Adesenseyi Düzeltene %15 Pay 6 Ay Boyunca

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkdaşlar biraz garip bir konu olacak ama bu iş canımı çok sıkmaya başladı. Bir türlü düzeltmedim adsenseyi. İçerik Türkçe videolar uzun izlenim almada sıkıntı yok fakat birtürlü adsense oranını yükseltemiyorum. BGBM yi 2-3TL ye çıkartırım diyen arkadaş varsa 6 ay boyunca adsenseden aldığım paranın %15 ini vermeye hazırım.
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Farklı bir ticaret olacak fakat aklıma başka birşey gelmedi. Ayrıca belirteyim ki Türkçe içerik çalışma gibi öneri vermezseniz sevinirim.
Adsensenin görüntüleri:

Arkdaşlar biraz garip bir konu olacak ama bu iş canımı çok sıkmaya başladı. Bir türlü düzeltmedim adsenseyi. İçerik Türkçe videolar uzun izlenim almada sıkıntı yok fakat birtürlü adsense oranını yükseltemiyorum. BGBM yi 2-3TL ye çıkartırım diyen arkadaş varsa 6 ay boyunca adsenseden aldığım paranın %15 ini vermeye hazırım.
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Farklı bir ticaret olacak fakat aklıma başka birşey gelmedi. Ayrıca belirteyim ki Türkçe içerik çalışma gibi öneri vermezseniz sevinirim.
Adsensenin görüntüleri:

İçerik türkçe ise çok zorlama , Video içi reklam koyduysan olan buysa dahada olmaz . İçerigi ingilizce yap bgbm 10 görürsün :p

Bunun adsenseyi düzeltmekle bi alakası olduğunu sanmıyorum sanırım çalıştığın kategori ile alakalı kategori olarak müzik mi çalışıyorsun yada kısa video mu çalışıyorsun 1 dk falan. Çünkü tbm 0,12 hiç fena değil sadece senin TO yu yükseltmen gerek

kanalların yenı mı
Kanalların bazıları yni bazıları eski yani 1 aylık civarı daha eski olanlarda var ama aktif 2 kanalım var şuanda bu görüntülenmelerde ordan geliyor zaten.

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

Bunun adsenseyi düzeltmekle bi alakası olduğunu sanmıyorum sanırım çalıştığın kategori ile alakalı kategori olarak müzik mi çalışıyorsun yada kısa video mu çalışıyorsun 1 dk falan. Çünkü tbm 0,12 hiç fena değil sadece senin TO yu yükseltmen gerek
hocam uzun videolar 10 dakkadan az video toplamda 5 falandır.

Kanalların bazıları yni bazıları eski yani 1 aylık civarı daha eski olanlarda var ama aktif 2 kanalım var şuanda bu görüntülenmelerde ordan geliyor zaten.

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

hocam uzun videolar 10 dakkadan az video toplamda 5 falandır.

O zaman videolarını görmeden bişey deyemiyeceğim hocam aslında bir taktik var kullandığım fakat tam yasal değil ama şimdiye kadar da sıkıntı yaşamadığım. Özelden bir yaz bakalım

вαттυѕαу;623585' Alıntı:
İçerik türkçe ise çok zorlama , Video içi reklam koyduysan olan buysa dahada olmaz . İçerigi ingilizce yap bgbm 10 görürsün :p
Video içi reklam koyuyorum ama ben Türkçe içerikde to oranı %6-7 leri gördüm aşağı yukarı aynı kategoride farkı bir kanal açtım onun sonucunda iyice yerin dibine girdi. Milletin 00:00 dan sonra BGBM ler 30TL falan oluyo korkuyolar ben 00:00 dan sonra bakıyorum BGBM 0,03 artsın diye dua ediyorum.
Hiç çözüm yok mu reklam saatlerini falan da değiştim 07:05, 02:05, etiketleri falan değiştirdim bazı yüksek kelimeleri aralara serpiştirdim olmadı.

hem to düşük hem tbm düşük hm bgbm düşük hocam sen kategorini değiştir.

tbm nin nesi düşük yav :D 0,12 tbm çok iyi bence.

arkadaşa katılıyorum ben o tbm o kadar kötü bir tbm değil reklam tıkın oldukça düşük ona çare bulunması lazım buda uzun içerikten geçiyor sanırsam ama sen uzun çalışıyorsun değişik yani bu kadar düşük olması.

Video ortasi reklamlari 7. dakikadan once koymaya basliyorsan genelde cikmiyor o reklamlar. Birde kontrol et bakalim aygitlar bolumunu, videolarin telefondan mi izleniyor yoksa bilgisayardan mi?

türkçe içerik için daha da artmaz hocam zaten, adsense ayarlarından facebook google reklamlarını kapat yine de bi çare

Hepsini denemedim çöp sitelr falan engelli. arkadaşın biriyle anlaştık kanalı gördü isterse kendisi açıklasın izlenim konusunda sıkıntı yok videolar uzun. Türkçe içerik ama bu kadar da olmaz dedirtiyo.

yüzde bilmem kaçı zaten telefondan izleniyordur,gerisi de türkçe içeriğe göre normal...
kategori engelleyip face,google linklerini engellediysen de ona yapacak bir şey yok.

TO düşük

yüzde bilmem kaçı zaten telefondan izleniyordur,gerisi de türkçe içeriğe göre normal...
kategori engelleyip face,google linklerini engellediysen de ona yapacak bir şey yok.

hocam merhabalar, kategori ve face, google gibi reklamları engellemek ile araştırma yaptım ama birşey bulamadım. link veya anlatımlı bir video falan soyleyebilir misin? TO çok düşük benimde.

Teşekkürler, iyi kazançlar

1-2 video atarim yukselir !!i gecmen lazim once dunya engelinide yani sira

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri