addmefast'ten nasıl 10 abone yapılıyo çözemedim.!

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar sizden mümkünse yardım isteyeceğim.addmefast'te üye oldum 10 abone yapamıyorum nası lyarıcam kısaca anlatırsanız cok sevınırı myada resımlı anlatım varmı?9 puan falan yaptım vıdeo ızledım ama sonra benı mvıdeo lınkını nereye koyuccam anlamadım.yardımcı olursanız cok sevınırım saolun

1- Add Site/Page Girin
Type : Youtube Sub
Countires : İstediğiniz Ülkeleri Secebilirsiniz. ( Worldwide : Bütün Ülkeleri İşaretleye Bilirsiniz.)
Usurname : Abone Kasacağınız Kanalın İsmi
Total Cliks : Toplam Ne Kadar Abone Gelmesini İstiyorsanız Ayarlıyorsunuz. (Örn: 20 Yaptınız, 20 Kişi Abone Oldumu Otomatik Durur)
Daily Click : 24 saate Toplam Ne Kadar Abone Gelmesini İstiyorsanız Ayarlıyorsunuz.
CPC : Tıklama Karşılında Verceğiniz Puan.

Son düzenleme:
Add site/Pageye tıklayın oradan istediğiniz şeyi seçi mesela abone için Youtube subscribe'ye tıklayın aşağıda forum belirecek onu doldurun. CPC'de tıklama başına sizden gidicek puan, 8-9 yaparsanız sizin işinizi görür

böyle 10 abone yapıpta banlanan / kapanma yaşayan var mı ?

Abone, beğenme gibi şeylerden banlanılcağını sanmam ama izlenmeden banlanılabilir.
(Benim yorumum kesin bilgi yok :) )

1- Add Site/Page Girin
Type : Youtube Sub
Countires : İstediğiniz Ülkeleri Secebilirsiniz. ( Worldwide : Bütün Ülkeleri İşaretleye Bilirsiniz.)
Usurname : Abone Kasacağınız Kanalın İsmi
Total Cliks : Toplam Ne Kadar Abone Gelmesini İstiyorsanız Ayarlıyorsunuz. (Örn: 20 Yaptınız, 20 Kişi Abone Oldumu Otomatik Durur)
Daily Click : 24 saate Toplam Ne Kadar Abone Gelmesini İstiyorsanız Ayarlıyorsunuz.
CPC : Tıklama Karşılında Verceğiniz Puan.
size cok tşk ediyorum iki sorum olucak:
1-kanalın ismi demişsiniz sonundaki ID nosunu yazıcam değilmi?
2-Daily Clicks bolumu bana nekadarr kişi gelsin onu yazıyoruz demişşin 100 yazarsam 100 kişi tıklarsa her tıklamaya 2 poınt demişsem zaten 150 puanım var dıger kanallarıma ne yapıcam?

size cok tşk ediyorum iki sorum olucak:
1-kanalın ismi demişsiniz sonundaki ID nosunu yazıcam değilmi?
2-Daily Clicks bolumu bana nekadarr kişi gelsin onu yazıyoruz demişşin 100 yazarsam 100 kişi tıklarsa her tıklamaya 2 poınt demişsem zaten 150 puanım var dıger kanallarıma ne yapıcam?
1- Evet
2-100*2=200 puan yaptıgı için 150 puanınız bittiğinde 75 tıklamada otomatik duracaktır puanınız bittiği için. Yine beğenerek izleyerek puan kasmanız lazım.

Ayrıca Add Site/Page Sayfasından Yeni Kanalar Ekleyebilirsiniz.

My Sites Bölümünden De Eklediğiniz Kanalları Vs Görebilir, Düzenleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
1- Evet
2-100*2=200 puan yaptıgı için 150 puanınız bittiğinde 75 tıklamada otomatik duracaktır puanınız bittiği için. Yine beğenerek izleyerek puan kasmanız lazım.
peki her tıklayan abone oluyormu?yani bu nasıl ayarlanıyor..bu kısm kac yazarsak saglıklı olur kesin 10 abone yapmıs olurum sızce?yan ı100 mu 150 mı 200 mu?

peki her tıklayan abone oluyormu?yani bu nasıl ayarlanıyor..bu kısm kac yazarsak saglıklı olur kesin 10 abone yapmıs olurum sızce?yan ı100 mu 150 mı 200 mu?

Total Bölümüne 10 Yazın (10 abone olunca sistem duracaktır.)
Daily Bölümünü 0 da bırakın.

Yani ne kadar puanınız varsa ona göre ayarlamanız lazım. Her tıklayan kesin olarak abone oluyor ancak bu aboneler akif kullanıcı değil sadece göstermelik olur çünkü herkes puan kasmak için çoğu fake hesap acarak tıklıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri