormusunuz?

Tesaduf mu bilmiyorum ama, daha once addmefast i 2 kanalimda kullandim, ikisi de bir sure sonra kullanim sozlesmesine aykiriliktan kapatildi. Ufak kanallarda deneyin, gelirli kanallarinizi riske atmayin derim.

Konudan alakasız ama bunun yanında sanal makinanıza shareyoutubevideos programını kurun bence ben 3 videoda denemiştim 3'ünde de izlenimler yansıdı.Günde 1000 kredi kazanırsınız o da size 2K+ izlenim getirir.

Bu arada hocam ben dediklerinizi yaptım facebook sayfamı da ekledim ama eklediğim sayfa başka bi üyelikte kullanılıyomuş çok önceden açtığım bi profile eklemiştim o sayfayı yeni açtığım profilde bu sayfayı kullanamazsın diye hata veriyo eski hesabın e-mail şifresini de bilmiyorum bunun bi çözümü var mı acaba?

Anladım ve öğrendim. Çok teşekkür ederim. Fakat tek anlayamadığım şey u2bviews ile ne alakası var bu konunun ?

Tesaduf mu bilmiyorum ama, daha once addmefast i 2 kanalimda kullandim, ikisi de bir sure sonra kullanim sozlesmesine aykiriliktan kapatildi. Ufak kanallarda deneyin, gelirli kanallarinizi riske atmayin derim.

Aşırı kullanımda elbet bu sistemlerin doğal olmadığı anlaşılacaktır.

10 numara bize böyle şeylerle gelin :) sağol.

sağolasın :D

Konudan alakasız ama bunun yanında sanal makinanıza shareyoutubevideos programını kurun bence ben 3 videoda denemiştim 3'ünde de izlenimler yansıdı.Günde 1000 kredi kazanırsınız o da size 2K+ izlenim getirir.

Bu arada hocam ben dediklerinizi yaptım facebook sayfamı da ekledim ama eklediğim sayfa başka bi üyelikte kullanılıyomuş çok önceden açtığım bi profile eklemiştim o sayfayı yeni açtığım profilde bu sayfayı kullanamazsın diye hata veriyo eski hesabın e-mail şifresini de bilmiyorum bunun bi çözümü var mı acaba?

Muhtemelen daha önceden addmefast üyeliğine o sayfayı eklediğiniz için o üyelikden silinmediği sürece o sayfayı ekleyemesınız. Çözüm olarak addmefasta destek maili atarsanız o ID'yı sileceklerdir tekrar ekyebılırsınız ozaman. yada yeni bir hesap almanız gerekiyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri