Adım 1 - Adsense Alternatifi PopAdse Nasıl Üye Olunur ? Kodlar Blogger Siteye Nasıl Eklenir ?

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] popads la adsense kazançları arasında büyük farklar varmı? Adsenseyi açma ve banlanmamak için izlediğin tedbirleri bizimle paylaşırmısın?

Emek için sonsuz teşekkürler refli linkinden üye oldum sisteme biraz olsun bizimde sana katkımız olacaksa ne mutlu..

ben şunu anlamadım blogda bişe yüklü olması gereklimidir? bu girilen kodlar ne içindir? ve bunu girdikden sonra nasıl bir işlem yapıyor blogda.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] popads la adsense kazançları arasında büyük farklar varmı? Adsenseyi açma ve banlanmamak için izlediğin tedbirleri bizimle paylaşırmısın?

kardeş şuan için adsenseyi blogger a bağlamak çok çok zor. Uğraşma ciddi fark yok arada sabahtan beri araştırıyorum. Adsense ile her zaman ödeme alamıyon min 200 tl vs vs. Bunun 1 saat için tık para bankada miss

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Herkezin neyi öğrenmek istediğini anladım aşağı yukarı.
Merak edilen bir soru benden gelsinBu içeriklerin özelliği nedir? Yani bu içeriklerin işlevini anlatırsanız herkes kendine göre içerikler üretip çalışabilir.

Faydalı bir konu, teşekkürler.

İçerik üretmeyi anlat bize bunlarla olmuyor. Sabahtan beri 20 hit aldı. 500 kişi yaptı galiba aynı şeyi

Ah şu popads yt ye de eklenebilseydi.
Değil mi gençler :D

Olabilir mi aceba :rolleyes:

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Herkezin neyi öğrenmek istediğini anladım aşağı yukarı.
Merak edilen bir soru benden gelsinBu içeriklerin özelliği nedir? Yani bu içeriklerin işlevini anlatırsanız herkes kendine göre içerikler üretip çalışabilir.

ben halen nelere oluyor onu anlamış değilim :D

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

Ah şu popads yt ye de eklenebilseydi.
Değil mi gençler :D

Olabilir mi aceba :rolleyes:

dostum sen burda ne oluyor anladınmı?

gZVbN3.jpg

BD6bmg.jpg

pB8N4a.jpg

8D2Ln7.jpg

nLmNYV.jpg

PP6av5.jpg

qP8N9R.jpg

işte bu kadar.

site adresi
refsiz :
https://www.popads.net

refli :
https://www.popads.net/users/refer/538109

(not : skype üzerinden arkadaşların ısrarı üzerine refli linki ekliyorum - buradan gelecek 3 kuruşu zaten yöntemi anlatmak için isteyebilirdim, ya da yeni veritabanı vermek için isteyebilirim, ama yapmam, her şeyi ücretsiz dağıtacağım.. bu yüzden şunu yazdığıma pişman etmeyin lütfen :))

son olarak kodunuzu aldınız :
blogger a eklemek için :

nLmNW1.jpg

28No6v.jpg

son olarak açılan kutuya bir başlık yazın ve alt bölüme kodlarınızı yapıştırın , kaydet yapın, sonra Düzenlemeyi Kaydet yapın.. tamamdır..

adsense in banlanır bu yöntemi sakın yapma diyenlere ,ne adsense i ben popads ile az ama öz kazanıyorum :) diyebilirsiniz ;)

yüzlerce soru cevaplarını bekliyor farkındamısın ? :)

blogger hakkındaki konunun özeti şu değilmi :

Görsellerden ANLIK İNDEX ALMAK

başkada ne işe ne için tavsiye edersiniz ne için anlık index alalım ayda 20k kazanalım bunların örneklerini verin

Son düzenleme:
dostum sen burda ne oluyor anladınmı?
Google görseller spamı.
Ytpara için yeni bir başlangıç,
Ama kazanmak için yine herkesin bazı konularda kendini geliştirmesi gerekiyor.
Niş konusunda
Blogger konusunda
Db vs.
Resim makale özgünleştirme konusunda botlar vs gerekiyor ki işler hızlansın

Google görseller spamı.
Ytpara için yeni bir başlangıç,
Ama kazanmak için yine herkesin bazı konularda kendini geliştirmesi gerekiyor.
Niş konusunda
Blogger konusunda
Db vs.
Resim makale özgünleştirme konusunda botlar vs gerekiyor ki işler hızlansın

aynen öyle hocam. ama biri geliştirip diğerleri olaya hiç başlayamazsa diye düşünüyorum. bu yüzden öncelikle bu temel işlemler ile herkes başlasın herkes öğrensin. daha sonra anahtar kelime bulma, içerik çekme vs gibi konuları anlatacağım ve 1000000 lerce anahtar kelime içinde herkes birbiri ile benzer olmayan sitelerini kurabilecek hitlerini çekecek, sabit gelirleri olacak..

bol bol rıza alacağız inşallah..

aynen öyle hocam. ama biri geliştirip diğerleri olaya hiç başlayamazsa diye düşünüyorum. bu yüzden öncelikle bu temel işlemler ile herkes başlasın herkes öğrensin. daha sonra anahtar kelime bulma, içerik çekme vs gibi konuları anlatacağım ve 1000000 lerce anahtar kelime içinde herkes birbiri ile benzer olmayan sitelerini kurabilecek hitlerini çekecek, sabit gelirleri olacak..

tüm bunları yaparsanız gözümüzde 2.serkan olursun hocam :D

Siz işin temelini millete öğretin, gerisini bizim botçulara bırakın.
Onlar işi kolaylaştıracak yolu bulurlar. :)

Mesela videoyap var yt ve dm videolarını blogger a çekebiliyor
Gerekirse daha da geliştirilir makale ve görsellerde çeker bloglara.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri