Adil Kullanım Kotası Kalkmış Olabilir!

superonlinedan bildiriyorum AKK yemişiz 3mb.
5117244137.png

bende superonline kullanıyorum kaç aydır . Akk'ye takıldığım çok nadir 1-2 kere anca . Akk takılsa bile hız 6-7mbite düşüyor

Selamlar arkadaşlar,

Şuanda Türkiye genelinde birçok kullanıcı Adil Kullanım Kotası'ndan etkinlenmediği yönünde bilgiler veriyor.

Sizde durum nedir?

Hatay / Dörtyol - TTNET AKK Şuan İptal Oldu

Not : Modemi açıp kapattıktan sonra speedtest yapınız!

5116861463.png

evet üstad bende farkettim 1.500 kbs ile indirme yapıyorum yani 1.5 mb ile ay başımı diye baktım yani şaşırdım acayip hızlı şuan :D

3 mbps olan internet şuan 14 15 mbps

Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı?
http://shiftdelete.net/adil-kullanim-kotasi-kalkti-mi-69161

Son düzenleme:
torrent programı heralde fazla fazla gösteriyor dedim downloadı ama evet bendede şuan akk yok

Akk 100gb, hız düşmüştü bugün artmış normal hız alıyorum, ya kota kalktı yada bi düzenleme yapılıyor. Kalkacağını sanmıyorum ama keşke kalksa :D

bende de 7 çıktı hız ilginç kotayı geçtim 70 80gb şuan. Kotayı geçeli 2 hafta oluyo.

enteresan dün mesaj gelmişti akknın dolduğuna dair ama şu an test ediyorum tam hız veriyor.

bunun dışında bir bilgi daha var ama teyitli değil. bu 4,5g muhabbeti yüzünden hızlara sınır düzenlemesi yapılacakmış. örneğin şuan büyük çoğunluğa 1mbit verilen upload 4mbite çıkacakmış tüm servis sağlayıcılar için.

daha dün yanlışım yoksa akk vardı karşıma laps diye çıktıydı nete girdiğimde aştınız hızınız düştü diye az önce denedim 24 mbps alıyorum ya akk kalktı yada başka bişi var yada fatura yenilenme zamanı geldi ondan böle :D

Belki fatura tarihleri erkene çekilmiştir. Bende AKK olmadığı için tam bilmiyorum nasıl bir dert çektiğinizi :p .

bu arada akk girip te şuan girmemiş olanlar fırsat varken indirmek isteyip de indirmediklerinizi şimdiden indirin :D

vlla evde yokken akk düştü diye 30gblik oyunu indiriyordum ay bitene kadar o bitmiş :D mutluluk budur

bende dsmart vdsl var bugüne kadar 3 senedir 1-2 defa akk ye takıldıysa takıldı onun dışında geçse bile takılmıyor

bende akkye düşmüştüm bu ay fakat suan normalindende hızlı:D

bende düşmüstüm 3-4 gün once bugun bakıyom yine düzelmiş , rusya saldırısından dolayı aksaklıklar yasandıgından dolayı şirketler bizlere kıyak yapmış olabilir (ihtimal , tahmin)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri