Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi iss ?
Önceden msdosdan kod ile oluyordu.
Modem arayüzüne girip bir bak.Oradan düşmediyse yapılabilir.Ama mahkeme olayı varsa bilmiyorum.
İlkinde uyarıp ikincisinde mahkemeye veriyorlar kardeşim.
Modem uncap diye araştır bulursun nasıl yapıldığını.
Ben buga girdim. 75gb paketim var gerisi sınırsız Superonline'de. Şuan 200-300 gb'deyim sorun yok. Geçen ay 500 gb ile bitirdim yine kesmediler. Çok seviyorum bu halini![]()
O nasıl oluyor?
Yasal mı?![]()
Niye hızımızla oynamak suç mu kurcalamayalım mı yani![]()
Valla onların hatası ben bilememAma şuan 55 liraya 25 mb full sınırsız internet kullanıyorum. Yazın film-dizi indirmeye ve Youtube işine başladığımda çok işime yarayacak. Düşünsene 25 mb internet var hiç bitmiyor
) 50 mb'e arttırmayı düşünüyorum da şimdi paket değişikliği olur bug ortadan kalkar diye korkuyorum
![]()
Bizim 25 Gb kota 20 gün gidiyor.O Bugtan bende istiyorum.![]()
Arkadaşlar mtu ayarlarını değiştirme gibi kaynaklar var nette ama yapamadım başka taktiği olan varmı hız yerlerde surunuyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.