Arkadaslar benim popads da bi sıkıntı var sanki.0 para var hala.Popads dan siteleri kontrol ediyorum aktif diyor ama hala para 0 nedendir? Az uz hit var. En azinda kurus bari gelmeliydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
templateyi bloggera yükledikten sonra şablon kısmına tıklayın html düzenle dedikten sonra kodlar gelecek ctrl+f ile ca-pub yazıp arama yapın ca-pub 3 tane bulacaktır ca-pub dan sonraki sayıları falan silip kaydet diyip kaydediyorsun artık bloga adsense bağlı değil . Sonra pop ads sitesinden konuda anlatıldıgı gibi başvuru yapıyorsun onaylandıktan sonra kodları siteden alıyorsun blogger sitene girip menüden yerleşim seçeneğini tıklıyorsun sonra sağ taraftan gadget ekleden html javascript seçiyorsun ve kodları giriyorsun. Canım sıkıldı yazayım dedim öyle bol kazançlar
Hocam bir blog onaylanınca diger bloglara aynı reklamları girebilirmiyiz?
yoksa her blogu ayrı ayrı onaylatmamız mı gerk?
arkadaşlar neden adsense kullanmıyorsunuz? pek hakim olamadım geceden beri de kusura bakmayın
Template dosyasından adsense kodlarını sildim. Benim gibi popads çalışacaklar blog oluştururken direk bu template dosyasıyla oluşturup daha sonra hocamın da anlattığı gibi gadget yöntemiyle kendi popads kodlarını ekleyebilirler.
https://yadi.sk/d/tgkeSfmQmfehK
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]
Hocam siz de anasayfaya eklerseniz güzel olur.
hocam dediğinizi yaptım reklam var mı yokmu kontrol ederken şöyle bir yazı geliyor
The adcode is installed, but it is not placed between <head> and </head>. While it will still work, it would cause less performance impact for your website if it was installed in the head section.
Şeklinde hata veriyor bideşamlon değiştirince reklam olmuyor hiçbir türlü gadget ekli oldugu halde
Template dosyasından adsense kodlarını sildim. Benim gibi popads çalışacaklar blog oluştururken direk bu template dosyasıyla oluşturup daha sonra şablonu düzenle deyip <head> i ctrl+F ile bulup, onun altına yapıştırırarak kendi popads reklam kodlarını ekleyebilirler.
https://yadi.sk/d/tgkeSfmQmfehK
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]
Hocam siz de anasayfaya eklerseniz güzel olur.
popads az sayıyıomuş arkadaşlar varmı kullandığınız başka firma ?
Bende de aynısını verdi. Reklam Gadget ini kaldırdım. Sonra şablonu düzenle deyip <head> i ctrl+F ile buldum onun altına yapıştırdım reklam kodunu. Düzeldi.
dediğinizi yaptım hocam hata ortadan kalktı ama ben reklamı göremedım umarım gorunuyordur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.