Addmefast Kredi Kasma & Sanal PC ile Sosyal Medya'ya Hükmedin

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Googlede aratırsanız bulursunuz Winatom botu diye Facebook oto beğeni - youtube oto like - google + abone + youtube abone otomatik yapıyor addmefast kredi sağlıyor onlarda siz ne isterseniz yapıyor youtube abone veya facebook sayfa beğen vs.

Aynı mantıkla alwaysonpc gibi vpslerde de kullanılabilir mi?

İlk mesajınızın başına büyük ve kalın harflerle "bu gibi sistemleri videolarını izlenme için kullanırsanız adsenseden banlanmanız veya en iyi ihtimalle kanalınızın kapanması çok olasıdır.Lütfen mümkün olduğunca sosyal medya için kullanın" gibi bir ifade yazarsanız çok iyi olur.Konuyu da sabitleriz bu uyarıyla birlikte.

İlk mesajınızın başına büyük ve kalın harflerle "bu gibi sistemleri videolarını izlenme için kullanırsanız adsenseden banlanmanız veya en iyi ihtimalle kanalınızın kapanması çok olasıdır.Lütfen mümkün olduğunca sosyal medya için kullanın" gibi bir ifade yazarsanız çok iyi olur.Konuyu da sabitleriz bu uyarıyla birlikte.

Gerekli düzenleme yapılmıştır.

Abiler gerek yok vMware ile sanallaştırmaya felan boş yere bilgisayarınızı yormayın yan yana 2 tane firefox açın macro max değerini 534543 yapın çatır çatır kasıyor krediyi :D

Abiler gerek yok vMware ile sanallaştırmaya felan boş yere bilgisayarınızı yormayın yan yana 2 tane firefox açın macro max değerini 534543 yapın çatır çatır kasıyor krediyi :D

Kolay yada güvenilir olduğunu sanmıyorum o kadar nasıl yaptığınızı video çekerek konu açarsanız sevinirim bende uğraşmamış olurum :)

vmware zaten kendi bilgisayarınızı kasmamak için sanal pc oluşturma platformudur, zaten kendi pc donanımızı kullanıyorsunuz, ve daha videoyu izlemeden yorum yapmanız ve bakış açınız çok kısıtlı bunu sadece firefox çalıştırmak olarak görmeyin bakın WeyliPreci arkadaşın yazdığı gibi.

Konudan alakasız ama bunun yanında sanal makinanıza shareyoutubevideos programını kurun bence ben 3 videoda denemiştim 3'ünde de izlenimler yansıdı.Günde 1000 kredi kazanırsınız o da size 2K+ izlenim getirir.

Vesselam.

yumi ve RockNRolla anlatmak istediğim buydu. vMvare a gerek yok dememdeki sebeb bu.

r5zjc.png

Fena sayılmaz devamı gelsin bunların ama videoyu kısa tut bu benim şahsi görüşüm :)

Hocam elinize ağzınıza sağlık çok iyi anlatım gerçekten

Güzel konu hocam ;) Yazmış olayım buraya da kaçırmayayım. Bu arada birlikte Au3 ile bir iki macro yazabiliriz hocam bir iki projem var bakalım :)

addmefast'ı sadece abone kasmakta kullanıyorum sağlam sistemdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri