Adım 1 - Adsense Alternatifi PopAdse Nasıl Üye Olunur ? Kodlar Blogger Siteye Nasıl Eklenir ?

Arkadaslar benim popads da bi sıkıntı var sanki.0 para var hala.Popads dan siteleri kontrol ediyorum aktif diyor ama hala para 0 nedendir? Az uz hit var. En azinda kurus bari gelmeliydi

arkadaşlar neden adsense kullanmıyorsunuz? pek hakim olamadım geceden beri de kusura bakmayın

templateyi bloggera yükledikten sonra şablon kısmına tıklayın html düzenle dedikten sonra kodlar gelecek ctrl+f ile ca-pub yazıp arama yapın ca-pub 3 tane bulacaktır ca-pub dan sonraki sayıları falan silip kaydet diyip kaydediyorsun artık bloga adsense bağlı değil . Sonra pop ads sitesinden konuda anlatıldıgı gibi başvuru yapıyorsun onaylandıktan sonra kodları siteden alıyorsun blogger sitene girip menüden yerleşim seçeneğini tıklıyorsun sonra sağ taraftan gadget ekleden html javascript seçiyorsun ve kodları giriyorsun. Canım sıkıldı yazayım dedim öyle bol kazançlar

Hocam bir blog onaylanınca diger bloglara aynı reklamları girebilirmiyiz?
yoksa her blogu ayrı ayrı onaylatmamız mı gerk?

Hocam bir blog onaylanınca diger bloglara aynı reklamları girebilirmiyiz?
yoksa her blogu ayrı ayrı onaylatmamız mı gerk?

Onun hakkında pek bilgim yok ama onaylama süreci olduğuna göre her bir bloga farklı kod veriyor. Ayrıca diyelim 2 blogumuz onaylandı kod oluşturdugumuz zaman blogu seçip kod oluşturuyoruz

Template dosyasından adsense kodlarını sildim. Benim gibi popads çalışacaklar blog oluştururken direk bu template dosyasıyla oluşturup daha sonra şablonu düzenle deyip <head> i ctrl+F ile bulup, onun altına yapıştırırarak kendi popads reklam kodlarını ekleyebilirler.
https://yadi.sk/d/tgkeSfmQmfehK
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION]
Hocam siz de anasayfaya eklerseniz güzel olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar neden adsense kullanmıyorsunuz? pek hakim olamadım geceden beri de kusura bakmayın

Kısaca özetliyeyim de okuyanlarda zarar görmesin bari. Bu yöntemi 2010 - 2011 yıllarında yoğun olarak yabancılar kullanırdı, tabi bizde bildiğimiz için kullanırdık. Trafik yoğunluğu genel olarak görsellerden gelirdi. Güzel bir hit akışı ve gelir vardı gerçekten de. Ama ne yazık ki domain ban, adsense ban bol miktarda yaşandı (Bir gecede 7-8 adsensemiz banlandı, hepsine farklı pc ve ülkelerden giriş yapılıyordu). Şuan durum nedir bilmiyorum, umarım yarın öbür gün adsense ban - Blogspot ilişkili konular açılmaz..

Valla ne yapdıysam ne ettiysem popads reklamları çıkmıyor yoruldum yaa :(((

Template dosyasından adsense kodlarını sildim. Benim gibi popads çalışacaklar blog oluştururken direk bu template dosyasıyla oluşturup daha sonra hocamın da anlattığı gibi gadget yöntemiyle kendi popads kodlarını ekleyebilirler.

hocam dediğinizi yaptım reklam var mı yokmu kontrol ederken şöyle bir yazı geliyor

The adcode is installed, but it is not placed between <head> and </head>. While it will still work, it would cause less performance impact for your website if it was installed in the head section.

Şeklinde hata veriyor bideşamlon değiştirince reklam olmuyor hiçbir türlü gadget ekli oldugu halde

hocam dediğinizi yaptım reklam var mı yokmu kontrol ederken şöyle bir yazı geliyor

The adcode is installed, but it is not placed between <head> and </head>. While it will still work, it would cause less performance impact for your website if it was installed in the head section.

Şeklinde hata veriyor bideşamlon değiştirince reklam olmuyor hiçbir türlü gadget ekli oldugu halde

Bende de aynısını verdi. Reklam Gadget ini kaldırdım. Sonra şablonu düzenle deyip <head> i ctrl+F ile buldum onun altına yapıştırdım reklam kodunu. Düzeldi.

Template dosyasından adsense kodlarını sildim. Benim gibi popads çalışacaklar blog oluştururken direk bu template dosyasıyla oluşturup daha sonra şablonu düzenle deyip <head> i ctrl+F ile bulup, onun altına yapıştırırarak kendi popads reklam kodlarını ekleyebilirler.

hocam valla ben kendi templatemi sizlere veriyorum upload edin diye ,
adamın eklediği sitede virüs uyarısı çıkıyormuş, herkes şikayetçi olunca upload eden bile bana laf söylüyor :)) ulan sen ekledin o siteye :))

neyse hocam çok sağol..

oturun yapın uygulayın kazanın.. ortamı çakallara, akbabalara bırakmayın...

Hocam keşke "Farklı kazanç yolları" altında başlık açsaydınız.

mesjım bulunsun teşekkürler

arkadaşlar adsense kodumu nasıl nereye yerleştireceğim birisi söyleyebilir mi ?

popads az sayıyıomuş arkadaşlar varmı kullandığınız başka firma ?

PopAds reklamlarını bir türlü çıkartamadım <head> </head> kodları arasına yapıştırıyorum PopAds kodlarını sonra test ediyorum siteden yeşil yazıyla "Everything seems to be in order" diyor ama reklam falan yok anlamadım gitti.

popads red etmiş allah allah blogumu varmı başına gelen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri