Adenseye Aralık Ayı Kazancım Yansımadı :(

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kont2000

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 Adense kullanıyorum. Bir tanesinde sorun olmadı kazançlar kesinleşti. Fakat diğer adensede Aralık ayında işlem yok yazıyor. Resimde de görebilirsiniz.
Şimdi olay şu şekilde, 30 Aralıkta tüm kanallarım para kazanmaya kapandı. (Şanssız bir tarih) Hiç bir kanalı silmedim ve para kesinleşme olayına kadar bekledim. 500 küsür TL felan vardı. Ama kesinleşme olmadı işlem dahi gözükmüyor. Aynı durum başına gelen arkadaşlardan çok büyük kesinti yapılarak yatırmışlar diye biliyorum. Ama işlem yok demesi kafamı karıştırdı. Fikri bilgisi olan bu konuda yazarsa sevinirim.:(

şu anda gözüküyor bende cok fena kesinti yaptı nedense 20 tl kesinti var

Vallahi keşke banada yansımasaydı 183 liradan 27 lirası kesinleşmiş....

Bana da yansımadı henüz.

Hocam para kazanma kapatılma gibi bir durum oldu mu sizde?

---------- Mesaj saat 11:48:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:41 civarında gönderildi. ----------

Vallahi keşke banada yansımasaydı 183 liradan 27 lirası kesinleşmiş....

Adense %15 ila %20 kesinti yapıyor zaten. 236 TL den 197 kaldı,264 TL den 223 kaldı,381 den 325 kaldı. Bunu yaşamayan yok. 27 TL kalması demek tıklamaları saymamışlar resmen. Yani sahte tıklama olayı..

---------- Mesaj saat 11:48:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:41 civarında gönderildi. ----------

Adense %15 ila %20 kesinti yapıyor zaten. 236 TL den 197 kaldı,264 TL den 223 kaldı,381 den 325 kaldı. Bunu yaşamayan yok. 27 TL kalması demek tıklamaları saymamışlar resmen. Yani sahte tıklama olayı..

Yalnız 27 lira kesinti dememiş 180 liradan 27 lira kesinleşmiş :D

Hocam yanlış anladın 183 Lira vardı 27 lirası kesinleşmiş !!!!! %27 si değil normal 27 lira

Hayır, para kazanmam aktif durumda şu an. Tahminen yarın ya da ertesi gün yansır.

Valla hocam içimi rahatlattın. Umarım geç yansır. Yani yarı yarıya kesintiye bile razıyım. Başka yansımayan varsa yazar umarım bi tek biz değilizdir heralde :D

---------- Mesaj saat 11:51:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:47 civarında gönderildi. ----------

Yalnız 27 lira kesinti dememiş 180 liradan 27 lira kesinleşmiş :D

Sonradan farkettim mesajı düzelttim :D

---------- Mesaj saat 11:53:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:51:39 civarında gönderildi. ----------

Hocam yanlış anladın 183 Lira vardı 27 lirası kesinleşmiş !!!!! %27 si değil normal 27 lira

Sonradan farkettim özür. Evet aşırı kesinti yapmışlar cidden. Arkadaşlarına felan yani aynı ip üzerinden tıklatma yaptırdıysan veya sen tıkladıysan onları tek tek inceliyorlar emin ol. Kaçış yok yani. İp değiştirme programları felan hiç biri işe yaramıyor. Bu olaydan kaçının öyle bi durum varsa

Benim de bir ay param herkesten 4 gün sonra yatmıştı hiçbir sorun olmamasına rağmen. Bazen oluyor böyle gecikmeler.

2bin tlden 108 lira kesinlesti. para kazanman kapatıldıysa para bekleme kardeşim.. para kazanmanın kapatılması demek o ay ki kazancları alamazsın demek

2bin tlden 108 lira kesinlesti. para kazanman kapatıldıysa para bekleme kardeşim.. para kazanmanın kapatılması demek o ay ki kazancları alamazsın demek

evette aynı durum daha önce başına gelen kişi oldu. Ay içinde para kazan gitti. 103 TLden 1,37 TL kesinleşti. Başka bi arkadaşta yine aynı durum. %70 kesintili de olsa yatırdılar. hani dese ki 0,00 TL dese anlarım aralık kazancında işlem yok gösteriyor. Bi kaç gün sonra değişiklik yoksa kanalları kökten silip yeniden başlarız yapacak bişi yok..

Arkadaşlar 2 Adense kullanıyorum. Bir tanesinde sorun olmadı kazançlar kesinleşti. Fakat diğer adensede Aralık ayında işlem yok yazıyor. Resimde de görebilirsiniz.
Şimdi olay şu şekilde, 30 Aralıkta tüm kanallarım para kazanmaya kapandı. (Şanssız bir tarih) Hiç bir kanalı silmedim ve para kesinleşme olayına kadar bekledim. 500 küsür TL felan vardı. Ama kesinleşme olmadı işlem dahi gözükmüyor. Aynı durum başına gelen arkadaşlardan çok büyük kesinti yapılarak yatırmışlar diye biliyorum. Ama işlem yok demesi kafamı karıştırdı. Fikri bilgisi olan bu konuda yazarsa sevinirim.:(

Para kazanmaya sebep olan kanalı silmezseniz ya paranız kesinleşmiyor yada çok fazla kesinti yaşıyorsunuz. Bu arada sebebi kendiniz söylemişsiniz maillerinizi kontrol edip hesabınızın para kazanmaya kapanmasındaki sebep olan kanalı silmeniz paranızı almanıza yeterli olurdu.

geçen ay 141 tl kesinleşmiş şimdi 144 tl benle oyunmu oynuyor bu anlamadımki.

geçen ay 141 tl kesinleşmiş şimdi 144 tl benle oyunmu oynuyor bu anlamadımki.

Kardeş yapcak bişe yok adamlar benden 182 lira kesti geçen ay 2 adsense hesabındada iyi bir kesinti yaptılar ne yapalım bunların tekeline kaldık google zaten bizden iyi para kazanıyor artı bu kesintileri var ve adil bir kesinti değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri